LA REDOUTE.FR - 212 - Четвърта седмица от Намалението!

• 50 926
  • 756
  •   1
Отговори
# 330
Flash* благодаря ти.  bouquetза снимките
Успокоих се,моята спалня е 140.Значи ще стане чудесно.

# 331
Deep space, няма да мога. Всички летни дрехи са прибрани вакумирани,но мога да ти кажа,че мъжа ми е с талия 104,ханш 112 и 44-46 му стоят много опънати.

sasi6
, Извинявай, но понеже и моя мъж е с подобни мерки и ме интересува наистина кой размер му е ок на мъжа ти ? Номерата вървят 42/44 и 46/48.
Благодаря   bouquet
Дано не съм подвела някого! Виждам, че голяма дискусия се е заформила! Объркала съм как върви номерацията. Всъщност 46-48 са му добре.

# 332
Така ме е яд, че не четох за късите гащи/шорти преди да поръчам. Взех 46/48, в които явно и аз няма да мога да се напъхам, щом са умалени  Embarassed

# 333
  • Пазарджик
Да споделя мнение за тези http://www.laredoute.fr/vente-bottes-en-croute-de-cuir.aspx?prod … =3&pos=32_n_n ботуши. Много са хубави!
Незнам дали отговарят на номера. Моите са 38 кафеви. Аз имам много широк прасец и тези са ми супер, но и на ходилото са ми супер, а по принцип нося 37. Та според мен са леко умалени, макар че в сайта повечето коментари са че са точно.

Може ли реални сними на ботушите?

# 334
Момичета моля за малко помощ. Получих емейл на 27.01 от ларедут с проследяващ номер,но в колисимото нищо не излиза.Ето номера

Je suis heureux de vous annoncer que ce 26 janvier 2012 nous avons éxpédié votre
colis N°Exped: 8G1141442147.

Да не би аз да не се справям .Днес излезнаха новите списъци на франсето а аз не се откривам там и взех да се притеснявам.Освен това половината от поръчката си стои на 3-та стъпка - дали няма да ги изпратят и ако е  така как какво се е случило с парите - само за изпратените неща ли са  изтеглили?
Предварително ви благодаря за помоща.

# 335
  • София
Момичета моля за малко помощ. Получих емейл на 27.01 от ларедут с проследяващ номер,но в колисимото нищо не излиза.Ето номера

Je suis heureux de vous annoncer que ce 26 janvier 2012 nous avons éxpédié votre
colis N°Exped: 8G1141442147.

Да не би аз да не се справям .Днес излезнаха новите списъци на франсето а аз не се откривам там и взех да се притеснявам.Освен това половината от поръчката си стои на 3-та стъпка - дали няма да ги изпратят и ако е  така как какво се е случило с парите - само за изпратените неща ли са  изтеглили?
Предварително ви благодаря за помоща.
Мила ,това е номер не за колисимо, а за колиеко поща. Щом на 26-ти са пуснати нещата, дават 10 дни за пристигане на адрес. За съжаление не можеш да го проследиш.
Срещу артикулите на 3-та стъпка какво пише? Ако са отказани или епюзе -да ,само за изпратените ще изтеглят, другите ще ти стоят блокирани известно време.

# 336
Много ти благодаря  успокои ме малко
а срещу артикулите на трета стъпка пише: Epuisé depuis le 23.01.2012

а блокираните пари ще трябва ли да ги внасям в кредитната карта като излезне извлечението?

# 337
Да споделя мнение за тези http://www.laredoute.fr/vente-bottes-en-croute-de-cuir.aspx?prod … =3&pos=32_n_n ботуши. Много са хубави!
Незнам дали отговарят на номера. Моите са 38 кафеви. Аз имам много широк прасец и тези са ми супер, но и на ходилото са ми супер, а по принцип нося 37. Та според мен са леко умалени, макар че в сайта повечето коментари са че са точно.

Може ли реални сними на ботушите?
А трудно ли се обуват,нямат цип?

