Деца, преждевременно родени, но със сила надарени - 2

• 41 345
  • 757
  •   1
Отговори
# 570
Извинете ме, че се намествам във темата ви, но имам питане  Peace
става въпрос за едно бебче /момиченце/, което се е родило с 2 мес. по-рано 1.600кг след изтичане на водите и спешно секцио на 5тия ден от изтичането. От тогава са минали 20 дена и бебчето е наддало само със 70гр. Нямам друга информация, но ми се иска да знам какви могат да бъдат евентуалните проблеми /знам за ретината и дробчетата,че могат да са увредени/. И колко трябва да бъде тежко детето, за да го изпишат. На сонда е.

# 571
Момичета, искам да ви попитам нещо. Дъщеря ми е недоносена, вече съм описала в темата "Да се Запознаем" или нещо такова, и направи 2 месеца вчера, та питанката ми е - Кога да й сменя бибероните? В момента яде с 2+, трябва ли да взимам следващия номер? Изобщо на къв принцип се сменят?

# 572
  • София и там където не се пуши
 dimitrina8405 - зависи дали детето се кърми, зависи дали приема с даден биберон. Моят много трудно приемаше, докато един лекар не ми каза, че трябва биберона на моят недоносен, да е с максимално разширена дупка и детето да не прави усилия за хранене.

la vie est belle всяко дете си е индивидуално. Това че е наддало само 70 гр, нищо не значи, важното е да преодолее първо, ако има някакъв проблем. Няма как да кажем ние какво - що. Има отделна тема през какви прегледи трябва да минат. Със сонда е, защото сигурно още няма сили да суче.

# 573
Не иска да суче от мен. Само с биберони е хранена, като в дома, в който беше за наддаване, я хранеха с каучуков биберон с огрооомни дупки. Вкъщи я храня с шишетата на Авент и с биберон разбер 2+ и е добре, но тя си е ящничка и докато не напълни тумбака не се отказва.

# 574
  • София и там където не се пуши
Ми значи си е добре с тези биберони. Сладурка тя. Представям си я, колко е амбициозна в яденето.

# 575
Момичета, пратете колкото може положителна енергия за едно приятелче на Ния в отделението.
Детенце има нужда от нея за да се пребори с поредната опасност!

Cry Praynig Cry

# 576
Момичета, пратете колкото може положителна енергия за едно приятелче на Ния в отделението.
Детенце има нужда от нея за да се пребори с поредната опасност!

Cry Praynig Cry

Пращам ! Praynig Praynig Praynig

А Ния как е ? Hug

# 577
Предпразнично оформена с хрема Борислава. Tired

Стискам палци на бебенцето, приятелче на Ния. Hug Praynig

# 578
dimitrina8405 ние от началото до сега сме с едни и същи биберони и бутилки, не съм ги сменяла, те и не искат по-големи., Пробвах, отказват да ядат.

Стиснати аплци за малчо.

А Бо да се оправя бързо за дядо Колева.

# 579
  • София
Хели  Praynig Praynig

Да се похваля и Вики проходи  Party

# 580

Да се похваля и Вики проходи  Party

Браво ! Heart Eyes Честито !   bouquet
Голямо тичане ще падне отсега нататък ! Wink

# 581
  • София
хаах нали Simple Smile ВИки не е още толкова стабилна колкото Валя но все пак се пусна от снощи  Grinning Sunglasses

# 582
Куклички сладки са те !  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes
Гласувах и за вас ! Peace

# 583
°_██_*。*./ .˛* .˛.*.★* *★ 。*
˛. (´• ̮•)*˛°*/.♫.♫*˛.* ˛_Π_____. * ˛*
.°( . • . ) ˛°./• '♫ ' •.˛*./______/~\ *. ˛*. ˛* ˛. * Весели празници
*(...'•'.. ) *˛╬╬╬╬╬˛|田田 |門|╬╬╬╬ . на всички!
¯"*°•♥•°*"˜¯`´¯˜"*°•♥•°*"˜¯` ´¯˜"*°´¯˜"*°•♥•°*"˜¯`´¯˜"*°•♥•°*"˜¯`´¯˜"*°•

И здраве за децата!

# 584
Бъдни вечер - свята нощ, през която стават чудеса! Пожелайте си нещо, силно и от сърце, и вярвайте, че то ще се сбъдне! Simple Smile Това е сезон на надежда и ново начало! Simple Smile
 Hug Hug Hug

Общи условия

Активация на акаунт