Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Какво представлява тапата и как се разпознава?
Как мога да получа акта си за раждане и от коя община трябва да го получа?
Как да се справя с разранени зърна и проблеми с кърменето?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Какво представлява тапата и как се разпознава?
-
Как мога да получа акта си за раждане и от коя община трябва да го получа?
-
Как да се справя с разранени зърна и проблеми с кърменето?
Нанесете крем на основата на ланолин върху зърната и ареолите, използвайте силиконово зърно за гърди, което помага при кърмене, и се консултирайте с Лактационната лига (LLL) за съвети и подкрепа. Разраняването често възниква от неправилно поставяне на бебето на гърдата, което може да бъде коригирано с помощта на LLL.
-
Какво представлява жълтеницата и как се лекува?
-
Какво представлява разкритието и какво го предизвиква по време на раждането?

В прегръдката и на гърдата ти той усеща най-добре близостта с теб и е нормално да иска да поостане там не само, когато е гладен, но и за да се поуспоки и да се почувства уютно и сигурно. Опитай се да го разбереш и с усмивка и търпение да му помогнеш плавно да се адаптира към новия си живот. 
). Това, че не можеш да доизцедиш много кърма, може да се дължи на факта, че Самюел добре се е справил преди това
Съответно много се изнервя от това, както и аз накрая
сега след повече информация за жълтеницата - подминавам съветите и си правя това, което разбрах, че е най-добре - кърмя! на поискване! ако трябва и непрекъснато! Пък дано да я преборим по-бързо!
точно тя ме разубеди от лекарските съвети
Малко ми се вижда, вие кажете добре ли е. И как се смята времето между храненията - от началото или от края на предходното хранене? Изцедената кърма я дадох на бебчо след кърменето при следващото хранене. Общо през деня му се събират най-много 2 часа непрекъснат сън, рядко повече. Ака по 2-3 пъти, като едното изхождане е доста обилно, другите не толкова. Вчера беше много рядко, цвят и мирис нормални. Пишка си доволно, светла урина. И при нас го има това дърпане на зърното, което описваше Менина. С лявата гърда ползвам силиконово зърно още от родилното, не заздравява все още, лявото се оправи поне. С това постоянно подгизване и на това съм доволна.