# 338
възможно ли е от ЛР да са ми разделили пратка, която в сювито стои като една обща /маратонки + бебешки потник+бебешки полота+две ризи+дамски потник/ изпратиха ми едно колисимо, а в СД пратките са две 2.5 кг /1.755+0.755/  newsm78

# 339
Здравейте, да попитам и аз за другите цветни ботуши :

http://www.laredoute.fr/vente-bottes-plates-en-croute-de-cuir.as … 1&secintref=1

Някой получил ли ги е,ако може да даде размери за 37 и 38 ? И как са като номерация,защото част от коментарите са,че са по-големи? Аз съм с тесен крак, прасецът ми е нормален, не голям, дали ще ми падат при това положение?
Кракът ми е 24,5см, кой номер ще ми препоръчате?

# 340
  • Sofia
Cry Cry Ах, ах, ах днес си взех поръчката от пощата от поръчани 6 неща вътре само една буза... Пакета няма следи да е отварян, на бележката написани всички неща , а ги няма, в сайта не се вижда да са разделени нещата, не са и отказани... незнам какво да правя.
Винаги,когато си вземаш поръчката,помоли в пощата да ти я претеглят и сравни теглото на ла редут с това от пощата,така поне ще знаеш къде е проблемът-в превозвача,в пощата или в ла редута.Кой е превозвачът?Какво е теглото написано от Ла редут?Ако проблемът е в ЛР ще се оправиш най-лесно..
Да в пощата ми я претеглеха -0,234 кг. -една блуза. В бележката на Ларедут пише 1,931 кг. -включени всичките шест продукта. Превозвача -Франсето гледа какво пише на бележката на Ларедут, това и ми начислява също. Незнам къде е проблема...

Свържи се с превозвача. Когато са предали пакета на пощата той е бил измерен, съответно на бележката им би трябвало да има грамажи, за които са таксувани.
Изобщо почвай да звъниш по веригата.  Peace

# 341
  • Бургас
Бясна съм на ларедутци   #Cussing out
Нямах много време тези дни, да си следя поръчките какво-що, и сега си влизам в едни от акаунтите и гледам нова поръчка от 03.02.2012 год.  Shocked за 14 евро. Да уточня, че поръчки не съм правила от седмица поне.
Та, влизам и виждам, че гадовете, едно че са ми отказали онези мъжки панталони по 0,9 - имах два броя, но и туниката от 0,8 са ми я таксували на 5,25 евро, само ботушите от 8,75 си стоят на тази цена.
Ей, избеснях  #2gunfire Не им искам тъпата туник за тез пари. Стоят на 4-та стъпка. Опитвам се да я откажа, но не ми излиза изобщо бутона за връщане на артикули. Платила съм с ПП. Идеи? bouquet

# 342
  • Варна
Нямах много време тези дни, да си следя поръчките какво-що, и сега си влизам в едни от акаунтите и гледам нова поръчка от 03.02.2012 год.  Shocked за 14 евро. Да уточня, че поръчки не съм правила от седмица поне.
Та, влизам и виждам, че гадовете, едно че са ми отказали онези мъжки панталони по 0,9 - имах два броя, но и туниката от 0,8 са ми я таксували на 5,25 евро, само ботушите от 8,75 си стоят на тази цена.
Ей, избеснях  #2gunfire Не им искам тъпата туник за тез пари. Стоят на 4-та стъпка. Опитвам се да я откажа, но не ми излиза изобщо бутона за връщане на артикули. Платила съм с ПП. Идеи? bouquet

Няма да ти изтеглят повече пари. Колко си оторизирала като плащане?

# 343

Вземи прочети Първа страница на темата ще намериш отговор,за туниката.Има и шорткът.

# 344
  • Бургас
Хексе, 11 евро съм оторизирала  Peace Благодаря.
Диала, благодаря, винаги чета и рядко задавам въпроси, но тази сутрин като го видях това и се афектирах доста, четох, но не открих отговора за туниката, та затова Peace
Притесни ме и този надпис на новата поръчка от 03.02.12 - Mode de réglement : A LA LIVRAISON - което си го прежеждам като плащане при доставка, да не накарат Смарта да плащат...  Thinking

Последна редакция: нд, 05 фев 2012, 08:41 от sisi_f

Общи условия

Активация на акаунт