Къде в Бургас (30)

• 73 865
  • 723
  •   1
Отговори
# 480
  • Бургас
Момичета, от къде мога да си взема под наем прахосмукачка Рейнбоу, че искам да си изтупам матраците и дивана.
Знам една жена която има такава прахосмукачка и ходи по домовете и чисти с нея, ако искаш мога да намеря телефона й да я питаш подробности.

Да, разбира се. Прати ми го на лични.
и аз го искам на лични  Grinning

# 481
  • Бургас
Момичета, от къде мога да си взема под наем прахосмукачка Рейнбоу, че искам да си изтупам матраците и дивана.
Знам една жена която има такава прахосмукачка и ходи по домовете и чисти с нея, ако искаш мога да намеря телефона й да я питаш подробности.

Да, разбира се. Прати ми го на лични.
и аз го искам на лични  Grinning
Ако може, и на мен  Wink

# 482
  • London, baby
Момичета, търся си магазин за платове, но да има избор на памучни платове, които да стават за спално бельо. А може и склад на дребно.

# 483
  • Бургас
Момичета, търся си магазин за платове, но да има избор на памучни платове, които да стават за спално бельо. А може и склад на дребно.
Един склад до Елкабел...Обаче не знам как се казва  Embarassed Има изкарани дунапрени разни пред него и има богат избор на платове за чаршафи.

# 484
  • London, baby
Знам го, но там всичките им платове са едни стари и кичозни.

# 485
и аз питам само че по скоро на мене ми трябват за вид покривало-шалте сещам, се само за Чар някой знае ли дали там има....

# 486
Можеш да разгледаш и в едно малко магазинче до бившата книжарница Дядо Благо.Не това за платовете за дрехи,а от другата страна на детското магазинче има такъв за платове за чаршафи и покривала.

# 487
Има един много стар магазин за платове на Ботева срещу Районното управление в белия блок. И още един магазин видях вчера докато си купувах обувки, но не влязох. Точно зад същия този блок има перпендикулярен червен с доста магазини отдолу. Срещу него има магазин за хубави обувки, магазин за платове и магазин за 1 лев. (Обясних като...дано сте разбрали).

# 488
Моля ви  за отзиви за детски парти център "Паляче" на ул."Сливница". По-конкретно за бебешки рожден ден! Praynig

# 489
  • Бургас
Има един много стар магазин за платове на Ботева срещу Районното управление в белия блок. И още един магазин видях вчера докато си купувах обувки, но не влязох. Точно зад същия този блок има перпендикулярен червен с доста магазини отдолу. Срещу него има магазин за хубави обувки, магазин за платове и магазин за 1 лев. (Обясних като...дано сте разбрали).
това е магазин ЧАР  Simple Smile другият е срещу "Сладко и Солено" пак на Ботева

# 490
  • у нас
това е магазин ЧАР  Simple Smile другият е срещу "Сладко и Солено" пак на Ботева

Вторият магазин, за който пише Аля Иванова не е на Ботева, срещу Сладко и Солено, а е на ул. Л.Каравелов, точно срещу магазина за преоценените стоки. Там са италиански платове.

Моля ви  за отзиви за детски парти център "Паляче" на ул."Сливница". По-конкретно за бебешки рожден ден! Praynig

Бяхме там на рожден ден преди месец някъде. Досега незнаех, че има такъв клуб там. Както си вървиш по Сливница и изведнъж има нещо издадено на тротоара и това е клуба. Лично на мен не ми хареса. Навън беше много студено, имаше сняг, всичко беше заледено. Като отвориш вратата има един праг от теракот. Който влезеше падаше, особено децата. Собствениците дори не си направиха труда да забършат с нещо или да сложат вестник или картон, че да не подхлъзват хората. Едното дете така падна, имах чувството че ще си счипи зъбите, защото и точно там отдолу на въпросния праг е и касата на дограмата.
Вътре също не беше много топло. Отношението на собствениците беше малко странно. През цялото време момичето търсеше погледа на собственика. Правеха се едни физиономии. Преди да свърши рождения ден прибират играчките и раздуват надуваемите замък, батут, чукчета и тем подобни.
За бебешки рожден незнам как ще ги занимават, но анимацията за деца на 6-7 години беше отчайваща ( правя сравнение с други клубове).

Последна редакция: ср, 21 мар 2012, 08:02 от Sinara

# 491
  • Бургас
аз да попитам къде да си извадя свидетелство за съдимост за работа,колко струва и какви документи искат?

# 492
  • у нас
аз да попитам къде да си извадя свидетелство за съдимост за работа,колко струва и какви документи искат?

Вади се в Съда(стария Свободен Университет), на партера, до асансьорите. С акт за раждане,  лична карта на лицето и копие от платената такса. Таксата е 5 лв + 1 лв за банката. Може да платиш в Райфайзенбанк, по Александровска, бившата Валентина.  Ако си от Б-с ти го дават веднага свидетелството.

# 493
  • Бургас
Момичета, къде може да се даде епикриза за превод на английски?
Естествено, трябва да е абсолютно професионален и на нужното ниво.

# 494
  • Пловдив
Момичета, къде може да се даде епикриза за превод на английски?
Естествено, трябва да е абсолютно професионален и на нужното ниво.

Алфа център имат кадърни преводачи точно за епикризи.Офисът им на "Кирил и Методий", срещу страничния вход на училището, входът е до магазин за разни герданчета и аксесоари.Имат и сайт, може да им намериш контакти.

Общи условия

Активация на акаунт