Сайтове за колективно пазаруване – да обсъдим сделките – тема 24

• 66 473
  • 736
  •   1
Отговори
# 30
Записвам се и си копирам мнението (последното) от старата тема с молба мамите, които ми трябват, да се познаят в поста..

Бих искала да попитам процедура за заличаване на капиляри подходяща ли е за 18 годишно момиче?  Sad Аз имам една мрежа от капиляри на едната буза и много искам да ги махна,но не знам дали е хубаво. Иначе проявявам интерес към тази оферта,свързан с проблема ми:

http://grabo.bg/zalichavane-na-kapiliari-po-litzeto-ili-krakata- … pl-za-25lv-0k6k6u

Моля ви,спешно ми трябва мнение по въпроса

Здравей, миличка! Обявената ненамалена цена от 175 лв. е кощунство! Нормално такава процедура варира од 20-50 лв. макс, зависи от салон, машини и т.н. Но да кажат, че 175 лв. - не ги е срам! Това 25 лв. "уж" е намаленото, ама уж..

Както и да е, включвам се, защото имам такъв проблем и разучавам доста. 2 мами от тук ми препоръчаха два салона на нормални цени - 20-30 лв., бяха доволни. Аз докато се усетя, темата се търкули, и вече не помня нито кои бяха мамите, нито кои бяха салоните.. Моля, ако прочетат това, нека пак да кажат Cry за мен и за момичето, което пита тук!!!

http://niesme.bg/team.php?id=WRMzEyNA== - ВЗЕМИ си комплексно измиване на кола за 5,90 лв. и спечели уикенд в Банско! - айдее, взимайтее, да печелим Grinning

http://www.ozo.bg/offer_546 - Маникюр + Гелиш + Сваляне с продуктите на Harmony Gelish за първи път на цена 11.90 лв., вместо 30 лв. от салон за красота "Incanto Dream"  Peace много добра цена Shocked Mr. Green Mr. Green

Мерси за линковете! Втората я изпускам, за жалост, но от първата ще допринеса с 1-2, нищо че имам още от старите Peace

Аз съм много доволна от салон Бенико на Графа! Бях там по тяхна оферта за почистване на лице и кислородна терапия (от която останах много доволна) и от дума на дума реших да си изгоря една капилярна звезда на бузата, почти до носа. Те имат IPL апарат и само с няколко светвания, умерено болезнени, я изгориха. Имах раничка, а след това коричка за около десетина дни и трябваше да се мажа с 50 фактор. След като падна коричката я нямаше капилярната звезда, нямаше и белег. Вече мина 1 година от тогава и нямам рецидив. Взеха ми само 10 лева - тоест и за тази услуга ползвах промоционална цена.
Не знам дали ако разширените капиляри са на голяма площ как се процедира. Дали не се правят повече процедури с по-слаб импулс?

А вчера бях в HairHouse за втори път с ваучер и това определено ми е любимия салон, само там ще ходя вече

И аз за втори път съм си взела ваучер за там, защото първия път бях впечатлена от бързата и точна ръка на фризьора. Личеше си че работи с голяма лекота и  вещина, въпреки че ми се наложи доста да почакам да направи момичето преди мен.

Последна редакция: пт, 10 фев 2012, 09:15 от Nikitali

# 31
Nikitali, охх, да Peace Блгаодаря ти! Помня само, че беше на Графа салончето! Записвам си го на листче веднага, а при първи удобен случай - ходя. По-добре 5 процедури по 10 лв.,  отколкото 1 на реална цена от 175 Shocked Мисии Hug

# 32
  • София

А вчера бях в HairHouse за втори път с ваучер и това определено ми е любимия салон, само там ще ходя вече

И аз за втори път съм си взела ваучер за там, защото първия път бях впечатлена от бързата и точна ръка на фризьора. Личеше си че работи с голяма лекота и  вещина, въпреки че ми се наложи доста да почакам да направи момичето преди мен.
[/quote]

Дайте линк за Hair House, моля...

# 33
  • София
Подновявам питането за актуална изпробвана оферта за почистване на лице.

# 34
# 35
  • София-Младост
За масажите в Алфа Медика някой да е срещал скоро оферта?
http://www.napolovina.com/offer.php?id=1167

# 36
Запис да ви следа и да ви питам: Има ли значение за вас самия сайт за колективно пазаруване, или е важна офертата, която виждате, а не в кой сайт е? И друго, разглеждате всеки сайт по отделно или ползвате агрегатите за сайтове (всички оферти, еха, и прочие)

# 37
  • софия
Запис да ви следа и да ви питам:
Има ли значение за вас самия сайт за колективно пазаруване, или е важна офертата, която виждате, а не в кой сайт е? Офертата/търговецът, който я предлага и отзивите за него.
И друго, разглеждате всеки сайт по отделно или ползвате агрегатите за сайтове (всички оферти, еха, и прочие)
Агрегатори и определени сайтове.

# 38
Здравейте! Заинтригува ме една оферта за Диагностика на здравето с квантов анализатор плюс анализ на резултатите. Чувала съм за този метод, но бих искала да помоля за лични мнения, ако някой го е изпробвал. Благодаря!
 http://ofertomat.bg/offers/view/675.html

Благодарение на квантов анализатор, преди година ми хванаха доста сериозен здравословен проблем, за който нямаше видими признаци.Сега вече този проблем е почти решен .Правила съм си 3 такива анализа,при JP-то ми,  за да се следи, как се променят нещата след приема на лекарствата. Аз лично съм много доволна и съм го препоръчала на много приятели, но най-важното е да се направи разчитането на резултатите, а не съм сигурна доколко са способни в този център, иначе определено си струва, а цената наистина е смешна....

