Полярен студ и лед , и сняг - Клюки - 28

• 19 502
  • 740
  •   1
Отговори
# 735
Добро утро Hug

Хепинка, мила и аз те обичам, да знаеш, мнооооггггоооо newsm76 newsm76

Фифи, как няма да те заобиколи, та нали всички тука те мислим и се молим за теб Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

Хепи как си днес, усеща ли се болка още Hug

При мен много духа вятър, става вихрушка и не можеш носа да си подадеш навън. Снегът е доволно количество  Twisted Evil Все още вали, явно някой пак ще разчиства с лопатата. Тук не почистват, чак след една седмица ако някой се сети Twisted Evil

Каква е тая майка с количката ooooh! Луда работа, аз от дни не съм изкарвала моята мома. Последният път като я изведох, преди седмица, така я обрули вятъра, че после се появиха едни петна на бузките, все още й стоят.

Фифи, мъжо ти е откачен, ама то явно цялото семейство сте леко мръднали. Щом в най-големия сняг на Боровец се изтапанчихте Mr. Green

# 736
Пепи , болката по малко намалява , но още доста време ще я усещам . Но в сравнение с предишното падане е много по-добре , благодарение на мазането . Peace
Не знам каква беше тази майка , на мен ми се взе акъла като я гледах как се бори с количката и със снега ... Rolling Eyes Rolling Eyes Rolling Eyes В 8 сутринта ... #Shocked

Фифи , вземи го вразуми , твоя мъж , къде ще ходи ??? Twisted Evil Twisted Evil

# 737
  • Не от София.
luda ,какво е това пораженческо мислене,бе?Щяла да им губи времето.Я,да ти видя положителното мислене,бързо!  Naughty

Фиф , то много страшно при вас , бе ... Rolling Eyes Rolling Eyes Rolling Eyes
БТР-и , ужас ! ooooh!

Ам,Хепи,аз на кой разправям,ма душо  Crossing Arms

Фури,да не чуе рогатия,ама удържаме засега.Благодаря ти,Господи  Praynig

Фифи, мъжо ти е откачен, ама то явно цялото семейство сте леко мръднали. Щом в най-големия сняг на Боровец се изтапанчихте Mr. Green

Вярно бе,бях забравила... newsm78 И помня-колата се пързаля по тия пътища,въртим се на 360 градуса,а лапето спииии блажено отзад!  ooooh! Снощи пак така-тръбят навсякъде колко е сериозно..хора се евакуират-аз презглава завита..че и заспах,мани другото.. Sick
И не сме сбъркани,ма Пепино!  Naughty Казва се "екстремни личности" на такива като нас  Joy
И кво ся-момата ти с червени бузи..аз да съм,ще ти направя рекламация,да знайш..да го пазиш туй дете,че ще развалиш готовото сватосване  Crazy

Ма,Хепи,той откога тръгна-сън не го хвана..че и ме лъже по телефона,че всичко било наред..пък на наши приятели се оплакал-Кво ми трябваше да тръгвам,едва-едва карам...Лудьо,ви казвам! Rolling Eyes

# 738

Макче, мерси за кафето, вземи си болничен  Whistling, за почивката, как така 3 години. На пуканката и трябва микровълнова, виж студено и е и не ще да се разпука  Wink.

Фури, както вече съм казвала  - в нашата фирма отпуски и болнични няма. Отпуската е 5 дена, които ползвам за море, с дребната, сети се каква почивка е. Болнични ползвах също 5 дена след операция на коляното, на седмия ден бях на работа с патериците  Mr. Green. Събота работя до 13, цял почивен ден ми е само неделя.  #2gunfire

Фиф, спокойно аз чинно пазя вашта снаха. Не я пускам на градина да не се разболее, седи си в къщи, на топло, и жени куклите  Joy Joy Joy .

# 739
  • Не от София.
Фиф, спокойно аз чинно пазя вашта снаха. Не я пускам на градина да не се разболее, седи си в къщи, на топло, и жени куклите  Joy Joy Joy .
Ми така,ами!!Че знайш ли ква свекърва съм-под лупа ша я гледам,преди да те отърва от нея  Joy
Макче,няма да идвам да работя във вашия град,егати робовладелците  Crossing Arms

# 740

Общи условия

Активация на акаунт