Неа Врасна - Гърция

• 196 656
  • 748
  •   1
Отговори
# 435
В събота мислим да сме в тази част Неа Врасна или Ставрос .За първи път ще ни е на почивка ,минавали сме само и много се притеснявам дали ще има възможност за настаняване>Има ли вече много туристи ,някой който е там да сподели къщите ,вилите по запълнени ли са,защото ще сме с детенце и  да не се лутаме в горещините от това най-много се притеснявам newsm78

# 436
Ето това е http://www.feelgreece.com/bg/villa-camellia
Държат я много приятни хора - македонци. Хубаво е.
Milah писах ти на лични но може би не си видяла. Има ли къщата шезлонги и чадъри на плажа. Ние сме резервирали за там и някъде ми се беше мернало, че имат обособен плаж.

# 437
  • София
Ето това е http://www.feelgreece.com/bg/villa-camellia
Държат я много приятни хора - македонци. Хубаво е.
Milah писах ти на лични но може би не си видяла. Има ли къщата шезлонги и чадъри на плажа. Ние сме резервирали за там и някъде ми се беше мернало, че имат обособен плаж.
Привет,
Странно - нямам нищо от теб на лични.  newsm78
Ние като бяхме - нямаше чадъри и шезлонги. Тази година нещо не са се разбрали с концесиите и плажовете пустееха откъм чадъри и шезлонги. Дори пред заведенията нямаше.  Sad Добре, че ние си носихме чадър. Но пък това беше преди около седмица. Сега може да са се променили нещата. Плажа в частта пред вилата беше отвратителен - камъни, бутилки, клечки, боклуци. Ние ходихме с колата или на Аспровалта или на Ставрос. Отскочихме и до Олимпиада (препоръчвам ако ви се разхожда до там). Пиши, ако те интересува нещо друго.  Simple Smile

# 438
Благодаря Milah. И ние сме с нагласата, че ще ходим другаде на плаж, но нямаше да е лошо да имаме и нещо подръка.

# 439
Здравейте !! Ние в момента сме в Камелия. Все още няма шезлонги, чадъри и кафенета по плажа. Във вилата има и шезлонги и чадъри, които спокойно може да ползва всеки клиент, но трябва сам да си ги занесе до там. Днес ни докараха по стаите нови сгъваеми стол / шезлонг от плат, които са леки и удобни.
Плажа е с много камъни !!!! Наши приятели идват тук от няколко години  и казаха, че така не е било никога, ама късмет !! Това не ни пречи да си изкарваме супер !!!!
Вчера бяхме в Ставрос, но днес мъжете ги мързеше и си останахме тук, утре - Олимпиада. Притеснявам се дали ще намерим заливчетата с хубави плажове Confused
В Аспровалта има ли камънаци тази година?

# 440
  • Sofia
В Нея Врасна или Аспровалта няма шезлонги на плажа?

# 441
  • София
В Нея Врасна или Аспровалта няма шезлонги на плажа?
В периода 8 - 15.06 нямаше почти нищо и на двете места. Част от заведенията почнаха да вадят , но плажовете не са хубави и са непочистени В Аспровалта минаваха чат - пат багери, които събираха камъните, но това беше рядкост. Местни коментираха, че са им дигнали цените на кв.метър за площ на плажа и им е дошло скъпо и затова не вадят чадъри и шезлонги.

# 442
Преди 2 дни минахме през Паралия Врасна - чадъри и шезлонги имаше. За Неа Врасна и Аспровалта не знам, че мъжът ми ни метна на магистралата и не можах да ги огледам  Close

# 443
Здравейте, ние от няколко години ходим в Неа Врасна и много ни харесва, тази година искаме да отидем пак някъде там или Ставрос или Неа Врасна ,но искаме хотел с басейн може ли някой да ми помогне за приличен хотел? Гледахме Александър ИН и Ставрос , но нещо неможахме да разберем там май има и скъпа луксозна част или доста по евтина така ли е?И дали някой има впечатления от него?Благодаря ви

# 444
Здравейте.Ще резервираме място в студия Денис в Ставрос.Има ли някой отзиви за тях.Пише,че са на 150м.от плажа.Това много ли е?

Здравейте!
Включвам се за първи път в темата, тъй като ми предстои да резервирам за въпросното студио Денис. На снимките изглежда много чисто и новичко, но тъй като съм обикаляла много в Гърция по различни хотели и знам какви снимки показват по сайтовете си, ме интересува как е положението там. Наистина ли е чисто и новичко, и също така дали посочените 150 метра до плажа са реално 150м?

