Мама Седмокласник стяга и за здраве и успехи силно се надява -2/Предколедна/

• 45 093
  • 744
  •   1
Отговори
# 180
  • София
А пробният изпит утре в СМГ каква трудност са задачите? По-трудни ли са?  newsm78 newsm78

# 181
Ани, не знам как вие намирате време- ние не успяваме Simple Smile
Утре мислим да ходим до Варна и това променя целия график за учене  ooooh!

Салабашев- на 3.12.2011
Ще ходите ли?

# 182
  • Sofia
А пробният изпит утре в СМГ каква трудност са задачите? По-трудни ли са?  newsm78 newsm78
По принцип на пробните изпитите в СМГ през м.г. задачите бяха значително по-трудни от тези на истинския изпит. Като трудност са идентични със тестовете давани в Междучасие .
 Успех на всички деца утре   bouquet.

# 183
  • София
А защо давате отговорите само от 11-ти въпрос нататък? Някой може ли да ги даде всичките?

# 184
 В Междучасие по математика задачите се подготвят от Симеонов доколкото знам. За това нивото е приблизително еднакво с тези в СМГ.
По БЕЛ давам отговорите: в.1 - 4,5,7,9,10, в.2 - А, в.3 - Б, в.4 - А, в.5 - ветровит, в.6 - А.?, Б - обоняние, В - живеят, Г - задържат, в.7 -..., в.8 - В, в.9..., в.10 - А, в.11 - А, в.12 - Б, в.13 - Б, в.14 - А, в.15 - Б, в.16 - А, в.18 - А, в.19 - Странджата, Македонски, Попчето, Хаджият, в.20 - В, в.21 - А, в.22 -..., в.23 - А, в.24 - В, в.25 - Б

На 6-ти въпрос под буква А отговорът, който детето е дало е "индивиди", който е грешен и за това съм поставила въпросителен. Имам идея какъв може да е верният отговор, но по добре unadaptable да си даде професионалното мнение  Simple Smile.

На 7-ми, 9-ти и 22-ри въпрос съм сложила многоточие, защото са отворени въпроси и предполагам на всеки му е ясно какво трябва да се напише. Все пак ако искате ще ви дам отговорите на моето дете.

# 185
В Междучасие по математика задачите се подготвят от Симеонов доколкото знам. За това нивото е приблизително еднакво с тези в СМГ.
По БЕЛ давам отговорите: в.1 - 4,5,7,9,10, в.2 - А, в.3 - Б, в.4 - А, в.5 - ветровит, в.6 - А.?, Б - обоняние, В - живеят, Г - задържат, в.7 -..., в.8 - В, в.9..., в.10 - А, в.11 - А, в.12 - Б, в.13 - Б, в.14 - А, в.15 - Б, в.16 - А, в.18 - А, в.19 - Странджата, Македонски, Попчето, Хаджият, в.20 - В, в.21 - А, в.22 -..., в.23 - А, в.24 - В, в.25 - Б

На 6-ти въпрос под буква А отговорът, който детето е дало е "индивиди", който е грешен и за това съм поставила въпросителен. Имам идея какъв може да е верният отговор, но по добре unadaptable да си даде професионалното мнение  Simple Smile.

На 7-ми, 9-ти и 22-ри въпрос съм сложила многоточие, защото са отворени въпроси и предполагам на всеки му е ясно какво трябва да се напише. Все пак ако искате ще ви дам отговорите на моето дете.

Погледнах 6-ти въпрос, на А отговор - представители. Извинете, още не съм успяла да реша целия тест, но работя и за едно студио и пиша вкъщи, ще опитам да реша всичко утре. Ще прегледам иотговорите, които гледам, че са дадени тук, вероятно децата са решавали, не знам дали вече школата е пуснала отговорите... Rolling Eyes

# 186
Unadaptable, това са отговорите от вече проверения тест. Върнаха им го миналата седмица.

# 187
# 188
  • София
Carmela, много благодаря за задачите! Моето Диване е посочило различен отговор само на 16-та и тотално е объркал 29-та  Close

Някой има ли представа след колко дни изнасят рзултатите?

# 189
На мен ми казаха към петък (2.12) да проверя в СМГ за резултатите. Вие какво знаете?
Дъщеря ми каза, че са и били трудни задачите днес ;-( Върна се отчаяна, но само за 5-10 мин. Като гледам вече не и пука!

Благодаря за пробните изпити по БЕЛ!   bouquet

# 190
  • София
Миналата година, нали следях пробните за 4-ти клас, ги изнасяха петък-събота.
Предполагам, че и за 7-ми клас ще е така.
Иначе от пръв поглед на мен не ми се видяха много трудни, не й намерих и грешки,
но ще видим, като изнесат резултатите.

# 191
  • София
На сайта ли ги изнасят резултатите от пробните изпити в СМГ или някъде в училището?  newsm78 newsm78

# 192
  • София
След малко ровене из форума оставам с впечатление, че след около седмица изнасят резултати в СМГ, а чат-пат и на сайта, ама кат ги знам кви са смотани и поне последните години как качват в сайта на всеки 4-5 състезания резултати от едно, съм спряла да разчитам на това.

# 193
  • Добрич
Тест по БЕЛ, сложни изречения:

http://dox.bg/files/dw?a=53e54fc146

# 194
  • София
Имаме 6 минус на контролното па Мат. Толкова го мислеше. В последния момент я осенило решението на най-трудната задача, почти я довършила, но госпожата и измъкнала листа...голяма драма беше  ooooh! Утре съм на родителска среща, после ще споделям впечатления. А в неделя /4-ти/ сме на ПИ по Мат във Веди, има ли и други?

Общи условия

Активация на акаунт