Раждане вкъщи 18

• 35 798
  • 748
  •   1
Отговори
# 225
Доктор Илиев от коя болница е?

Токуда. Според мен бяха поканили точно него заради визията му на латински любовник.

Юлия беше страхотна. Главата на семейството - прекалено женствен. Най-вероятно поради това не се притеснява особено от вида на кръв и плаценти. Лошото обаче е, че отглежда и синовете си по свой образ и подобие.

# 226
Доктор Илиев от коя болница е?

Токуда. Според мен бяха поканили точно него заради визията му на латински любовник.

Юлия беше страхотна. Главата на семейството - прекалено женствен. Най-вероятно поради това не се притеснява особено от вида на кръв и плаценти. Лошото обаче е, че отглежда и синовете си по свой образ и подобие.

Не знам защо хората мислят, че е ОК да говорят гадости за всеки, който се покаже по ТВ. Вече той се превърща в "публична личност" в тяхното съзнание, и е приемливо да обсъждаме личния му живот, колко точно е мъжествен/женствен, как си възпитава децата...Представям си, ако плюещите ги покажат по ТВ за тях какво ще се каже...те са съвършени, жените са свърх жествени и прекрасни и същевременно супер жени, с кариера, мъжете им са супермени, шефове на многомилионни компании и всичите им деца са прекрасно възпитавани млади гении.  Sick Лошото е, че тия хора, които си позволяват това отношение към хората възпитават децата си по свой образ  и подобие.

# 227
...(визирам и починалото в болницата здраво бебенце, вероятно от СВДС като постваксинален ефект)....

Ах, как тъничко я пусна тази мега-глупост, а?

Основно правило на псевдонауката е да използва истински термини, и да ги забърка във словесна салата, да прозвучи сложно, за по-добър ефект.

Абсолютно недоказано като причина за СВДС са ваксини.
Хайде, погледни например това видео, надзърни в темата за ваксините и може би ще намериш и твоите доказателства за този действително реален факт/ефект.  Peace
http://www.youtube.com/watch?v=DyLIAMW2bi8

Последна редакция: сб, 26 ное 2011, 19:06 от take a smile

# 228
...(визирам и починалото в болницата здраво бебенце, вероятно от СВДС като постваксинален ефект)....

Ах, как тъничко я пусна тази мега-глупост, а?

Основно правило на псевдонауката е да използва истински термини, и да ги забърка във словесна салата, да прозвучи сложно, за по-добър ефект.

Абсолютно недоказано като причина за СВДС са ваксини.

Би ли споделила кое е абсолютно доказано като причина за СВДС?

# 229
Чудесно семейство! Хубава новина за нормално домашно раждане! Grinning
 Да се живи и здрави Юлия , Чавдар и шестте им деца! Дай Боже повече такива като тях. Praynig
Бащатко, благодаря за линка!   bouquet

# 230
  • Пловдив
Mislq, точно!  Peace
И аз това щях да напиша.
Семейство с много положителна атмосфера в дома си и с прекрасни деца!
Много добро впечатление ми направиха.
Да има повече като тях... Hug

И аз благодаря за линка.   bouquet

# 231
Цитат
Да се живи и здрави Юлия , Чавдар и шестте им деца! Дай Боже повече такива като тях.
И аз се влюбих в това семейство!Страхотни са Two Hearts Линка го гледах вчера във Фейса.

# 232
# 233
Абе не знам, на мен супер готино ми действат тези хора, ей така - без определена причина.
Жената ми е много забавана, защото си личи по остроумно-заядливите й отговори, че се дразни на тоя интерес и може би на въпростите, които сигурно й е писнало вече да й повтарят (поне така на мене ми изглежда), но ми допада реакцията й Wink

Дано са щастливи и успеят в начинанията си, искрено им го желая!

Последна редакция: пн, 28 ное 2011, 16:44 от Сова

# 234
  • София
Системата е до такава степен неспособна да посрещне нуждите на майките и бебета, че има жертви във всеки едни етап (визирам и починалото в болницата здраво бебенце, вероятно от СВДС като постваксинален ефект).  

Драга Мег, доста лицемерно е да вмятате "вероятната причина" за смъртта на едно доносено здраво бебе в болница, с чиито случай нито сте запозната, нито някога ще бъдете.

Лицемерно, защото в продължение на месеци питахме за "вероятната"според вас причина за смърттта на едно друго доносено здраво бебенце, с чието раждане сте била повече от добре запозната. А вие се криехте като мишчица.

