ГЕНЕТИЧНИ И ИМУНОЛОГИЧНИ ПРОБЛЕМИ - ТЕМА 6

• 115 612
  • 791
  •   1
Отговори
# 150
  • София
Момичета, успях да се запиша за безплатните изследвания в МД, ама чак за януари.
Искат ми зелен талон от доктора, имате ли представа в клиника Надежда дали ще могат да ми издадат такъв талон и от кой трябва да го искам- от секретарките ли newsm78

# 151
  • София
Момичета, успях да се запиша за безплатните изследвания в МД, ама чак за януари.
Искат ми зелен талон от доктора, имате ли представа в клиника Надежда дали ще могат да ми издадат такъв талон и от кой трябва да го искам- от секретарките ли newsm78
Едва ли.

А на въпроса по-горе- в Надежда цената за кариотип на човек е 150лв, за двамата ни взеха 300лв.

# 152
Ние си пуснахме изследвания за кариотип в болница "Щерев" преди месец някъде, всеки момент чакам резултатите, струваше 100 лв. на човек.

# 153
Моля спешно за следното инфо: актуален телефон и/или и-мейл на проф.Кременски.   bouquet

# 154
Момичета и аз да се запиша тук, правих тези в Плевен, още не са ми ги коментирали, но то си пише, че не са наред. Въпроса ми е тези показатели пречат на забременяването или на износването?

Ly                                                                              7.04     
Mo                                                                              1.98     
Gr                                                                              88.86     
Общи Т-лимфоцити            СD3+                     L     48.86       67 - 76
Субпопулация NK-клетки    CD3-CD16+56+     H     25.85       9-15

1. Обща популация на Т-лимфоцити - значително понижена;

2. Субпопулация на NK-клетки (CD3-CD16+56+) - значително повишена;

3. Лимфопения с гранулоцитоза.

# 155
  • София
Момичета и аз да се запиша тук, правих тези в Плевен, още не са ми ги коментирали, но то си пише, че не са наред. Въпроса ми е тези показатели пречат на забременяването или на износването?

Ly                                                                              7.04     
Mo                                                                              1.98     
Gr                                                                              88.86     

Според тези резултати имаш някаква доста активна инфекция и имунитетът е компрометиран Rolling EyesВ момента болна ли си от нещо,приемаш ли лекарства.Правили ли си пълен пакет вирусология(всички полово предавани болести)?

# 156
  • София

Според тези резултати имаш някаква доста активна инфекция и имунитетът е компрометиран Rolling EyesВ момента болна ли си от нещо,приемаш ли лекарства.Правили ли си пълен пакет вирусология(всички полово предавани болести)?
има хламидии......

# 157
  • София
Да,сега видях че става дума за същото момиче от темата за хламидиите,мерси Peace

# 158
Ох .... в колко теми ще се запиша още не знам... Sad
Хламидията ли е причината за тези резултати? Т.е. като я махнем трябва да се подобрят?

# 159
  • София
Би трябвало.По принцип НК клетките може да намалеят или да се увеличат дори и от грип PeaceСмятам обаче,че трябва да ти назначат и вливки с имуноглобулин(на мен са ми вливали Октагам),който действа мощно имуномодулиращо.Това обаче след излекуване на хламидията,защото не е добре да се прави заедно с прием на АБ.Ще се оправиш,имай кураж,всичко ще се нареди Hug

# 160
Би трябвало.По принцип НК клетките може да намалеят или да се увеличат дори и от грип PeaceСмятам обаче,че трябва да ти назначат и вливки с имуноглобулин(на мен са ми вливали Октагам),който действа мощно имуномодулиращо.Това обаче след излекуване на хламидията,защото не е добре да се прави заедно с прием на АБ.Ще се оправиш,имай кураж,всичко ще се нареди Hug
Дано  ooooh! Благодаря ти.  Hug За сега ще лекуваме нея. А дали е хубаво да пусна и МБ?

# 161
  • София
МБ ще пуснеш след лечение на хламидиите, със АБ пийте и противогъбични да не гъбясате.

# 162
Моля спешно за следното инфо: актуален телефон и/или и-мейл на проф.Кременски.   bouquet
Момичета, моля за актуална информация   bouquet

# 163
записче и тук atwork

# 164
Излязоха резултатите от генетичните ми изследвания
- нормален женски и мъжки кариотип  bouquet

Общи условия

Активация на акаунт