Подготвителните модули на СМГ "Паисий Хилендарски"

• 164 222
  • 953
  •   1
Отговори
# 810
Моята дъщеря е в групата на Илияна Цветкова-4 клас, излезе  много щаслива.Не е усетила никаква умора. Възхитена от учителката, цял ден разказваше  и вече брои дните до следващата събота. Hug Praynig

# 811
  • София
Със сина ми /третокласник/ много харесахме Г-н Златилов.  Peace Бях останала с впечатление, че трябва да очакваме академично и праволинейно преподаване само. Но е било забавно. Имало е и майтапи, и виц. Дано прекрасните ни впечатления се запазят и занапред.

# 812
6-ти клас - Ал.Александров. Много делово, леко суховато даже. Няма грам майтап или разсейване. Синчето е леко разочаровано в това отношение, защото всички учители, при които е бил до сега, са били много слънчеви. НО... обяснявал много добре, научил е нови хитринки за решаване още от първия час и каза, че курса тази година също ще му е от голяма полза. Даде голямо домашно, което с готовност беше решено още същия ден. Надявам се изборът ни да е бил правилен.

# 813
Моята дъщеря и тя е при Александров, 6-ти клас. Също е много доволна от начина, по който обяснява. Изглеждал естествен и трезвомислещ човек според мъжа ми (от кратката родителска среща). Дано им помогне за добрата подготовка за догодина. Много съм обнадеждена засега Simple Smile Целта му била именно подготовка за матурите.

# 814
  • Sofia
 Големият ми син ходеше в 6 кл. на курсове при Александров. Наистина добре си върши работата човекът, бъдете спокойни  Hug.

# 815
В 6 и 7 кл. дъщеря ми беше на курсове при Александров и Поплименова (БЕЛ). Резултатът е отличен!!!

# 816
  • София
И аз да се запиша - 3 клас при Елза Тодорова

Мислех че тази година ще започне нова темичка

# 817
  • София
Здравейте,
Имам питане. Тази година на 17.11. ще се проведе СМТ от 10,30, а курсът при Златилов ще бъде изтеглен от 12,30 т.е. говорим за 4 часа нон стоп напрежение. Тези, които сте минали по този път - децата издържат ли на подобно натоварване? Ние сме за първа година на курс и не мога да преценя как да постъпя т.е. дали да не си тръгнем след турнира? Опитът ви ще ми бъде полезен. Говоря за трети клас.

# 818
Издържат, не се притеснявай. Нашите състезания миналата година бяха все след курса, който започваше в 8. Това е даже още по- напрягащо. Пък за Коледното и Великденското и до друго училище трябваше да търчим.

# 819
  • София
Издържат, не се притеснявай. Нашите състезания миналата година бяха все след курса, който започваше в 8. Това е даже още по- напрягащо. Пък за Коледното и Великденското и до друго училище трябваше да търчим.
Да, определено вариантът със състезание след курс е по-лош.
Благодаря за информацията.   bouquet
За КМС и ВМС при нас няма да стои въпросът, защото там ще се наложи да избира. Курсът ни е от 10,30, а заради тях няма да го преместят.

# 820
  • Младост 4
Здравейте,
Имам питане. Тази година на 17.11. ще се проведе СМТ от 10,30, а курсът при Златилов ще бъде изтеглен от 12,30 т.е. говорим за 4 часа нон стоп напрежение. Тези, които сте минали по този път - децата издържат ли на подобно натоварване? Ние сме за първа година на курс и не мога да преценя как да постъпя т.е. дали да не си тръгнем след турнира? Опитът ви ще ми бъде полезен. Говоря за трети клас.

Привет! Аз винаги съм спестявала на децата напрежението (да го наречем така) да ходят и на курс и на състезание. Т.е. ходеха само на състезание, след което празнувахме на пицария или в парка, независимо от очаквания резултат  Laughing

# 821
  • София
Здравейте,

Привет! Аз винаги съм спестявала на децата напрежението (да го наречем така) да ходят и на курс и на състезание. Т.е. ходеха само на състезание, след което празнувахме на пицария или в парка, независимо от очаквания резултат  Laughing
Това също е добър подход. Ще го обмислим и него.  Peace

# 822
  • sofia
Кога свършва първият ,модул и дали е възможно при преминаване във втори модул да бъде променен часът на курса?
За първа година записах синът ми и малко в последният момент и сега се притеснявам, че с това ранно ставане в събота ще намрази математиката Sad

# 823
  • Sofia
 По мои изчисления 1 модул свършва в началото на декември. Според мен няма проблеми за 2 модул детето да бъде преместено в друг час или при друг преподавател, но трябва да има свободни места в избраната група.
 Колкото до намразването на математиката - няма как да стане , ако детето ходи на курсовете по собствено желание. За пример ще дам моят третокласник. М.г. се беше записал в училище към програма УСПЕХ в компютърен клуб. Всяка събота от 8.30 до 12.30 часа беше там, и никога не е имало момент, в който да не иска да отиде.

# 824
  • sofia
Моето е свикнало да мрънка -спи ми се, събота било за почивка, нямали междучасие , било цели два астрономически часа и т.н., но като започне да решава задачи се увлича.
Ali_sun Благодаря за вниманието! Peace

Общи условия

Активация на акаунт