Няма вече студ и сняг, но кога ще дойде този принцопад?! :) - Клюки 31

• 28 365
  • 760
  •   1
Отговори
# 750
Хайде, отивам да поразвредня из къщи и ви наблюдавам как се тунквате през работно време smile3502 smile3502 smile3502

Шшшшттт! newsm52

# 751
Хепи, не се мотай, а отваряй новата тема  Heart Eyes

# 752
Кам обеща ! Crossing Arms

# 753
Кам ще е другия път, гледам, няма я, а ние да не пишем ли Mr. Green

# 754
  • София
Хепи, то и аз имам още малко време вече да се мотам из къщи...Към края на другия месец - обратно на тръстиката съм и аз....Лошото е, че там изобщо няма да мога да ви виждам какви ги вършите по цял ден. Компа така е сложен, че се види де що влезе някой.... Sad

# 755
АБ е купен  Embarassed

Хепи, пускай темата ти, Камчето няма да се разсърди  Peace (поне се надявам де)

Аз нямам проблеми с влизането и писането където си искам. В стария офис шефа ми сложи дори телевизор с кабелна, да не скучая като няма работа. Но тук в този няма място, доста по-малък е, та се ограничавам само до нет.

# 756
Мак, браво за АБ, дано оздравяваш бързо!
.....
Момичета с "добър ден" на всички езици...
Моят поздравител няма да си дойдеее...  newsm45 newsm45 newsm45
Не се знае кога ще тръгнат насам... Уж скоро, уж бързо, но...
Сигурна съм, че не е хванал някоя нова говорителка - а и колко ли скучно звучи кекс на немски...
НО МИ СЕ ГОВОРИ ВЕЧЕ С НЕГО МНОГООО! Simple Smile

А вие все се хвалите! Жал нямате! Simple Smile))
 smile3511

# 757
  • София
Мак, браво и бързо да се оправиш  Hug

Гери,  Hug що така ама ха  Crossing Arms

А и моля, моля аз не се хваля имам 1 седмица почивка, после  txtloves заминава за няколко дни, та кекс няма да има повече от 10 дни   Laughing

# 758
А, браво, 25 лв. заминаха, само за него, хич не е браво  ooooh!

Гери, не се ядосвай толкова, така времето ти се струва повече, и по-бавно минава.

Фури, ми не почивайте бе  smile3534

# 759
Мак и Фури Simple Smile  Hug Hug
...
Здравето няма цена, радвай се, Мак, че толкова "евтин" АБ имаш, че на някои им изписват и за 70 лв.... Оправяй се, за да можеш да изкарваш нови парички Simple Smile

...
Фури, 10 дена нищо не е...
В един момент бях решила, че за мен кексът не е от значение, и така оставих сърцето си и разни други чувствителни части от моята личност незащитени.
И в този подъл момент Принцът се появи, обърна ме с главата надолу, и изчезнааа...
И сега? Кога ще видя кекс???
 smile3514 smile3511 smile3515

# 760
Ооох , бях направила темата и като дойде една колежка , та до сега , чуди се как да си убие времето , пък малко началник ми се пада .  Sunglasses
Като си тръгна , исках да я публикувам , нищо не стана , даде ми грешка и се затри ! #2gunfire #2gunfire
Пак я правих  Crazy  , ето , заповядайте ! Heart Eyes

Ама страшно се изнервих ! #Cussing out

Общи условия

Активация на акаунт