Дюкан ще ми покаже как да сложа малка рокля пак - 256

• 48 022
  • 736
  •   1
Отговори
# 705
Зачервена и изпотена след фитнес бързам да споделя колко съм щастлива, кантара показа с 1 кг по-малко тази сутрин ( за 6 дни на П -2 кг) не мога да ви опиша с думи колко съм доволна, всъщност вие със сигурност знаете. Вчера бях на РД на дядо ми, занесох си телешки кюфтенца, кола лайт и изкарах супер, но най-важното че не ядох тортааааа, а аз много много трудно се въздаржам от сладичко Simple Smile  newsm44.
   smileys благодаря за посрещането  Hug, няма как да не съм умна този път, иначе ще си ходя гладна и дебела Embarassed, а сега съм наядена и отслабваща.
  mimensita благодаря за посрещането, хапчета повече никога, когато ги пиех бях в депресия и не се понасях, общо взето бях  #Crazy.

Имам едно две въпросчета, видях в една от рецептите топено сирене(обезмаслено разбирасе) онзи ден случайно видях в Пени маркет че има, ползвалили сте го? Също така видях и в Кауфланд зехтин Лайт, за него какво ще кажете?
 Усмихнат и отслабващ ден

# 706
  • Плевен
Ох, сладурчета, нямам никакво време за писане, че и за четене! работа, работа, ужас! Но все пак рекох да се разпиша, че иначе много ми липсвате! Ей, това нещо с пристрастяването към форума си е вярно!
Много благодаря на Майки, Смайлсчето, Бронте, Мимсчето за суперлативите по моя милост!  newsm51
Добре дошли на новичките!   bouquetСкарлетче, честито на мъжо! И моят папа и сестра ми имат Имен Ден днес! Ще видя за срещата - то пък децата ще са тук в Плевен до вторника - 15.11. Иначе за 3 декември - там съм!
Мрънмотче, то центъра на България се води в местността Узана - Габровския Балкан, но все пак - хубава е идеята да се срещнем в Търново и то на 3.12.2011!
ии и Тони - мацка та дрънка! се разписа, бе!!! Браво!
Не мога да пиша повече. Обичам ви всичките! Умната и успешен ден! Аз в МЦ и 1 кило нагоре!

# 707
  • Лутаща се
Lykrecia, нищо не мога да кажа за тези продукти. Не съм ползвала. И олио не ползвах и си бях много добре .
Да му се не види, наистина не съм знаела колко е калорично. Дори и сега, 9 месеца от както съм на режима пак съм изненадана.
В неделя бях на гости и ме гощаваха с бял амур - страхотен, но пържен. Хапнах, нали съм в четвърта - т.е. може. Да, ама не. Сега два дни по-късно съм и с 2 килца отгоре. Мерките не са мръднали. Така че едва ли е само от рибата, вчера и доста течна храна поех. Но все пак......
Прецака ми се отчета.

Имам месечинка. Вчера направих 9 месеца на режима.
нач - м.февруари:  кг - 73,    талия /см/ - 83,  ханш /см/ - 106,  бедро /см/ - 64,    мазнини - 40%,     муск. маса - 26,9%
1 м. - м. март:  кг - 66.8  талия /см/ - 74,  ханш /см/ - 103,  бедро /см/ - 60,    мазнини - 36,5%,  муск. маса - 26,7%
2 м. - м. април:  кг - 65.7, талия /см/ - 71,  ханш /см/ - 101,  бедро /см/ - 59,    мазнини - 34,3%,  муск. маса - 27,1%
3 м. - м. май:  кг - 64     талия /см/ - 71,  ханш /см/ -   99,  бедро /см/ - 57.5, мазнини - 33,9%,  муск. маса - 27 %
4 м. - м. юни:  кг - 63.5, талия /см/ - 71,  ханш /см/ -   98,  бедро /см/ - 56.5, мазнини - 32,4%,  муск. маса - 27.5 %
5 м. - м. юли:  кг - 63.7, талия /см/ - 71,  ханш /см/ -   98,  бедро /см/ - 56.5, мазнини - 32,7%,  муск. маса - 27.5 %
6 м. - м. август:  кг - 62.8, талия /см/ - 71,  ханш /см/ -   98,  бедро /см/ - 56.5, мазнини - 31,5%,  муск. маса - 27.5 %
НАЧАЛО НА ЧЕТВЪРТА ФАЗА
7 м. - м. септември:  кг - 62.4, талия /см/ - 71,  ханш /см/ -   98,  бедро /см/ - 56.5, мазнини - 31,4%,  муск. маса - 27.7 %
8 м. - м. октомври: .:  кг - 62.8, талия /см/ - 71,  ханш /см/ -   98,  бедро /см/ - 56.5, мазнини - 31,6%,  муск. маса - 27.7 %
9 м. - м. ноември: .:  кг - 64.0, талия /см/ - 71,  ханш /см/ -   98,  бедро /см/ - 56.5

