Знаете ли кого видях? - Тема 19

• 102 996
  • 725
  •   1
Отговори
# 495
Богат улов имам тези дни - днес Калфинчето го видях в двора на 34-то училище в Борово, а снощи... Снощи Джейсън Стейтъм в Брилянтин. Пиеше биричка. Страшно чаровен, но и доста нисък. По мой окомер някъде около 170-173.

# 496
  • Viena
Богат улов имам тези дни - днес Калфинчето го видях в двора на 34-то училище в Борово, а снощи... Снощи Джейсън Стейтъм в Брилянтин. Пиеше биричка. Страшно чаровен, но и доста нисък. По мой окомер някъде около 170-173.
Късметлийка си  bouquet

# 497
Пфф, какво говориш:) Ама иначе малко тъпичко беше, щот човека си кърка бира и се прави, че не забелязва масовата истерия около него, а всъщност всички зяпат.
ПС: Защото, предполагам, не говориш за Калфин:D

# 498
  • София
Барманката е била най на далавера Simple Smile

# 499
Вероятно.
Аз да си призная, че на мен ми бе доста неудобно да се вторачвам, така че просто констатирах факта, какво пие и колко е висок и толкоз.

# 500
точно за височината му се чудихме с моя мъж, като гледахме последния му филм. До Де Ниро не изглеждаше много по-висок  Grinning обаче колкото и да е висок/нисък е страхотен мъж   Heart Eyes Crazy завиждам неблагородно  Laughing

# 501
  • София
Катето Евро - в Mall of Sofia днес следобяд. Преди или след записа на предаването на Цветанка Ризова, защото беше добре фризирана-както в предаването, което после гледах. Много подмладена. Хареса ми. Simple Smile

# 502
  • София
точно за височината му се чудихме с моя мъж, като гледахме последния му филм. До Де Ниро не изглеждаше много по-висок  Grinning обаче колкото и да е висок/нисък е страхотен мъж   Heart Eyes Crazy завиждам неблагородно  Laughing

Пише,4е е 175 см.

# 503
Ми може и толкова да е бил, не претендирам за точност. Но със сигурност мога да потвърдя, че не е висок:)

# 504
Джейсън Стейтъм и 1.70 да е пак бих си го прибрала при първа възможност. Wink  Laughing

# 505
Винаги съм го смятала за висок. Не, че 1.70 е нисък, но определено го виждах върлина Simple Smile

# 506

Е как пък да не е?
За жена е ок, но мъж 1.70 е лилипут. За мен поне.

# 507
  • Sunshine state
За мен 1.75м си е нормално и изобщо не го считам за ниско.Аз съм 1.56м.,а мъжът ми е 1.76м. Трябва да се повдигна на пръсти,за да го целуна..  Embarassed

# 508
  • София
За жена е ок, но мъж 1.70 е лилипут. За мен поне.[/b]
Лилипут си е и още как. Ще трябва да приклекна, ако тръгна да го целувам.  Peace

# 509
Марта Вачкова на път да упражни правото си на глас, ама като видя опашката се разколеба. Любезно се информира в колко часа приключва изборния ден и напусна 19-то училище в София.

Общи условия

Активация на акаунт