Изложба на торти по Великден

• 48 599
  • 981
  •   1
Отговори
# 210
[ И ти да давш интервю.  Laughing

Joy  Joy  Joy Не вярвам!

# 211
Изчетох ви и се оплетох...утре ще преговоря и тогава ще се изкажа мъдро. Сега отивам да спя, че тези изедници по болниците в 6 сутринта те подгонват с термометър, ненормалници.

Гледам, че изложбата е на 17 и 18-ти. Аз бях разбрала на 16 и 17-ти. Така май ще ми е по-възможно да сколасам с торта, особено ако я замразя предварително. само да споделите какъв крем да сложа вътре, че да става за ядене после. Никога не съм замразявала досега.
С 2 думи, бройте ме с поне 1 торте. Ще се целя в самовара, но ако нещо ми се опъне ще подкарам някоя матрьошка.
Айде лека

# 212
  • Тракийка в Софийското равно поле....
Всичко от 1-я ден предлагам.  Rolling Eyes

И аз тъй предлагам  Peace. Малко кофти с връщането на тортите, ама нали са малки  Sunglasses

# 213
Mного съм изпуснала от разсъжденията и нещо май и аз се оплетох.
Последно тортите на вторият ден ли ще се носят.
За първият ден ще се пробам поне няколко пролетни мъфини да подготвя,сладки не съм правила и не се наемам /то и мъфини./ама ще се пробвам .Ако стават за пред хора ще ги пратя.
А тортата ми ще е със ганаш и апликация и принципно няма какво да и се развали,така че не може ли да я пратя първият ден и да си стои там.
А визитки аз си имам,имам и едни брошури които мога да пратя по детенце да донесе,като носи другите неща .

# 214
Хайде и аз да се включа да не кажете после че само ви чета  Mr. Green
Ами кво да кажа съгласна съм  с каквото решите  Joy Joy Joy Joy Joy

Танче аз писах на зад обаче сигурно си ме пропущила  Mr. Green От мен една торта , курабии, някоя и друга фигурка ,мъфини и  ако ми остане  време Cake Pops.
Аз добре си се гласим със сто неща обаче мъж ми ще е на морето и как ще го пренасям всикото това нещо , пък и с две деца . Пък после как и ще се приберем в 8-9 часа (то докато приберем сергийте  Mr. Green)Ох не знам няма да го мисля сега , като наближи тогава

# 215
Здравейте момичета!Аз съм от новите в тортената тема,но обмислям възможността да се включа с курабийки .С торта няма как да участвам -живея в провинцията и не знам как би се уредил транспорта до София.Та мисълта ми е ,ако направя курабийки колко да бъдат на брой и кога и на кого да ги изпратя.Ако искате мога да кача снимки на неща,които съм правила,за да прецените дали изобщо си струва да го мисля.

Последна редакция: пт, 23 мар 2012, 08:25 от ro6avagarga

# 216
ЦОП Simple Smile
Рошава Гарга, целта е благотворителна. Всеки има своите притеснения, аз също Simple Smile Само като си представя мои неща до тези на Валерия, Свещичка и пр., малко ми се свива сърцето, но ще участвам категорично, защото отдавна ми се върти подобна идея в главата и смятам, че това е един вкусен начин да помогнем

Танче, аз съм говорила с Кали,, тя каза, че принципно е съгласна, но нямам конкретен отговор.

Мен ме пишете с торта, фигури (правя вече една клетка за птици, конструкцията ми е почти готова, остава да измисля как да закрепя горната част и да набутам папагала вътре) и може да се включа с малко курабии, тъй като ще пека за градината и просто ще направя по-голяма доза.

Според мен това, че ще има разнообразие е много по-добре, защото така може да се покаже какъв обхват има захарното изкуство, така че не ме притеснява, просто трябва добре да се подреди.

Аз така, под сурдинка да кажа, че имаме момичета, които рисуват прекрасно - Свещичка, Бианка Д, Хриси, така че да видим и рисувани произведения би било много добре.
Апропо, не виждам включване от Ванчето, Мариета и още други момичета. Иглика, пускай редовно линк към темата в тортената, за да не се пропусне.

# 217
Аз ще пратя нарисувани бисквити и мъфини, ще обмисля за торта-мисля един Медовик от блога ми рецептата, изключително стабилен е и траен,стегне ли няма разместване.Но не искам да товаря Иглика и ще видя сестра ми дали ще може да ги отнесе.

# 218
Mishoka,гледам да не мисля в посока на кого нещата са по-хубави от моите,защото от това няма никакъв смисъл.Мисълта ми беше дали изобщо има смисъл да правя каквото и да било,т.е. дали това ,което е в моите възможмости може да бъде продадено.Нали в крайна сметка това е целта.Пускам тези снимки ,за да се ориентирате.Ако прецените,че няма смисъл няма, нито да се обидя,нито да се засегна.

