Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Как мога да плета шапка, която ми харесва?
Как се плете английският ластик?
Как мога да завърша къдрав шал, който съм започнал да плета?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Как мога да плета шапка, която ми харесва?
Шапката, която ви харесва, може да бъде плетена на една кука. За да създадете кръглата форма, трябва да вкарате определен брой бримки на ред или през определен брой редове. Препоръчително е да използвате схема или инструкции, които ще ви насочат относно броя на бримките и редовете, за да постигнете желаната форма на шапката.
-
Как се плете английският ластик?
Английският ластик се плете чрез редуване на лицеви и опакови бримки, като опаковите бримки не се плетат, а само се прехвърлят на дясната игла и се прави наметка. В обратния ред бримките с наметка се изплитат като лицеви, а тези, които са видими като опакови, отново не се плетат, а се прехвърлят като опакови с наметка.
-
Как мога да завърша къдрав шал, който съм започнал да плета?
За да изплетете къдрав шал, използвайте специфична схема за плетенe, която ще ви насочи относно начина на плетенe. Важно е да следвате инструкциите за плетенe и да изберете подходящa прежда, за да постигнете желания ефект на къдравия шал. За плетенe на шал се предоставя описание на редовете и технически инструкции, включително специфични инструкции за помощ при разбирането на процеса.
-
Как се плетат бебешки терлички?
-
Какво означава „протянуть снятую через провязанную (протяжка)“ и „снять 1п“?