Заради пърженото килцата сега са такива. Временно е, до 2 дни ще съм ОК, но е редно да пиша така, както показва Кантарев днес. А мазнини и т.н. не съм мерила - след рестарт на въпросният мистър се изгубиха данни и не ми се занимаваше наново да вкарвам ръст, пол и т.н., за да ми отчита и процентите на мазнини и вода.

Последна редакция: вт, 08 ное 2011, 10:53 от skarlet71

# 708
  • София
Браво, Скарлет, заслужаваш похвали!
Бронте, задържането ти ми се струва, че е свързано с 00. Щом казваш, че имаш проблем с това.
Аз се чудех дали да не пия китайски зелен чай за отслабване в някои дни, когато имам същия проблем, какво ще ме посъветват опитните?
Също така съм хвърлила око на едни китайски крилца, които са с кола лайт и соев сос. Има ли такъв сос, който е подходящ за нас, все пак той е ужасно солен по принцип.   bouquet

# 709
Първо да кажа,че за Пловдивската среща съм на линия в Неделя пред Мола:)как ще ви позная незнам ама като видите една да се лута да ви търси значи съм аз  Grinning
Скарлет,честит ви празник в къщи и страхотни мерски си отчела,аз също си ги записвам така,само че започвам да се меря и на кантара от понеделник,че все още не у мен.
Би Би според мен зеленият чай не е най-доброто решение,по-добре си вземи Хуск:) и повече течности си пиивай.
Арх Мих ти си само от рекламата на Кока Кола лайт Simple Smile карай го по-спокойно Simple Smile и лека работа разбира се ти пожелавам:)

# 710
  • Бургас
Би би, какво око си им  хвърлила на крилцата, че не разбрах нещо аз. Нито крилцата, че и соевият сос не стават, пийни си само Колата лайт и се свиркай Laughing

# 711
  • София
Би би, какво око си им  хвърлила на крилцата, че не разбрах нещо аз. Нито крилцата, че и соевият сос не стават, пийни си само Колата лайт и се свиркай Laughing
Дали ще са крилца, дали ще са филенца, просто ми се яде китайско  Mr. Green

# 712
  • Бургас
Би би, какво око си им  хвърлила на крилцата, че не разбрах нещо аз. Нито крилцата, че и соевият сос не стават, пийни си само Колата лайт и се свиркай Laughing
Дали ще са крилца, дали ще са филенца, просто ми се яде китайско  Mr. Green
Ми филето е ок, ама сама да си ги направиш нали? Това с колата лайт ми е интересно,ще взема да накисна и аз малко месце довечера, да видим какво ще се получи.

# 713
  • София
Да, сама да си ги направя.

# 714
Аз съм наказана ... нямах нищо за закуска у дома , а след малко излизам и не знам дали ще мога да ям навън ... и сто процента ще стане работата пак след 17ч ... но въобще не съм за мислене , защото бях на почивка и там ядох нережимни неща , та нека ми сега ... Ще взема после повече протеини , та да има и какво да се яде и какво да се готви , че хладилника е нечовешки празен =) ...
skarlet71 - искам да те поздравя за волята , за търпението ... На твое място много жени биха се отказали , но си упорита , за което наистина те аплодирам !
Трябва сериозно да се замислям и за някакво спортуване, защото само със затваряне на устата не стават нещата ...
За сега ви пожелавам приятен ден и много усмивки =) !   

