Ясновидци (врачки) - четвърта тема

• 268 160
  • 742
  •   2
Отговори
# 390
 link=topic=600614.msg19371674#msg19371674 date=1312178802]
Намериха ли се координати на тази Величка от Пироткска?
[==========================

Дали някой има координати на въпросната Величка?

# 391
Здравейте, има ли някой ходил при Марга (която Nial спомена) и доволен ли е?

Привет, попаднах на темата и реших да споделя и своя опит с Марга Simple Smile
Държа да отбележа, че тя не е врачка-гадателка, а жената основно се занимава с ритуали и енергийно лечение, макар да работи и с карти Таро.
Много съм доволна от нея, работи много внимателно, всеотдайно, с любов и желание наистина да помогне. И помогна Simple Smile за което съм изключително благодарна. Облекчих се, почувствах се свежа, нова, заредена, с желание за живот.
Тя ме впечатлява с холистичния си поглед над човека и здравето му - "За мен е важно да помогна на човек, Човекът е моя цел."
Това като изказване само по себе си е достатъчно.
Отидете, вижте, усетете.

# 392
Някой,ако е възможно да ме светне.Има ли възможност,има ли такъв човек който може от разстояние да ми гледа/предскаже?Понеже не съм в БГ,и няма как да отида лично на място при когото и да било..

# 393
Здравейте и от мен...някой ще сподели ли мнение за жена от Нова Загора  Thinking

# 394
Привет отново.С риск да стана досадна с моите чести въпроси Embarassed утре ще ходя при Стоянка Митева от Димитровград.По телефона звучеше много мила и съм чувала добри отзиви за нея.До колкото разбрах жената няма твърда тарифа,което също говори добре.Много моля ако има ходили при Стоянка да разкажат и да дадат мнение.Мерси предварително  bouquet

# 395
Обадих се на Марга по телефона, звучеше доста мило, но ми обяви такса 50лв....

# 396
Обадих се на Марга по телефона, звучеше доста мило, но ми обяви такса 50лв....
Уффф, много се дразня като чуя за такива "тарифи" #Cussing out Ама то баламите са тези които отиват и ги дават!
Някой ходил ли е при Митка от с.Хрищени до Стара Загора.Много ми я препоръчаха.
Незнам дали познава, но моята приятелка уикенда реши да отиде при нея...Излезнала някаква жена от ромски произход и я питала откъде е разбрала за нея. Приятелката ми отговорила "от интернет", тази ми ти "гледачка" й започнала да крещи, да се маха и се прибрала в къщата Shocked ooooh! Laughing

# 397
Привет отново.С риск да стана досадна с моите чести въпроси Embarassed утре ще ходя при Стоянка Митева от Димитровград.По телефона звучеше много мила и съм чувала добри отзиви за нея.До колкото разбрах жената няма твърда тарифа,което също говори добре.Много моля ако има ходили при Стоянка да разкажат и да дадат мнение.Мерси предварително  bouquet

Здравей, Eulaliq Simple Smile
Би ли ми пратила телефона на Стоянка Митева от Димитровград- на съобщения- ако вече е публикуван тук. Ако не е - напиши го, моля те Hug
И ако споделиш впечатленията си от нея- ще бъде много хубаво Rolling Eyes Успех! Simple Smile

# 398
Може ли някой,ако знае да сподели мнение за Жеко от Кукурево/до Ямбол/и за така наречената царица от Розино/до Казънлък/.Благодаря на всеки отзовал се,може и на лични.

# 399
здравейте! преди години майка ми беше ходила при една жена от кв.дружба - софия! Казва се Рада и ако е жива ще е доста възрастна.... въпроса ми е някой чувал ли е за нея и знае ли дали е жива ,и дали има начин да се свържа с нея! Rolling Eyes Simple Smile

# 400
Здравейте моми чета имам един въпрос който не е по темата...Какво значи според вас да падне една от иконите които имате вкъщи? Просто ей така както си стоеше, а даже имаше нещо като поднос пред нея поставен точно за да не пада, но тя падна. Същата тази икона е падала и преди време.
Не знам защо но мисля че значи нещо!!!Ако някоя от вас има обяснение - пишете, както и какво трябва да направя.

Предварително ви благодаря!

# 401
Добро утро на всички Grinning
В петък водих при Махмут мой познат.Ситуацията при човека не е розова,явно комшийте са направили проблем че приема доста хора от един месец насам и са го заплашили с полиция - жалко че има такива хора.
В момента гледа на кафе в ресторант Джоана.Мен ми стана интересно как на кафе без утайка ще гледа newsm78,но така и така бяхме утишли седнахме.
Явно гледа вече на каймак  Shocked но нещата които каза според моя приятел са верни,а и аз доколкото знам доста се припокрива със ситуацията в която е.
Тук оба4е идва най-интересния момент - в моята 4аша нямаше каймак,бе6е останало съвсем малко утайка,правете сметка колко остава от кафемашина на дъното на малка 4а6ка.Въпреки това той я взе.
Емииии първото което ми каза беше била си болна,всичко е утишло в краката  Grinning
Май месец изгорях от солариум 2 степен и на двата крака.Другите неща които каза предстоят за съжаление да ми се слу4ват,но има голяма покривност с нещата които Стефка ми каза.
Общо взето моята одисея ще се развие към края на годината.Тогава ще кажа вече кой какво ми е познал.
Лек и спорен ден на всички  Grinning

# 402
Liliya13,в една асеновградска църква(св.троица-мисля,че се казва),служителката ми разказа,че иконата на св.мина непрекъснато падала ,защото не си харесвала мястото..в последствие за направили параклис на св.мина.
знам,че иконите се поставят на източната стена.
не знам до колко съм ти от полза...но това ми са знанията в тази насока...
didabg,ай ,това за махмут-много лошо..ще си го вземем на дом.адрес.ценоразпис има ли?

# 403
Liliya13, много интересно а самата икона има ли история или е купена от свободния пазар. Навремето много отдавна иконописците обикновенно са били вярващи монаси и когато са рисували иконата са се молили трябвало е по незнам си колко молитви да произнесът, всъщност с това нещо се обяснява и чудотворността на една икона. В наше време не знам това да се случва.  А какво означава наистина си нямам понятие но е интересен факт и не е за подминаване. Осветена ли е.

# 404
  • София
Обикновено когато си купиш икона или ти подарят тя трябва да е задължително осветена. Носи се в църква и се дава на попа, който чете някаква молитва и чак след това можеш да я закачиш на стената. Наистина ще е интересно някой да даде тълкуване на съня ти!

Общи условия

Активация на акаунт