Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Кои са най-добрите храни за котки?
Какво да правя, ако котката ми има гъбични петна?
Защо котката ми има голи петна по кожата?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Кои са най-добрите храни за котки?
Форумът съдържа различни мнения от собственици на котки относно храната за техните домашни любимци. Сред споменатите храни, като Orijen, Arden Grange, Hill's и Royal Canin, много собственици са доволни от Hill's. Въпреки това има и оплаквания за алергични реакции и проблеми с храната. Това подчертава важността на индивидуалния подход при избора на храна за котките чрез консултация с ветеринарен лекар за най-подходящите опции.
-
Какво да правя, ако котката ми има гъбични петна?
-
Защо котката ми има голи петна по кожата?
-
Защо котката ми се чеше по кожата след използване на йод?
-
Защо котката ми е агресивна към моята котка? Каква може да бъде причината за агресивното поведение на котката?
Толкова ли е срамно котката да си е просто котка? Както сивото, така и дългата козина са нормални разновидности на "обикновените" котки и сами по себе си не означават абсолютно нищо за потеклото им.
Да, улична е. Всъщност не знам де, така предполагам. Била е нечия но е била изхвърлена, така че нямаме информация за произхода й. Мисълта ми беше че породата мейн куун е много разпространена в района и е възможно да е допринесла с големината си към общия генетичен материал на уличните превъзходни, и предполагам че за това тук са такива едри. За разлика от други породи, мейн куун не е изкуствено и целенасочено създадена от човека, а просто се е формирала по естествен път с течение на обстоятелствата, затова предполагам не е такава голяма работа като другите аристократични породи и се среща под път и над път. Поне тук де.
Ще измисля нещо да й подложа на голямото дупе.
И аз така им викам - редувам "улична" с "безпородна" с "улична превъзходна", но не знам има ли си термин за тая "порода". Тук им викат mutt, което по принцип значи мелез, но далеч не звучи толкова грубо колкото на български. Дори много от хората се самоопределят като mutts, нали са смесени от различни народности имигранти през поколенията. И гордо обявяват - аз съм 10% англичанин, 15% италианец, 8% ирландец, 2% китаец, Х% не знам си кво си, а пра-пра-пра-пра дядо ми е бил индианец
Това лято за първи път се разделихме и то за цял месец, нямаше как да го взема с мен и майка ми идваше в нас сутрин и вечер да го храни и да му прави компания. Първите дни изобщо не се е хранил, явно е тъгувал