Най-секси актьор на 2011 за съфорумките

• 11 332
  • 305
  •   1
Отговори
# 210
И за братята няма да продам, щото си имат достатъчно, май. Изобщо сложни са нещата, ще трябва да допълня обявата. Пък ако някой почне да топи преднината, ще си резервирам един за милото.  Mr. Green
Ох, убиваш ме. Хайде за братята. Ще ти направя гифче, ще ти покажа как танцуват мъжете У наше село... ще ти дам да ме покараш Joy .

# 211
Ууу, последното е голямо изкушение... от братята не трепвам, те са ми братя (особено Джаред, с когото делим рожден ден), но да те покарам... Хм. Добре де, а защо за тях, нямат ли си достатъчно гласове? Аз търся истински нуждаещи се.  hahaha

# 212
И ти ли си на 19 юли Shocked ? Ставаме трима Hug . Ще те повозя с още по-гранд плезир.
Не е въпроса колко гласа имат братята, а да имат повече, 'щото 'Колкото повече - толкова повече', както премъдро казва любимия ми герой от детството. Цък гласчето?

# 213
T'ва за намек ли трябва да го имам  Thinking ако искате , но аз не се сещам много дИФойки  newsm78 5-6 , честно казано

# 214
И ти ли си на 19 юли Shocked ? Ставаме трима Hug . Ще те повозя с още по-гранд плезир.
Не е въпроса колко гласа имат братята, а да имат повече, 'щото 'Колкото повече - толкова повече', както премъдро казва любимия ми герой от детството. Цък гласчето?

Ми няма кво да говорим повече, то явно все едно с мен си да говоря. Гнусна, манипулативна Рачка.  smile3534 Цъкам и ще те чакам да ме вземеш за панорамна обиколка на ваше село.

Чармд, не го имай за намек, ти се постара много тук. Който не го мързи, да казва.  Mr. Green

ПП Мечо Пух беше съкрушителен удар. Как да устоя?!

# 215
Не аз нямам нищо против , но тук ще ми трябва доста помощ , че с женската част съм на Вие

# 216
  • в мъжки прегръдки
Тц, тц, Брад Пит явно вече е стар за тези класации. Хайде тогава давам по един глас за Тейлър Лаутнър (гол изглежда по-добре от Робърт Патисън) и Джони Деп.

# 217
Ах, имам един свободен глас, който не успях да упражня поради липсата на изтрий глас. Нали уж нямаше да бъде премахвана опцията?! Гласувах за Гослинг, но искам и за Джакмън - да са ми блонди и брауни комплект  Laughing

# 218
Жал ми е за Джаред, нещо не напредва много. Да ви поагитирам с тази снимка.

# 219
Eхааа, Пуцинко, благодаря Hug .
Сега ме е яд, че се дадох само за един глас, даже кИфте не 'апнах Mr. Green , ама късно.

# 220
и аз гласувах....
за тези двамата, дето искам всичко друго да са ми, но не и братя Simple Smile))))

# 221
Опа започнах да се трвожа за набора... май ще прекатя анкетата сега , а какво ще кажете Mr. Green

# 222
Опа започнах да се трвожа за набора... май ще прекатя анкетата сега , а какво ще кажете Mr. Green
Според мен не е честно така. NaughtyНека изчакаме до края и да победи най-достойния. Simple Smile

# 223
Според мен не е честно така. NaughtyНека изчакаме до края и да победи най-достойния. Simple Smile
Знам само си правя майтап

# 224
 newsm18 newsm18 newsm18 Джеееенсен, Джеееенсен ....  newsm18 newsm18 newsm18

Хайде, хайде , напредва бавноно славно ...

Общи условия

Активация на акаунт