Изложба на торти по Великден

• 48 539
  • 981
  •   1
Отговори
# 195
  • София
Ето ни в Културния календар: http://sofia2019.bg/bg/node/495

# 196
  • Тракийка в Софийското равно поле....
Пратих ЛС на Ири. Писал ли е някой на някого, за да не заливаме народа с инфо и да контактваме ли хора извън темата на резбрах.

Буболинката някой да е информирал?   newsm78 Дани Динева?

# 197
Танче по една за всяко, колата за базара, танка или самолета там за ветераните.
Ани носи всички фигурки.
Rumya Мерси!

# 198
  • Sofia
Можеш и сладки да направиш, но хайде да не съм толкова нахална  Embarassed
Безобразно нахална стана даже!  Mr. Green Mr. Green Mr. Green

Довечера ще питам мъжа ми къде са клипчетата и ще ти ги пратя, как са ти по-удобни качени в нета или на пощата и снимки ще ти спретна една папка.

Ани, момата ти я давам за изложбата, но после си я искам обратно!!!
Ти колата ако искаш и сложи една безумна цена, ако някой ти я купи ще ти направя нова, по ярка, че да изпъква в шкафа, модела вече сме го хванали, няма да ни се опре!  Mr. Green

# 199

нали каза някой по-назад-продуктите *2+20%..

Тези изчисления бяха за тортите, затова попитах за сладките, понеже досега не е коментирано. Wink

А не е ли по-добре всичко да се донесе още първия ден и каквото остане ще може да се продаде на следващия?

# 200
Вал Златна си! Heart Eyes Не знам как ми е по-удобно от нета не мога да ги сваля, през пощата ако стане че ми се струват големи. Ако не ще дойда да си ги взема на диск.
Дадоха ми цена за плакатите 1.05 за бройка тоест 100 броя 105 лв, което е супер аз по 3 лв си ги представях. Ще можем да съберем парите лесно ако не си намерим спонсор.
Вече има ФБ събитие пак от Румя
http://www.facebook.com/events/346332085403873/
Има ни и в Бейк медия някой ако не е чел интервюто http://www.bakedmedia.eu/bg/intervlju/716-njama-tajni-za-neprofe … onalnite-majstori
Бети Просто не си представям хорта да носят тортите два дни. Там е много труудно с паркирането, да ги крепиш, прибираш и това два дни никой не искам да мъча.
Ама вие много негативно за продажбите според мен ще има повече желаещи да купуват и можем да стигнем до търг.

# 201
  • Sofia
Жена, аз нямам дупки на компютъра за диск, от къде го искаш този диск сега.  Laughing
Ще видя дали имам работеща флашка и ще ти ги метна освен на нея и снимките и клипчетата.
Аз все забравям да питам, това което е донесено първия ден трябва ли да се връща обратно в къщи и втория пак да се носи, все пак тези фигурки и дъмита нищо кой знае какво няма да им стане ако си постоят там на руска територия да си пренощуват.

# 202
Аз ще ти донеса флашка, айде сега и флашката да ти гепя.
Там си стоят нещата от първия за втория ден за това трябва да са трайни.

# 203
Момичета, и според мен е по-разумно да се донесе всичко първия ден - ще има медии, ще има хора, по-добре да се види изобилие, отколкото да седим като мумии всяка с по две фигурки в ръце. Хубаво, Свещичка ще е с две готини фигури, ама аз кво да кажа  Laughing
Друг вариант е да не идваме всички първия ден, а само тези с фигурките, тъкмо ще пропуснем медийната изява   Mr. Green  Останалите да донесат тортите на следващия.
Или пък който може и иска, да донесе всичко на първия ден.

# 204
Момичета, и според мен е по-разумно да се донесе всичко първия ден - ще има медии, ще има хора, по-добре да се види изобилие, ..............Друг вариант е да не идваме всички първия ден, а само тези с фигурките, тъкмо ще пропуснем медийната изява   Mr. Green
Peace И аз мисля като Нинчето, че силния старт е много важен и е добре да се започне с всичко.
Може да ви е смешно, ама аз въпреки желанието си да участвам, не мога да преодолея притеснението си и хич не искам никой да ме снима и гледа. Та ако приемате аз може да се включа с торта направо на втория ден. Иначе имам фигурки от предизвикателствата, пазя Пинокио, пазя част от Айфеловата кула и може да я оправя, пазя и последната обувка. Освен да ги донеса и да се покрия. Laughing
Страхувам се, че всичко може да стане една голяма цигания с толкова много разнообразни теми фигурки.
Незнам, хем следя темата, чета и все не ми стиска да се запиша за участие. А уж съм общителна, ама на ти сега!

# 205
Страхувам се, че всичко може да стане една голяма цигания с толкова много разнообразни теми фигурки.

Буквално същото мисля и аз.

# 206
Вие наистина си нямате представа колко удивително изглежда всичко това което правите. Няма да е цигания, ще подредим красиво. И не знам защо си мислите че медиите ще се тълпят първия ден, според мен ще дойдат за благотворителния базар и тогава ще ни отразят.
При това не е задължително всеки да участва с фигури  и торти може или едното или другото както ви харесва, вашето кътче ще е вашата визитка. Може всеки от участниците да има отделна маса ако така предпочитате.
И да носим всичко първия ден ( то тогава се обезсмисля базара да е втория ден де) базара е обявен за 18 ти от 18 часа и тогава ще са там евентуалните купувачи. Откриването първия ден е по скоро да поздравим себе си за събитието.

# 207
  • София
Валерийо, колата не продавам ПРЕДИ да съм видяла новата!  Crossing Arms Така току виж съм останала с празни ръце!  Crossing Arms
Че ще е цигания, цигания ще е, вярно е това. Великденското отиде на некъде.  Mr. Green
 Това с паркирането е вярно, моите неща на порции ще трябва да пренасям. А с Филип до мен съвсем веселба ще стане.  ooooh! Ще трябва да му туря неговите готварски неща та да привлича внимание.  Mr. Green И понеже Валерия няма да я има, ще го сложа дежурен на нейната маса, макар че нейната Ева би свършила къде-къде по-перфектно тая работа.  hahaha

# 208
Може всеки от участниците да има отделна маса ако така предпочитате.

Според мен е достатъчно да отделим тематичните неща от останалите.

Ако няма да се носят нещата първия ден, а ще е само откриване, то тогава може да донесем само сладки за почерпка. Но сама не се ангажирам да донеса двеста сладки за всички журналя, най-много 20-30 бр. Може да са на пролетна или великденска тема. На следващия ден ще донеса торта и бонбонки по темата.
Или, не нося нищо първия ден, само се кефя инкогнито,  а втория нося всичко по темата.

# 209
  • София
Или, не нося нищо първия ден, само се кефя инкогнито,  а втория нося всичко по темата.
Хитруша.  Mr. Green
Всичко от 1-я ден предлагам.  Rolling Eyes И ти да давш интервю.  Laughing

Общи условия

Активация на акаунт