# 219
ro6avagarga Чудесно ти изглеждат нещата. Сега не си "мерим пишките" - извинете за грубия израз ама е точен, сиреч не се състезаваме, а показваме нещата на хора които не могат да направят и това така че смятам твоите неща много ще се харесат, всяко старание направено с любов и от сърце си личи.
Всичко от 1-я ден предлагам.  Rolling Eyes

И аз тъй предлагам  Peace. Малко кофти с връщането на тортите, ама нали са малки  Sunglasses
Моите никак не са малки, нито Волгата ( минимум 24 парчета може и повече да глътне) нито танка или там каквото ще е за ветераните че да нахраним повечко народ. Аз трябва да питам в тази връзка ветераните кога ще идват.

# 220
  • София
...Така май ще ми е по-възможно да сколасам с торта, особено ако я замразя предварително. само да споделите какъв крем да сложа вътре, че да става за ядене после. ...

Kопривке, Ганаш и то 1:1 понася добре замразяването  Peace

...
И да носим всичко първия ден ( то тогава се обезсмисля базара да е втория ден де) базара е обявен за 18 ти от 18 часа и тогава ще са там евентуалните купувачи. Откриването първия ден е по скоро да поздравим себе си за събитието.
Това абсолютно подкрепям.

# 221
  • София
За медийните изяви, виждам се вълнуваме много  Simple Smile Мисля, че е изключително важно да си намерим говорители* - 2-3, които да са наясно какво правим, защо  го правим и да могат да го представят стегнато и по атрактивен начин на медиите.  Важно е да решим какво искаме да им кажем - очевидно за каузата основно, за това кои сме ние също. Т.е. да решим в какво се целим, а не да си говорим общи приказки и да разпиляваме шанса, който сами сме си заслужили с всичката тази работа по организация, тортоправене и т.н.

*тук нямам предвид някакви официалности с подиум и микрофони и две от нас костюмирани, а по-скоро да си имаме набелязани и подготвени хора, към които да бъдат насочвани журналистите в хода на самото събитие.

# 222
някоя и друга фигурка
Колко някоя и друга  Mr. Green, че тая цифра в ексела я няма.

Не се сърдете, но наистина ще ми е по-лесно, ако пишете (тук или на ЛС):
Торта: N броя
Сладки: N броя
Мъфини: N броя
Фигурки: N броя

В противен случай ми е трудно да схвана точно кой колко и какво ще носи. В разказен стил "аз ще пробвам или ще опитам, а може и това .........".  Blush

ro6avagarga, повече от добре дошла си да се включиш с каквото успееш. Ти правиш страхотни неща по мои спомени  Peace Къде си ти?

Аз така ви питам всички, щото имам пътуваници из провинциите за Великден и мога да взема неща на който ми е по път.

За да не питам всеки път, ако сте от района на Хасково, Пловдив, Пазарджик, Свиленград - мога да прибера нещата ви  Flutter Mr. Green

Друго - в таблицата салагам 1чки на сладки, мъфини и други, което приемам за 1 доза приблизително. Колкото излязат в крайна сметка  Peace

Актуализираната таблица:
https://docs.google.com/spreadsheet/ccc?key=0AkmYJaAYGZj3dElFa2R … p1aGRWZ040SWxKRVE

Игличе, и колко са питай!  Peace Поне приблизително. Да не се окаже, че са 10 души, а ние да мъкнем 3-4 торти за тях.

С Руми съм напълно съгласна - избираме двама човека примерно и те говорят. Иглика и Ани?!?

Сега за носенето на тортите само втория ден - ами нали те също са експонати. Ако втория ден е само базар, то те няма да бъдат разглеждани много, ами директно купувани.
Нека всеки, който може и прецени, че може да си донесе нещата и първия ден. Аз и не знам колко е топло там де. Щото една по-суха торта с Ганаш, може да си стои и там директно. Знам ли  newsm78

Но колкото повече неща има от първия ден, толкова по-добре мисля аз!

# 223
Хайде пак на ново  Mr. Green Фигурките са
- един мамут (той оцеля само)
- едно динозавърче(за него не съм сигурна , че е само глава)
- една захрана картичка (с актуален надпис послучай Великден )
- едно кълбо от цветя (Мина беше правила но от рози )
- изплетено гнездо с няколко малки яйчица вътре(от Фондан)
За фигурката на паметника на " Света София " мисля да се въздържа  Blush Достатъчно срамувах само от факта , че я пуснах в интернет пространството , и това ще ми дойде в повече.
Това се сещам за сега . Колко станаха 5бр .
Така добре ли е ?  Joy Joy Joy
Общо взето за тия фигурки и джунджураци (ако не са нещо голямо разбира се) мисля че няма нужда да ги бройм  newsm78 Кой квото сбере у тях си да го носи  Mr. Green

Аз също съм съгласна само няколко човека да говорят пред журналистите , без мен естествено  Mr. Green

# 224
Абе аз съм човек на графиките и таблиците бе - обичам да броя!  Mr. Green
Е така ми е идиално!

Аз не знам, дали можете да пишете в таблицата. Ако можете, може и да се сописвате сами. Както му е удобно на всеки.

Хрисунка е написана  Crazy

Общи условия

Активация на акаунт