Ин витро Плевен - 5

• 76 876
  • 745
  •   2
Отговори
# 660
Здравейте дами!Досега не съм писала а само следях какво пишете но приближи и моят ред и затова реших да пиша.Аз съм още в началото чакам другата седмица 3 тия ден от мц за да отида да си направя изследванияти ще видим какво ще каже д-р Стефанов как ще продължаваме.Идано тази година всички ние се радваме на положителни тестчета.
Дано, дано  Praynig Praynig Praynig Praynig

# 661
Чул те господ ДЕЗДЕМОНА.На мен ще ми е първи път и незнам какво да очаквам.Но като чета през какво сте минали и ме хваща малко страх но съм готова на всичко за едно слънчице newsm30.ДЕЗДЕМОНА желая ти този път да ни зарадваш и ти.Дано и на мен да ми е за пръв и последен път.

# 662
  • София
cura успех! Стискам палци да е от първи път  bouquet  bouquet  bouquet

# 663
Благодаря мила.  Kissing Heart

# 664
Чул те господ ДЕЗДЕМОНА.На мен ще ми е първи път и незнам какво да очаквам.Но като чета през какво сте минали и ме хваща малко страх но съм готова на всичко за едно слънчице newsm30.ДЕЗДЕМОНА желая ти този път да ни зарадваш и ти.Дано и на мен да ми е за пръв и последен път.
   bouquet  Hug  Praynig Praynig Praynig Господ и вси светии с  нас да са Peace Blush Mr. Green

# 665
момичета аз също имам записан час за преглед при доктор петър иванов от кирм плевн ще ме приеме на 21 03 2012г ако някоя от вас е ходила на преглед при него моля да сподели впечатление малко съм притеснена много млад ми се вижда Rolling Eyes

# 666
момичета аз също имам записан час за преглед при доктор петър иванов от кирм плевн ще ме приеме на 21 03 2012г ако някоя от вас е ходила на преглед при него моля да сподели впечатление малко съм притеснена много млад ми се вижда Rolling Eyes

Млад е да, но щом е част от екипа, значи има защо Wink) Иначе, той е едва от около има-няма 7-8 месеца в КИРМ Peace

# 667
СпокойноЖОЦКА аз съм при Стефанов и той е млад но аз съм доволна от него.Та не е важно колко е млад а какво разбира. Щом са го приели втози екип значи е кадърен.

# 668
да миналата събота имаше безплатни консултации на  специалист от  клиника кирм във видин и ме консултира д-р иванов видя ми се свестен беше много учтив но аз вече съм минала през много лекари дано този да ми е последен Praynig момичета благодаря ви ,че ме окуражавате

# 669
 newsm10 newsm10 newsm10Нали затова сме тук за да се окуражаваме взаимно.

# 670
Здравейте дами, надявам се че пролетното време допринася за доброто ви настроение и от там на ++ резултати. Включвам се само да споделя, че реших да не "гоня" д-р Емин из страната. Избрах да остана в КИРМ, но при д-р Стефанов. Надявам се, че съм направила добър избор. Записах си час за преглед при него за 30 Март. За впечатленията си от него ще пиша чак тогава. Пожелавам на всички момичета леки процедури и много ++ резултати.

# 671
Здравейте дами, надявам се че пролетното време допринася за доброто ви настроение и от там на ++ резултати. Включвам се само да споделя, че реших да не "гоня" д-р Емин из страната. Избрах да остана в КИРМ, но при д-р Стефанов. Надявам се, че съм направила добър избор. Записах си час за преглед при него за 30 Март. За впечатленията си от него ще пиша чак тогава. Пожелавам на всички момичета леки процедури и много ++ резултати.

Дано, дано да завалят тестчетата с две черти Praynig Praynig Praynig успех Ивиа Peace

# 672
ИВИА не си сгрешила като си избрала д-р Стефанов.Аз съм при него и засега съм много доволна.Желая ти успех и накрая luvbed.Желая положителни тестчета и на всички останали момичета.

# 673
Благодаря, момичета.  Д-р Стефанов ще ми е третия доктор. Надявам се и последния. Много ми се иска това да ми е и последния опит. Но да видим какво ще каже доктора- ще опитаме ли пак тази пролет или ще чакаме заповед. Но твърдо съм решила да не правя нищо през лятото
/предишните ми опити бяха все през лятото и не ми понасяше много добре/.

# 674
Иви дано, стискам палци на всички за много успешни процедури Praynig Praynig Praynig! Иначе, кой месец от лятото си правила процедури?  Защото КИРМ, през юли не започват процедури, всички приключват до към края на м. юни, а август са в почивка и профилактика на апаратурата. Май доста хора Blush  Mr. Green се заформихме при док Стефанов Blush Peace

Общи условия

Активация на акаунт