ЗОНАТА и ние - 6 Тема

• 42 426
  • 724
  •   1
Отговори
# 405
Абе малко отделно от темата - ама защо не можете да си качите снимка? Тази, която се появява в коментарите под името, нали? При мен няма проблеми, цъкам си на Имам си собствена снимка, пиша си линка, давам на запази настройки и всичко е точно и ясно. Какъв е проблема?  Laughing Да не ви е голяма снимката?

Едит: Аз говоря на "Вие", защото бяхте няколко човека с този проблем  Laughing Ама няма проблем да си мислиш, че ти говоря на Вие  Heart Eyes Laughing  Hug

Последна редакция: ср, 14 дек 2011, 08:27 от MeRiTo`

# 406
MeRiTo` Не е голяма, точно си е. И друг път съм качвала снимки, но този път се държи странно. Правя същото, каквото казваш, даже виждам снимката, която се появява в профила след поставяне на линка. После като запазя, снимката изчезва заедно с линка и все едно нищо не съм правила. По размери е колкото трябва.

Хайде да си говорим на "ти"  Wink Embarassed

# 407
  • Chicago/Varna
Момичета искам ,да ви се похваля ,че направих най-бързата зонова вечеря - за 10 мин - солена торта от юфка- 10 блока  (от "ние и зоната " , но поправена спрямо нашата таблица )
165 гр юфка с фибри (изчислена по етикет) - 10 БВ
210 гр пилешка шунка - 5 БП
70 гр сирене (Маджров) - 2 и 1/2 БП
70 гр кашкавал (Маджваров) - 2 и 1/2 БП
3 и 1/3 ч.л. зехтин - 10 БМ
Във вряща подсолена вода се слага юфката за 2 мин .Изцежда се ,половината се слага на дъното на тавичка .Над нея се реди шунката ,натрошеното сирене ,другата част от юфката , зехтина и настъргания кащкавал (в тази последователност ). Слага се в предварително загрята фурна на 175 градуса за 5 мин (докато кашкавала хване коричка)   chef
Стана уникално вкусно ,моя приятел изяде половината тава  Laughing
mishink@ голямо БРАВООО  Hug. Пращай бързо снимката на Кармен,че да я слага в блога Simple Smile Аз да взема да пробвам да заменя юфката с овесени ядки ли,кво  newsm78,не за  друго,ами мойто мъж не иска да кусва нищо,дето е с червен цвят в таблицата.Иначе много много вкусно ми звучи Simple Smile Давай още рецепти,че мойте ми омръзнаха.Ама и се чудя,тука май сме само 2-3 дето готвим,другите ко ли правят Simple Smile Особено нашата Баронес,потъна в дън земя Simple Smile

# 408
Идвам да ви споделя нещо, което научих вчера и реакцията ми беше: " Да се смея или да плача"
Та вчера срешнах една моя позната и след като забелязах, че беше заслабнала се поинтересувах как е свалила килограмите.Тя ми каза, че ходила на диетолог, на когото е платила 200 лв, за да и изготви индивидуален режим на хранене.. След като ми стана доста любопитно ми го показа и какво да видя: 90% от режима е по Зоната с малки отклонения- сутрешната закуска е винаги 1/2 коф кисело мляко с 2 лъжици овесени трици, а следобедната е 1 плод с 10 гр сурови ядки.Обяда и вечерята са все салати с протеин и задължително маслини. И за това - 200 лв. Shocked

# 409
Идвам да ви споделя нещо, което научих вчера и реакцията ми беше: " Да се смея или да плача"
Та вчера срешнах една моя позната и след като забелязах, че беше заслабнала се поинтересувах как е свалила килограмите.Тя ми каза, че ходила на диетолог, на когото е платила 200 лв, за да и изготви индивидуален режим на хранене.. След като ми стана доста любопитно ми го показа и какво да видя: 90% от режима е по Зоната с малки отклонения- сутрешната закуска е винаги 1/2 коф кисело мляко с 2 лъжици овесени трици, а следобедната е 1 плод с 10 гр сурови ядки.Обяда и вечерята са все салати с протеин и задължително маслини. И за това - 200 лв. Shocked
Понякога хората не знаят къде и какво да търсят. Нормално е да има заблуждения, няма смисъл да ги съдим Simple Smile А и все пак може да е научила нещо повече за тялото си, така че все трябва да има някакъв ефект от дадените пари. Аз от толкова години се ровя в интернет и винаги научавам нещо ново за храната, за упражненията, за диетите и т.н. Нормално е днес да не попаднеш на нещо, но след 2 години да намериш точно това, което си търсил. Просто не му е било времето.
Аз тия 200лв бих ги дала за броколи в момента, което не знаех че е толкова вкусно  Joy Joy Ии много ми се тича на стадиона! Направооооо нямам търпение да се стопля вече, а то още не се е застудило. Искам да тичаммммм  Laughing Днес ще ходя на тренировка  Laughing

# 410
  • София
При някои хора е проблем не информацията, а психологическата нагласа за спазването на режим. И това с посещението на диетолог, плащането и в замяна получаването на "рецепта" е повече за нагласата, отколкото за правилността и прецизността на самото меню.
Аз почивните дни излизах от Зоната, ходих в провинцията и на фирмено парти  Blush
Вече съм на линия, но тази сутрин ми е зле, повръщам и май кутийките ми ще седят в офиса непокътнати днес  Sick Лепнал ме е вируса на малката, защото тя 2 дена повръща, после 2 дена разтройство и вече уж е по-добре. Ама аз  ooooh!