# 445
  Привет! Присъединявам се към завърналите се от почивка. Почивка и то каква.   grinning039
Насочихме се към Ставрос. От три години все пропускаме това градче. Може би тръгнах с прекалено големи очаквания. Пристигайки там установих, че това просто не е моето място. Като цяло е добре уредено. Има заведения, магазини, забавления за децата, но реших, че в никакъв случай не искам да оставаме там. Laughing Беше прекалено голяма лудница.
  Видях един хотел, който бях мяркала в букинга и за който ми даваше, че има една- единствена свободна стая. Реших да вляза и да попитам все пак... Както и очаквах половината беше празен и това в началото на юли. Цената, която ми дадоха за трима беше с 20 евро по-надолу от обявената. Така че съвет от мен - Рискувайте! Особено ако е и през седмицата. Все ще намерите къде да отседнете!
  След кратка разходка потеглихме към Олимпиада. Пристигнахме там. Разходихме се по крайбрежната уличка. Нямаше почти никакви хора. Спокойствие, тишина. Една жена ме попита дали търсим стаи и предложи да ми покаже едно студио на първия етаж от къщата, която се намираше точно на 5-6 метра от плажа. Като влязох вътре просто загубих ума и дума. Ходила съм на много места в Гърция, но никъде не съм виждала такава чистота. Всичко буквално светеше. А и морето беше само на няколко крачки. Не ми трябваше много време да реша, че оставаме там.
  Плажът е страхотен. Фин пясък. Морето - първите няколко метра е плитко и е много подходящо за малки деца. В студиото имаше абсолютно всичко необходимо. Дори чадър, който ние така и не изнесохме дори един път. В цената влизаше и ползването на шезлонги.
  Още първият ден посетихме древна Стагира - родното място на Аристотел. Гледките оттам просто спират дъха...
  Няколко дни по-късно се разходихме до Амуляни и Уранополи.
  Но Олимпиада  Heart Eyes .... Еех, с нетърпение чакам началото на септември.
  Ако някой има въпроси с удоволствие ще отговоря!
  Пожелавам на всички незабравимо лято!

# 446
  • София
Καλλιθεα, ходихте ли до двата плажа след Олимпиада в посока Йерисо - Babylon beach и Zougla beach? Ако сте ходили, може ли малко повече информация за тях - лесно ли се откриват, дълбочина на морето и т.н.

# 447
  • Варна
 Привет! Присъединявам се към завърналите се от почивка. 
  Ако някой има въпроси с удоволствие ще отговоря!

Дай конкретните адреси и цени

# 448
  • Варна
   Видях един хотел, който бях мяркала в букинга и за който ми даваше, че има една- единствена свободна стая. Реших да вляза и да попитам все пак... Както и очаквах половината беше празен и това в началото на юли. Цената, която ми дадоха за трима беше с 20 евро по-надолу от обявената. Така че съвет от мен - Рискувайте! Особено ако е и през седмицата. Все ще намерите къде да отседнете!

Твърде характерна ситуация която се случва постоянно.Полупразен хотел букинга го дава зает и то на значително по висока цена от директната продажба или от други ТА.

# 449
Καλλιθεα, ходихте ли до двата плажа след Олимпиада в посока Йерисо - Babylon beach и Zougla beach? Ако сте ходили, може ли малко повече информация за тях - лесно ли се откриват, дълбочина на морето и т.н.
dechy, Така и не стигнахме дотам. Един рибар на пристанището ми каза непременно да отидем, но.... Нищо. Живот и здраве септември няма да ги пропуснем!

peterky2002, цена за една вечер - 50 евро за трима човека. Студио - спалня и кухня, напълно оборудвана. Котлони, кафеварка, кана за подгряване на вода. Чаши, чинии, прибори- всичко беше чисто ново с етикетите от Икеа. В кухнята има легло, което се разгъва. Беше с много удобен матрак. Друго, друго - телевизор и климатик, който почти не сме включвали. Просто нямаше нужда.
Всички настанени там ползват терасата, която е с маси и столове. Има и барбекю на газ.
Ето страницата https://www.facebook.com/OlympiadaRooms
Има снимки, които можеш да разгледаш. При интерес ще ти дам линк с мои снимки от студиото и плажа пред хотелчето.

Последна редакция: сб, 13 юли 2013, 18:18 от Καλλιθεα

Общи условия

Активация на акаунт