Звездни компромати-120

• 58 088
  • 734
  •   1
Отговори
# 720
  Ама само на мен ли ми липсва Гага в тая класация Thinking

АААА Натали ме е изпреварила:)

# 721
Desss, ти като адвокат на Сурито се изявяваш  Grinning
На мен са ми противни цялото семейство, та, както и да ми ги покажат все тая.

# 722
Дианче, то тя трябваше да я оглави

което ме подсеща за нещо забавно на което попаднах

Клик

# 723
Старая се да не вземам отношение около спора за Сурито, ама някои от вас наистина прекаляват. Как може да оплюете едно дете, съдейки по папарашките му снимки? Независимо кои са родителите му и каква е средата, в която расте, то е ДЕТЕ и малко си слагайте граници на злобата в крайна сметка!

GaGa: http://img.thesun.co.uk/multimedia/archive/01426/05f786d6-500_1426848a.jpg

Кейт ще смени 5 тоалета на нейната първа Коледа като Дукеса:
http://www.thesun.co.uk/sol/homepage/news/4014612/Duchess-of-Cam … y-with-Queen.html

# 724
Не е злоба, именно, че е дете и едно дете не бива да носи толкова грим (главно за негово добро) и не бива да се облича като жена на 30 (защото сега са едни от най хубавите му години)
Извинявай, но СУри носи по-силен грим от мен, но тя е на 6, а аз на 24....
Като беше по-малка и се чудех, как може толкова сладко детенце, при такива ужасни родители (защото те не ми харесват), но ето.... направиха я като възрастна жена.
Не мислиш ли че едно дете на нейната възраст трябва да носи платненчици (дори и да са на Луи Вютон), да е с одрани колене и да играе с куклите и по пързалките? Нима това не е по-добре за нея?

Ето, като по-мъничка беше жива кукла, с обемче в косичката, без грим въпреки, че на последната е по-голяма.

# 725
  • София
Независимо кои са родителите му и каква е средата, в която расте, то е ДЕТЕ и малко си слагайте граници на злобата в крайна сметка!
Joy
Злоба? Поне се изказвай на място, че си излагаш. Значи, ако не харесваш някого, си злобен?  Thinking Странна логика.
Аз си имам достатъчно красиво дете, че да ми дреме за лиготията, наречена Сури.  Mr. Green При това моето си е хубаво без грим, токчета, рокленца с презрамки при нулеви температури и без да яде бонбонки във форма на фалос.

Джъстин Бийбър
бременната  Бионсе
Орландо и Миранда
Уилям и Кейт

# 726
  • not found
Обемчето в косата на Сури е от прическата , сега й е дълга косата , как да постигне подобен обем  Rolling Eyes

# 727
Като начало може да започне да я мие и сресва? Или когато си я измие да си я умотае с кърпа и да съхне така.

Не мисля, че има смисъл за спор, едни са ЗА други ПРОТИВ... всеки с мнението си Wink

# 728
Върху Сури наистина се излива голяма злоба, някои така се опияняват, че чак минават всякакви граници. Все едно яде по една дузина свои връстничета на закуска.

# 729
  • София
Ами въпреки че не я харесвам, според мен беше много просташко сравнението с някаква героиня-изрод от филм на ужасите.  Peace Малко прекалено беше, да.

# 730
# 731
О, я моля ви се, то си му личи лигнята от километри, детето, та детето.
А, сетих се и още, въпреки модните напъни на изперкалата му майка, която изглежда, като повлекана, когато не е на снимки, детето има изключително нечистоплътно и мърляво излъчване с тая коса, като два парцала през лицето.

# 732
Oххх стига  ooooh! Не мога да повярвам, че "това" се излива върху едно детенце и то във форум за майки. Ок не я харесвате, защо дълбаете още? Разбрахме ви и първият път.

# 733
  • not found
Като начало може да започне да я мие и сресва? Или когато си я измие да си я умотае с кърпа и да съхне така.

И пак обем няма да постигне , просто е от прическата , косата й е дълга и натежава , освен ако не се топира като родните диви  Mr. Green

# 734

Общи условия

Активация на акаунт