# 411
Carmen пратих ти на емайл снимката,но както и там писах юфката си е юфка ,няма как да е фотогенична  Laughing
Emigrantка ако можеш ,да замениш юфката с нещо друго казвай ,защото това до момент ми е една от любимите рецепти ,даже с нея закусих  Heart Eyes Да те питам ,защото ти си главния готвача в нашата тема   chef искам да напрая блат за пица ,но не искам да слагам 500 гр брашно ,с какво да го замения и горе долу какво количество  newsm78
The Baroness съгласна съм с теб за психологическата нагласа на някои хора .Оправяй се по-бързо ,сега има такъв грип и ние бяхме така миналата седмица .

# 412
  • София
Макар, че не съм от готвачките ще си кажа идеята за блат за пица   chef  Mr. Green
Правиш 2 палачинки по-големки, с трици, белтъци, мляко и т.н - знаеш по-добре от мен  Wink После ги "слепваш" с настъргано кашкавалче или сиренце или извара. И ето ти 1 чудесна основа за пица  Peace Месцето и доматките отголе и пак малко кашкавал и гъбки или каквото обичате, печеш отгоре само и така   bouquet

# 413
Здравейте момичета, да се включа и аз отново. Днес ми е 14-и ден в Зоната и кантара е -3. Много съм доволна. Макар аз да прегрешавам, не съм много стриктна - хапвам по малко черно шоколадче и не готвя вкусните манджички дето ги споделяте. Сутрин съм на сандвич с месце или сиренце с маслинки, а за обяд и вечеря включвам риба на скара със зеленчуци, или като готвя примерно вземам си месцето (от яхнията или каквото съм приготвила) и отделно си правя салатка, добавям и плод. Забелязах обаче (и искам да го споделя с вас) , че най-добри са резултатите като се яде в зелената зона. Иначе понеже кърмя, да споделя (може пък на някой да му е полезно) няма промяна в количеството на кърмата (но аз ям и от червената зона, даже май на нея наблягам, поне по 1 филийка хляб, месцето ми доста често е свинско, ям и картофи, и ориз). Щом аз имам резултат при това положение, то представям си какво е, ако човек е стриктен, наложи си воля да е само в зелената зона по таблицата, ще има чуден резултат  newsm44 Прегръщам ви, много ми помагате като ви чета.  newsm51

# 414
deni-varna  smile3501 Eх, че хубави резултати! Браво на теб! Simple Smile

# 415
Здравейте, момичета!
Има ли възможност някоя от вас да ми изпрати "Ние и зоната" на email.
За съжаление вече не може да се сваля от http://izvorite.com/.
Благодаря предварително, ако някой се отзове.

# 416
  • Chicago/Varna
Здравейте, момичета!

Здравей Dianko. Аз до колкото съм запозната,единствено "Зоната" я има онлайн, която можеш да си дръпнеш от нашия чудесен прекрасен разкошен супер блог  Simple Smile
Ние и ЗОната,Овладяване на зоната и соева зона само в книжарниците за съжаление

# 417
Здравейте, момичета!

Здравей Dianko. Аз до колкото съм запозната,единствено "Зоната" я има онлайн, която можеш да си дръпнеш от нашия чудесен прекрасен разкошен супер блог  Simple Smile
Ние и ЗОната,Овладяване на зоната и соева зона само в книжарниците за съжаление

Dianko Май ги нямало и в книжарниците. Опитай да я купиш онлайн, моята е от тук.

# 418
Макар, че не съм от готвачките ще си кажа идеята за блат за пица   chef  Mr. Green
Правиш 2 палачинки по-големки, с трици, белтъци, мляко и т.н - знаеш по-добре от мен  Wink После ги "слепваш" с настъргано кашкавалче или сиренце или извара. И ето ти 1 чудесна основа за пица  Peace Месцето и доматките отголе и пак малко кашкавал и гъбки или каквото обичате, печеш отгоре само и така   bouquet
много добра идея ми даде ,ще я направя със сместа за палачинки ,с малко повече трици и ще пробвам ,да изпека във фурната като блат ,да видим какво щв стане  newsm78 и без това имам една кора с яйца и трябва да се използват  Laughing   chef

# 419
Carmen, правописните бисери са безкарайни! Смея от сърце като почна да ровя по форуми. Grinning

Днес и аз купих за 12 лв. Стевия на прах в пакетчета от Кауфланд /20 бр. по 12 гр./. Утре ще се тества. Peace
Ще споделя как ми се вижда.

Общи условия

Активация на акаунт