Мъфини, малки кексчета и още нещо...... - 7 тема

• 143 026
  • 752
  •   1
Отговори
# 555
bilqna_69, я по добре nandi да каже, откъде (ако тези са от Кауфланд, не ми стана ясно) е взела фунийките, които са с право дъно, а не конусовидни, с тях май ще е най-лесно.

Мини-мъфини с грозде и шоколадhttp://inagg.blogspot.com/2012/10/blog-post_134.html

# 556
Момичета,днес си купих от Кауфланд такива фунийли с право дъно 2,90лв 30 бр ,значи на лицевата страна са конусовидните ,а в другият край фризерите за сладолед са тези с право дъно.  bouquet

# 557
BOBIVO1 Hug   chef айде на фунийките))))))))))

# 558
  • при палмите и алигаторите,FL
nandi да каже, откъде е взела фунийките

аз съм от другата страна на океана, няма да съм от полза в пазаруването Wink

Ето тук една снимка от нета, аз ги правих по същия начин, не съм слагала фолио никъде , не изгоряха ,:peace: .

Сега съм се замислила да ги пробвам с една смес за кекс без яйца, да видим дали ще се получи newsm78

Последна редакция: чт, 18 окт 2012, 04:48 от nandi

# 559
И аз ги правя както Nandi е показала, но покривам цялата тава за мъфини с алуминиево фолио, над
всяко отворче бодвам леко с върха на остър нож и там намествам фунийките. Става по-стабилно, а и понякога кексчетата преливат и така си спестявам търкане на тавата.

Ето как ги приготвям аз (може и да съм ги пускала по-рано):
http://www.bybyskingdom.com/2012/02/ice-cream-cone-cupcakes.html

# 560
Благодаря ina.gg за мнооооого сполучливата рецепта за мъфини със заквасена сметана и ги направих като nandi без алуминиево фолио и не изгоряха.  bouquet  bouquet  bouquet ,

# 561
tuly, благодаря за отговора ( много апетитен ник имаш) . Може би малко сиренце няма да се отрази зле на вкуса
а,това съм пропуснала да спомена - че и аз натроших сирене вътре...на мен специално много ми харесаха и пак ще си правя,но аз обичам такива неща като качамак или царевични хлебчета Peace

е,не, by, страхотни мъфини си показала и още по се настървих да направя и аз в тия фунийки...обаче май ще си редуцирам рецептата за 12 бр....градът ни е малък, едва ли ще намеря магазин,в който да се продават фунийки

# 562
  • при палмите и алигаторите,FL
by, страхотно изглеждат, а как не съм попаднала на тях докато се ровех за рецепта newsm78

ина, червените ще пробвам аз, много апетитно изглеждат Hug

# 563
  • под тепетата
tuly,  може да ви е малък града, но не може да не продават сладолед в него  Laughing Опитай да се примолиш на някой продавач  Mr. Green

# 564
by, вълшебница си!

# 565
Благодаря ви, момичета! Радвам се, че ви харесват кексчетата във фунийка! Всъщност няма нищо сложно в направата им, а са много симпатични и ефектни.Simple Smile

# 566
# 567

by, чудесни кексчета, заради тях снощи мъкнах половинката по Кауфланд-ите, но освен островърхи фунийки, други не намерих. Ще потърся още малко, пък накрая ще направя в тях. Grinning  bouquet

Днес солени

и сладки кексчета

# 568
  • у дома
Барнита
Хелоуински

# 569
  • под тепетата
labrex-че, няма други, а by е зад океана- явно там има  Laughing
gnost13, благодаря, изрових си рецептата от темата снимай... От твоите любимите ми са белтъчните с кашу    bouquet

Последна редакция: сб, 20 окт 2012, 08:34 от bilqna_69

Общи условия

Активация на акаунт