И питахме Вас не само защото сте била очевидно ангажирана с раждането на въпросното бебенце, а и защото сте активист на движението Родилница (което ту съществува, ту не съществува, в зависимост от удобството на членовете му). И сте автор на доста крилати фрази, сред които прословутата безрисковост на домашното раждане и ненужността от запознаване с евентуалните усложнения, явно с оглед запазване на положителната нагласа. Питахме и дали сте ревизирала въпросните си възгледи след смъртта на 6 май, но предполагам, че отговорът Ви ще бъде "Коя смърт?!"  Rolling Eyes

Приветствам кротичкото Ви намъкване обратно в темата иначе. Аз лично не вярвах, че ще имате доблестта да се появите отново тук. А сега не вярвам, че ще имате доблестта да ми отговорите. Дано да не се окажа права.

# 235
Наистина са много готини, казват че родопчани са най-хубавите хора, и това, което виждам от тези хора е в подкрепа на тази теза. Simple Smile Peace

# 236
Нов смъртен случай в болница-този път в Тина Киркова, емболия в следствие на секцио. Това относно мита за безопасното болнично раждане и в частност беопасното секцио...И в случая не е било даже по спешност-препоръчали и били....  Докато не се преосмисли отношеието към секциото ще умират жени, които иначе щяха да са живи. Оставя сираче и вдовец тази жена.

http://news.ibox.bg/news/id_529857848

# 237
Flip , поздравления за поста, макар че не вярвам да те удостоят с отговор
тук отново се разпълзяха и се започна наново с охкането и ахкането, нали се появи главната жрица и ги омая
на гърба на едно бебе, за чиято смърт май забравиха напълно както и кой е набъркан в нея

и не само това, но и започнаха отново активните си обществени прояви
а журналистите също много бързо забравят, видно е
гледат просълзено и не се сещат да попитат защо си отиде едно здраво бебе

че и кампании почват: http://dnes.dir.bg/news/razhdane-mika-kontakt-bolnitza-bebe-9995792

а за новороденото у дома в Смолян- не мога да разбера този рекламен ексхибиционизъм на родителите му, дето уж раждат у дома, за да са усамотени
а после не спират да канят медии у дома си

персимон, всяка операция и всяка упойка носят риск
не пише за какво е било препоръчано секцио
ако наистина е била здрава, както се лансира, то не би било необходимо
дано този и подобни случаи накарат АГ лекарите да ревизират препоръките си към родилките

# 238
Aбе аз не мога да съм чак толкоз убедена, че сами канят медии у дома (не че е толкова важно), понеже има някаква логика, ако биха имали такива желания нямаше да разберам чак за второто им дете, родено у дома. Дяха да си ги викнат още на първото, да стават известни  Rolling Eyes ... Но пък щом тукашните експерти казват, така ще да е...

А и трябва да се хвърлят камъни по хората, те са врагове  Tired

А и не е ли наистина "малко" тъжничко, че за последния месец са починали 3! иначе здрави родлки в болници! в столицата!? Те не са били в къщи, отишли са си съвсем както е редно в здравните заведения УЖ подходящи за целта....
Ама нищо де, какво пък толкова - това си е нормално, нали е в болница, няма защо да се обсъжда тук.. И нищо не трябва да се прави и говори...

До кога ще си гледате само едно? Никой нищо не е забравил - не и тези, които наистина ги интересува и трябва да помнят, предполагам. Те си помнят, бъдете сигурни.

----------------------
(Поправих се.)

Последна редакция: вт, 29 ное 2011, 13:49 от Сова

# 239
Доколкото си спомням от трагичните новини, само едно бебе почина- другите две са живи, за съжаление обаче починаха три майки. Освен това не може да се каже, че са нормално родени- имало е големи усложнения.

Все още питам как домашното раждане би спасило в тези три случая. Все си  мисля, че "хормоналният балон" е преувеличен и може да е приятно усещане, но чак да спасява животи...

Ще се присъединя към въпроса към Мег!- как така при раждането е божа работа, а иначе са виновни ваксините?

От друга страна, за перфектната кандидатка раждането в такси може да е също толкова безопасно, колкото и в болница- ако не се случи нищо, нищо не се случва. Само че ако се случи нещо, ясно е, че болница е по-добре от такси. Никой не препоръчва раждане в такси, но у дома може, че имало свещи и музика...че то и таксиджията може да пусне радио Веселина на мах...

Общи условия

Активация на акаунт