# 715
  • Лутаща се
skarlet71 - искам да те поздравя за волята , за търпението ... На твое място много жени биха се отказали , но си упорита , за което наистина те аплодирам !
Благодаря ти! Но какво ми е на мястото, не разбрах....  newsm78

# 716
  • София
Имам ужасен апетит...

Не знам дали е редно..но се замислям дали да пия някакви хапчета,за убиването на апетит...    newsm78 newsm78 Confused

# 717
  • в дяволитите очички на моето тормозче
Скарлет, честит  празник на половинката   ти , жив и здрав и много  да те радва  bouquet Честита  месечинка и  на теб Simple Smile
 Пък за   безконечния ромов крем- направих  го  точно  по рецептата  на  Тумба  Лумба, щото  аз съм много боса  в кулинарията и  чета и изпълнявам рецептите  точ в точ. Какъв  е  тоя крем, какво е това чудо, не знам newsm78 Сигурно  има свойството  да се самовъзпроизвежда нощем в хладилника, та не мога да го  изям и това е Simple Smile

Десислава 87, аз съм в числото  на онези, които  са експериментирали с подобни  хапчета и  горчиво съжалявам за това. По добре яж  на корем от режимностите, приготви  си  нещо сладко / искаш ли от  моя ромов крем, между другото Party/, но към хапчета  не посягай. Дават бърз резултат, но  после   организмът  си го връща тъпкано. Най- вероятно  ще се обезсмисли всичко, постигнато  досега   и  ще си нарушиш режима  за няма нищо. Я вземи  опъни два- три   чая  да ти се напълни тумбака и ще ти се отяде.

Аз  съм в момента  на работа  и  обядвах  с две пилешки кюфтета  на скара и кофичка  нискомаслено кисело мляко  със степче ягода. Излоках и  половин литър вода на два пъти, та....сега ми се спи

# 718
Здравейте мили момичета,приемате ли една бивша дюканка?Преди 1.5 г приключих с режима,свалих 10кг,спазих си всички фази,след това почти още 1г си правех П четвъртък и се хранех предимно по дюкан,но въпреки това постепенно си възвърнах  почти всички свалени кг.Сега от 1 месец имам пътека в къщи и почти всеки ден минавам по 3.400км-около 30 мин,правя и след това допълнително упражнения за корем и веднъж седмично ходя и на фитнес с упражнения предимно за дупе и корем,но кг не мърдат,а искам да сваля 3-4 кг,та от вчера съм отново сред вас.Виждам,че сте обновили страшно много рецептите,има супер голям избор вече Peace.
Искам само да ми припомните в ударния можеше ли да се хапват дюкански сладкиши newsm78,мисля миналия път си хапвах ако не се лъжа.

# 719
Здравейте сладурани!
Честит празник на всички празнуващи... а на останалите, да са ви живи и здрави именниците и много да ви радват.
Понеже имахме един полу-дюкански имен ден и в работата, бързам да ви почерпя с една ванилова шарлота... прясна, прясна (но вече изядена) Whistling

seveneleven, тъкмо да публикувам и те видях... добре дошла! Режимни сладкишчета може от първия ден... ако са с прясно мляко - до 250мл. на ден, ако са с трици - до 3 с.л., но ти си знаеш, след като си вряла и кипяла вече. Май повечето момичета тук си започват директно с трите супени лъжици, но зависи от интерпретацията... ето и малко цитати:
"Овесените трици нямат вкус, нито мирис. Често ги обвиняват, че се лепят за небцето, а дозата от 3 супени лъжици на ден може леко да раздразни през първите дни някои свръхчувствителни черва... Обичайната предпазна мярка се състои в постепенното въвеждане на овесените трици в дневното ви меню, като започнете от една супена лъжица, за да стигнете в края на седмицата до дозата от три супени лъжици."
"През ударната фаза - кратка, но резултатна и мотивираща - е по-добре да се взема по една супена лъжица трици дневно."

Общи условия

Активация на акаунт