Пазаруване от ASOS - 38

• 43 412
  • 738
  •   1
Отговори
# 165
  • София-Лагера
И евентуално ако не знаете съм ''змия'' Mr. Green
Аз знам, прочетох вече... hahaha
Хич не им прави удоволствието да отговоряш на постовете, то бива незадоволеност и злоба, ама това във френските теми е патология. ooooh!
Деси, кога ще се видим в тоя студ да си взема роклАта?
Викам да е напролет, сега отказвам да я нося. Mr. Green

Когато искаш Laughing
Яд ме ,че хората наистина бачкат.Приеха им всички поръчки от Рошето.
Разправяха се със сгрешени имена и акаунти,а те не спряха да ги плюят.
Все едно чакат живото спасяващи лекарства ,а не парцали.
Както и да,да не си разваляме настроението.  bouquet

# 166
  • Варна
Деси  дай мързелшката да не търсим пантофите и ни да се подговим Mr. Greenс по 7 чифта.
 Да си призная това намаление нямам разписана Ла Редутска поръчка дори почити не влизам в темата.Нещо не могат да ме изкушат.

Обаче да ви пусна едно сайтче в което отдана не бях влизала/може някой от вас да го поназнайват/,но аз днес открих,че са му абновили визията и са вкарали брандове като Вила,Онли,Рейър и Трафик Пиипъл.За сега намаление не виждам,но по-рано имаше чудни попадения за без пари.
            http://www.fashionunion.com/the-online-brand-shop/icat/brands/

# 167
Здравейте, сладурани  Hug! Идвам от френската тема, днеска се олях с тия спортни глезотийки, дето не знам даже дали ги искам, ама нали "на далавера"...
айви, ходя след теб из темите днес! Hug
Сподели какво забърса от френския сайт.
И аз като Мимита- бермудите Пума с жилетчицата, мъжките Кедс- много хубаво изглеждат, а за 5 Е са подарък, дънки /пак Wink/ Рип Кърл- може и да са ми малки, една туничка Американ винтидж за 3 Е, гащите Адидас- за всеки случай, макар че не са ...абе не кефят и едни бикинки на Принцес ТамТам, тамън 30 и малко Е.

# 168
И евентуално ако не знаете съм ''змия'' Mr. Green
Змията, Деси, била символ на мъдрост. Не се впрягай, новички са и още са нахъсени, не са разбрали какво е Редута и как се ползва  Hug.

# 169
# 170
  • Пловдив
...и аз на опашката. Аз пък си ги харесвам редутските дрешки за работа. Не мога да си представя, че /може и един път на ден да ми се наложи/ ще слезна в цеха /работя в печатница, да не се чудите/ с дрешки като от скоча със содата (е, ама още ме е яд, че тогава не можех да ви чета и изтървах), ми те ще станат на  Sick
Гледам, че Деската яко е яхнала метлата в темата за превозвачите, аз за това не ги чета много-много, че след това ми иде  #2gunfire по тях.

ПП Като махнете текста в скоби и може да се получи смислено изречение hahahaЕй, днеска ми замръзна мозъка, буквално, и колата  ме заряза на път за работа иии в тоя студ мисля да не излизам повече тая седмица Crazy дано поне има хубави попадения като днешните Hug

# 171
  • Пловдив

Като каза пантофи и очите ми светнаха, нали съм леко изчаткала на тема пантофки-обувки и си викам "айде поредната порция кутии за над гардероба"  Mr. Green, ама нищо и домашни пантофки става щом са на сметка  hahaha.

И стига вече с тези сайтове де....пари няма...края на месеца е все пак  Crossing Arms  Mr. Green.

Отивам да хвърля едно око на френските "дискусии", че да си оправя настроението  Crazy...днес ми е едно ник'во.

# 172
  • Варна

И аз пуснах същите неща + една риза Левис и една тениска, пак Левис, - не бях поръчвала от ЛР от година насам Crazy, тъй като не ми се занимава с превозвачи, платих си пълната доставка от 12 Е, но пак всичко общо ми излезе 40 Е, далавера си е. И код сложих - за чанта Пепе, не че е нещо особено, ама да покрие част от доставката. Mr. Green

Получих една поръчка от Асос (вече нищо не чакам от тук и ми е малко странно):
http://www.asos.com//ASOS/ASOS-HOLLY-Leather-High-Sandals/Prod/p … .aspx?iid=1453189 - много са хубави, доста височки, но все пак удобни (доколкото мога да преценя от 5-6 крачки из къщи).
http://www.asos.com//Yes-To-Carrots/Yes-To-Carrots-C-Through-The … .aspx?iid=1028712 - дневният и околоочният крем много ми харесаха, затова си поръчах и нощен.  Peace
www.asos.com//ASOS/ASOS-Viscose-Harem-Beach-Jumpsuit/Prod/pgepro … .aspx?iid=1319644 - не е лош, доста е торбест надолу, нагоре ми е ОК; дойде с едно разшито копченце, добре, че беше паднало в найлоновото пликче.