Аз пък исках да попитам  тези, които са си правили  арганова терапия за коса , доволни ли сте, има ли ефект?
И още нещо : Кое е за предпочитане IPL или HPL фотоепилация? Става въпрос за тази оферта: http://aktivnite.com/team.php?id=102. Ако някой може да даде мнение, ще съм благодарна.

Забравих да ви препоръчам : http://www.dalavera.bg/1301/18-lv-za-nay-sanenata-i-sladka-pizha … 36-lv-50-otstapka  От4-5 години ползвам пижами само на My secret и съм много доволна,а цената наистина е толкова по магазините - 30-35лв. Хубав ден !

# 39
  • София
Подновявам питането за актуална изпробвана оферта за почистване на лице.

Аз съм много доволна от това почистване в Център Jolie. Взех ваучер от първата им оферта преди година и продължих да ходя и без ваучери Peace

Кое е за предпочитане IPL или HPL фотоепилация? Става въпрос за тази оферта: http://aktivnite.com/team.php?id=102. Ако някой може да даде мнение, ще съм благодарна.

Liuliu, мисля че HPL епилацията я правят с уреди, които са за домашно ползване - тоест по слаби. Даже преди време в една от офертите имаше снимка на самия уред - като този беше. Ние имаме такъв вкъщи и има ефект от него, но трябват доста повече процедури.
Така че според мен в салон определено IPL е по-добрия вариант.

Последна редакция: пт, 10 фев 2012, 11:53 от bubchen

# 40
  • София
Лично за мен квантовия анализатор е пълна измама. Говоря от личен и на близки опит. Честно казана, мнението на Liuliu е първото положително, което чувам по въпроса. дано се включат и други с опит.
bubchen, благодаря за препоръката, но ми е на доста неудобно място. Очаквам още предложения. В краен случай ще отида там. Simple Smile

# 41
  • Марс
Nikitali, за по голямо пространство трябват повече процедури, и там не е горене като на една, а само за да се посвият и после се действа по предназначение.

# 42
ev4o, предполагам при всеки е индивидуално. Но и повече процедури са да, 10 лв. е доста приемлива цена! Всъщност, единственото, от което ме е страх, е да не остане белег, защото на мен ми е на нослето и ще е доста неестетично.. Confused

# 43
  • Марс
Да относно цената е страхотна, дори при нас в провинцията аз го правя за 15-20 лева зависи от площта, относно изгарянето -зависи от апарата и от този който ти го прави, има и кремчета с див кестен също са хубави и вършат чудесна работа.

П.П. Извинявам се за спама, спирам.

# 44
  • София
Здравейте! Заинтригува ме една оферта за Диагностика на здравето с квантов анализатор плюс анализ на резултатите. Чувала съм за този метод, но бих искала да помоля за лични мнения, ако някой го е изпробвал. Благодаря!
 http://ofertomat.bg/offers/view/675.html

Благодарение на квантов анализатор, преди година ми хванаха доста сериозен здравословен проблем, за който нямаше видими признаци.Сега вече този проблем е почти решен .Правила съм си 3 такива анализа,при JP-то ми,  за да се следи, как се променят нещата след приема на лекарствата. Аз лично съм много доволна и съм го препоръчала на много приятели, но най-важното е да се направи разчитането на резултатите, а не съм сигурна доколко са способни в този център, иначе определено си струва, а цената наистина е смешна....

Ние ходихме в това студио преди около 2 месеца, с малко по-скъпа оферта (12 лв. ако не се лъжа). Салончето е доста малко и скътано, самият анализ се прави зад една завеса до фризьора... Като пусне сешоара, трябва да изчакате да свърши, за да продължат с обясненията Simple Smile Самата процедура е 3 мин., обясненията около 40 минути. В интерес на истината и на двама ни анализаторът показа дефицити, които си ги знаем от предишни проблеми и общи прегледи. Щитовидна жлеза, липса на калции, проблеми със сърцето, ниско оросяване и т.н и т.н. Имаше, естествено и много нови неща, които научихме и е хубаво да знаем. Изкарва пълна картина на абсолютно всичко - състояние на кости, мозък, кожа, сърце, черен дроб, полова система, недостиг на витамини, дали в организма има натрупване на пестициди, никотин, радиация, състояние на жлези и т.н. и т.н. Лично не очаквах толкова информация да получа и пак казвам - засичаше се с много неща от това, което вече знам, но което няма как жената правеща анализа да е  знаела преди. Носи си флашка ако решиш да ходиш - така ще ти прехвърли цялата тази информация и можеш на спокойствие да я разгледаш вкъщи, както и да се консултираш с някой специалист или личния лекар. Попитай я и за офис програмата, която отваряше файловете, че не става на Word и аз доста се помъчих. Ако нямаш флашка, ще ти го прати на мейл. Ако трябва да дам оценка, тя ще е 9/10 поради средата, в която се прави, но за тази цена е супер просто...

Общи условия

Активация на акаунт