Подготвителните модули на СМГ "Паисий Хилендарски"

• 164 101
  • 953
  •   1
Отговори
# 720
Ех, и трите щяха да ги приемат в СМГ без изпит по заслуги тогава, като тия дето ги приемат тихомълком към Коледа.
Мислиш ли, че на тия "коледните" им е лесно?  Mr. Green Мъка, мъка... А твоите на каква възраст са? За най-малкото разбрах, а другите?

# 721
  • София
Един в 6ти ( математик като нас) и един в градината, който дори отказва да брои.

# 722
  • София
Една съфорумка ми изпрати линк към видеото с Надя Кръстева, благодаря   bouquet

Как се постига пълна шестица по български и математика
http://vbox7.com/play:54df2b1ac7

# 723
Един в 6ти ( математик като нас) и един в градината, който дори отказва да брои.

Той пък може да е бъдещият Шекспир!
Да са ти живи и здрави!

# 724
Добър вечер!
  newsm78
Малко късно се сетих да питам за опашката за записване за курсовете.
Може ли някоя мила мама да   каже от колко часа се заформя опашката за запис на курс?
Четох ,че таксата се плаща до началото на курса... дали и това е вярно ?  Hug Hug

# 725
Започват работа в 8 ч., а опашки има от доста по-рано. Сега се плаща първи модул - 150 лв.

# 726
Здравейте, включвам се в темата за да изкажа лично мнение за Елза Тодорова - изключителен човек и преподавател. И да - препоръчвам този преподавател на всички , чийто деца не са  достатъчно математически насочени за да се справят с лекота с темите от курса по математика в СМГ, какъвто беше и случаят с дъщеря ми.

# 727
Надя Кръстева изглежда много симпатична. Резултатът й е много добър - 10 успели ученици БРАВО!

Сега съм изправена пак пред  дилемата - Надя Крстева или Емилия Гигова. Искам да подбера учителка, която да обръща внимание на деца, които не са гении по математика. Моята хубавица се справя чудесно, но определено не е изявен талант в тази област (това е моя преценка, а аз не съм специалиств математиката  Embarassed).

Благодаря за всички мнения, защото така има възможност всеки да отсее своя учител.  

Последна редакция: сб, 30 юни 2012, 11:16 от April24

# 728
Започват работа в 8 ч., а опашки има от доста по-рано. Сега се плаща първи модул - 150 лв.

И последно да  попитам- плаща  ли се на каса в училището ?
Защото ако е по банков път ...
май съм закъсняла много ,,,, Blush

# 729
И последно да  попитам- плаща  ли се на каса в училището ?
Разбира се, че се плаща. Иначе как ще си запазите мястото до началото на курса?

От сайта на СМГ:

ПО БАНКОВ ПЪТ ЗА ПЪРВИ МОДУЛ НЕ МОЖЕ ДА БЪДЕ НАПРАВЕНО ЗАПИСВАНЕ, ПОРАДИ ИЗБОР НА ПРЕПОДАВАТЕЛ

http://smg-bg.info/index.php?option=com_content&view=section … 13&Itemid=181

# 730
Благодаря мнооогоо .  Hug
  и аз уж така го четох,но да съм сигурна... Hug

# 731
Може ли пак да помоля за мнения за Велинов и Буюклиева. Почти нищо няма за тях, а само с тях мога да направя комбинация  - в смисъл удобно ми са само техните часове -5 клас.

А, и още нещо. Не знам какво му се празните на тоя Симеонов, всеки учител, който преподава на А паралелката прави много първи места на състезания. А учениците го обичат понеже разказва мръсни вицове  Grinning няма лошо де.

Много се зарадвах на първата част от поста ти, защото се появи някой, който да изкаже мнение от преки наблюдения и пряко потърпевш.
Последните ти две изречения, обаче ме втрещиха! Това, което се изговори до тук бяха гледни точки на родители, които малко или много са се докоснали до разочарованието или удовлетворението от свършена или несвършена работа в курса на Симеонов... Разбирам, че на твоята възраст водещо е либидото, но нито една майка до сега не спомена нищо за мръсни вицове, от които да припадаме масово от кеф, нито каза че е впечатлена от успеваемостта на учениците му в училише. През цялото време говорим за МАТЕМАТИКА и успеваемост на деца от курса му.
Важно е да чуем повече гледни точки, но ще си позволя да те помоля :  този език използвай в младежките форуми. Мен специално не ме впечатли, а ме отврати!

# 732
Няма да влизам в подробности, но  голямо НЕ на Данова, може би при по-големите дечица е удачен избор.Бях много добронамерена, но не можах да се разбера с нея........
Подкрепям. Подходяща е за по-големи ученици. Peace

Много се радвам, че за Мария Томова има положителни мнения. Това е нов преподавател в СМГ. Преди няколко години водеше СИП на голямата ми дъщеря под ръководтсвото на г-жа Шаркова.
Дъщеря ми ги обожаваше и двете! Peace

Препоръчвам Мария Томова за курсистите в трети и четвърти клас. Млада учителка, която работи добре и с децата и с родителите. Това не е за подценяване.
За пети клас определено харесвам Иван Симеонов. Това са предпочитанията ми. Но не бих пропуснала и Шаркова и Илияна Цветкова. То лошо в СМГ няма.
 newsm74

# 733
Шаркова не води 5-ти клас. Иначе, да!!!

# 734
За мен учители от ранга на Иван Симеонов, Шаркова, Кортезов са национална ценност. Малко хора останаха като тях. Радвам се, че има изобщо възможност деца да се записват на курсове при тях или на лагер-школи с тях. Винаги съм казвала, че записвам детето си на курсовете в СМГ, например, заради допира с такива хора и математици.

Скоро приятелка-чужденка се дивеше как е възможно да я преглежда в България страхотен лекар и то професор по медицина и то срещу 30 лева. Изумена беше - що за късмет е това! И други подобни парадокси от гл.т. на западната култура я удивяват и направо обожава България.

Та и аз така разсъждавам - изключителен късмет е и за децата, и за родителите, че все още у нас  има възможност да се докоснат до такива математици и учители.

Общи условия

Активация на акаунт