Последна редакция: вт, 31 яну 2012, 19:07 от chockolina

# 173
Ооох ,Деси, чак ме изкуши да се разхождам из съседни теми ... Стой си тук с тоз "раздвоен език" ... Ти сигурно си се засгнала, ама аз се посмях доста  Joy ... Незнам, може хората да не се забавляват пазрувайки изгодно, а да им е най-важното нещо , че са "хванали далаверата" и си искат нещата бързо, с инфо и комплименти ... Мен ЛАредута към днешна дата не ме блазни, въпреки че ми беше сефтето и оттам прохождах с онлайн шопинга и добре се представях , но ако все пак се изкуша (детското онлайн си ми е проблем) бих постъпила като Чоки - доставка до тук  Peace

Кажете за пантофките, че има много сладки детски - утре ли им е прИмоцията и защо 7  newsm78

# 174
Кажете някой код, за ЛР, че в онази тема е отврат, аз имам само 1 поръчка до сега, но нямя да я получа, така че все едно нямам  Grinning.
Чоки кой е кода за чантата?

# 175
Хайде сега, това ми прилича на съперничество между 11а срещу 11в:)
Не намирам за уместно да се дават оценки на хора, които не познаваме или познаваме слабо, само въз основа на това кой в коя тема пише и какви дрешки твърди, че пазарува. Моят опит ме е научил, че колкото по-прозрачна и по-отворена е една фирма, толкова по-доволни клиенти има. Смарт са млада компания и тепърва ще се учат.
И не, не оправдавам тона в онази тема, но има доста по-важни неща от спорове като този.
Simple Smile))
И по същество:
Тези имат впечатляващо добри отзиви http://www.amazon.co.uk/gp/product/B000T98WTI/ref=ox_sc_act_imag … ;m=A3P5ROKL5A1OLE

Последна редакция: вт, 31 яну 2012, 20:01 от Ив73

# 176
  • София-Лагера
Perli те са %.
Детето иска на всички отбори Joy Joy Joy

# 177
  • Пловдив
Oх, момичета, дайте едно рамо, от СД нямам навик да поръчвам, но времето ме принуждава да си поръчам топли обувки. Изкушава ме цената им, но дали си заслужават?  http://www.sportsdirect.com/campri-snow-boots-ladies-276077?colcode=27607790

# 178
  • Варна
Кажете някой код, за ЛР, че в онази тема е отврат, аз имам само 1 поръчка до сега, но нямя да я получа, така че все едно нямам  Grinning.
Чоки кой е кода за чантата?

hggkm полвах аз, обаче най-вероятно са еднократни, пробвай с някой от тези `не съм ги пробвала, копирах ги от темата за кодовете, може не всички да са за чантата):
c6hl6,tdr4h,bh48k,bh95k,bv84l,b74k4,c476r,dm72k,dr74r,d2g5j,fyfy5,ff715,f7162,hyg84

# 179
  • Варна
Oх, момичета, дайте едно рамо, от СД нямам навик да поръчвам, но времето ме принуждава да си поръчам топли обувки. Изкушава ме цената им, но дали си заслужават?  http://www.sportsdirect.com/campri-snow-boots-ladies-276077?colcode=27607790

Тези специално са на изключително добра цена чак аз им се изкуших. Преди два дни ги поръчах за приятелка и бяха ако не се лъжа 12 лири тогава.Топли и практични изглеждат само тази гума ме притеснява,но пък вътре са с каракул/онова рошавото дето топли/ и не ми се вярва да е студено с тях ,но още ги мисля.
Миналата година поръчах тези               http://www.sportsdirect.com/campri-snow-joggers-ladies-276013   бяха и на по висока цена тогава,но също са много сладурести пак са със вата отгоре е шушляк с дебел грайфер,но нямах щастието да ги нося.Толкова ги дебнах и на края да ми пратят по-голям номер та си отидоха в продавалника.

Идеята ми е че всичките са за сняг и което да хванеш няма да сбъркаш още повече на тази смешна цена. Mr. Green

Общи условия

Активация на акаунт