На море в Гърция - 7

• 145 008
  • 731
  •   1
Отговори
# 120
....
"Здравейте! Пиша Ви по повод псаротаверната. Хубава такава има в Ормос Панагиас. На около 7-8 км е от Никити. ...
Тази информация беше полезна и за мен HugДа предположа,че от Псакудия до О.Панагиас е около и по-малко даже от 20км!?

Ами да, 20-тина километра е и разстоянието не е никакво ако човек отива с идеята да вечеря приятно някъде извън мястото, на което почива. Ние миналата година обикаляхме постоянно и като цяло не ни свърта много на едно място. Освен, че един от дните обиколихме цяла Ситония, всеки ден ходихме да хапваме на различни места извън Никити. Останахме много доволни също от една кръчмичка точно в Псакудия (евтино и много вкусно), където детето бесня, люля се на хамаци, въргаля се по тревата и изобщо не даде повод да се притесняваме кой и с какво ще я забавлява.. Също така в Нео Мармарас, където отидохме специално, за да вечеряме върху едно плаващо мостче, обградено с много рибки и морски таралежи, които отново бяха атракция за дъщеря ни. Не мога да подмина и пиратската кръчма, веднага след Никити със страхотен интериор вътре, включително препарирани животни, която също много ни хареса. Храната - също!  Peace

Параходче, наистина може да има в тези вериги, не съм се сетила, благодаря за напомнянето!  Heart Eyes
Подмамена от летния ти аватар и аз смених моя, защото вече ме влече неистово морето и гръцката атмосфера...  smile3548

Относно шезлонгите - не обичаме да ги ползваме и не обичаме около нас да има такива. Мъкнем с нас един огромен чадър (целогодишно в багажника, както се смее мъжа ми) и мятаме кърпи, където ни хареса.. Обичаме по-празните заливчета, където можем да се насладим на красотата, тишината и спокойствието. Дойдат ли още няколко българи - всичко отива по дяволите..  Mr. Green

# 121
  • София
Да си спомняш нещо по-конкретно за кръчмата в Псакудия-име,как по-лесно да я намерим!?Че и ние не си падаме по стоенето на едно място и се опитвам да позапомням разни места.
Аз аватара отдавна го смених,ама почивките са далеч-първата е чак юли Sad

# 122
  • зад парка
Препоръчайте ми моля хубав хотел /до София/ на Беломорието - 300- 400 км, подходящ за деца , сигурен и уреден, може би AI...

# 123
В духа на последните дискусии на оферти от сайтове за колективно пазаруване, гледам в имейла ми днес пристигнала тази ласт минит за Крит: http://bg.kolektiva.net/sofia/petzvezdna-pochivka-na-ostrov-krit … 30820_148248_1275

Цената всичко общо с летищни такси излиза 574 лв. на човек за 5-те дни в 5-звезден хотел на ол инклузив. За деца до 12 г. цената излиза 324 лв.

# 124
  • София
В духа на последните дискусии на оферти от сайтове за колективно пазаруване, гледам в имейла ми днес пристигнала тази ласт минит за Крит: http://bg.kolektiva.net/sofia/petzvezdna-pochivka-na-ostrov-krit … 30820_148248_1275

Цената всичко общо с летищни такси излиза 574 лв. на човек за 5-те дни в 5-звезден хотел на ол инклузив. За деца до 12 г. цената излиза 324 лв.

Точно там, където е хотела, плажовете хич ги няма. Камънаци са. Тук-там има по 1 метър пясъчна ивица. Става да се обикаля с кола под наем, но се губи ол инклузива.

п.п. Нощувките в офертата са 4, а не 5.

Последна редакция: ср, 16 май 2012, 22:41 от Тaня67

# 125
А някаква информация за рибна борса в Торони newsm78? Ние обожаваме морски дарове и риба и ни се ще и сами да си я приготвяме понякога Wink Бих била благодарна и ако ми посочите добри кръчмички в района - като кухня и цена Praynig

# 126
....
"Здравейте! Пиша Ви по повод псаротаверната. Хубава такава има в Ормос Панагиас. На около 7-8 км е от Никити. ...
Тази информация беше полезна и за мен HugДа предположа,че от Псакудия до О.Панагиас е около и по-малко даже от 20км!?

Ами да, 20-тина километра е и разстоянието не е никакво ако човек отива с идеята да вечеря приятно някъде извън мястото, на което почива. Ние миналата година обикаляхме постоянно и като цяло не ни свърта много на едно място. Освен, че един от дните обиколихме цяла Ситония, всеки ден ходихме да хапваме на различни места извън Никити. Останахме много доволни също от една кръчмичка точно в Псакудия (евтино и много вкусно), където детето бесня, люля се на хамаци, въргаля се по тревата и изобщо не даде повод да се притесняваме кой и с какво ще я забавлява.. Също така в Нео Мармарас, където отидохме специално, за да вечеряме върху едно плаващо мостче, обградено с много рибки и морски таралежи, които отново бяха атракция за дъщеря ни. Не мога да подмина и пиратската кръчма, веднага след Никити със страхотен интериор вътре, включително препарирани животни, която също много ни хареса. Храната - също!  Peace

Къде е тази пиратска кръчма? Изобщо не съм и обърнала внимание.

# 127
Да си спомняш нещо по-конкретно за кръчмата в Псакудия-име,как по-лесно да я намерим!?
Това е линк на хотел Никос, към който е тази кръчмичка. Заведението е абсолютно непринудено, но с много красива градина с хамаци и с изключително вкусна храна! Хотелчето е точно до плажа, входът му е откъм улицата и има табела.

Къде е тази пиратска кръчма? Изобщо не съм и обърнала внимание.
Блис, ето линк за повече инфо. Ресторантчето е над Елиа по вътрешния път, но се вижда и от главния път и няма как да се сбърка, защото има опънати въжета с лампи, които имитират мачти на кораб.

# 128
Хайде да се похваля, че направих резервация  Grinning Като започнаха да ми отговарят на запитванията и на повечето места нямаха вече свободни студиа след 15 юни и се уплаших и резервирах. Избрахме Нестор. Май голямо българско нашествие се очаква там  Simple Smile
Сега се чудя за още някое градче, където евентуално да останем още два-три дни.  Simple Smile Мисля си за Сарти, Геракини, Метаморфози. Ще се радвам на предложения за прилични студиа на поносима цена. Хрумва ли ви нещо?

# 129
Здравейте! Моля за мнение относно хотел Криопиги бийч, Касандра. Всяка информация ще ми е от полза. Благодаря!

# 130
  • софия
Здравейте, според Вас кой сайт е най- точен за прогноза за времето. Ние пътуваме на 24.05, за почивните дни, аз гледам в синоптик...май дъждовно... CrazyБях писала в миналата тема- ще бъдем в Вилидж Маре, метаморфози.АИ

# 131
  • Варна
Ох, сега ако кажа на мъжа ми да ходим и за палатка, ще ме изсели барабар с палатката, да си я позлвам със здраве Joy Joy

То палатка е силно казано,съвсем лека и компактна е и много удобна.

# 132
  • София
Добре де, убедихте ме. Ще се ходи за палатка явно Laughing

# 133

Сгъваема е и не заема място. Отдавна съм набелязала да купувам и сега ми идва много добре. Ето я
Да отива утре да взЕМВа една Crossing Arms

Точно такъв модел ползваме от 2-3 години, опаковката е малка кутия. Подходяща е и за плаж и за пикник, особено за ветровити островни плажове  Wink

# 134
  • В светлината на слънцето
Здравейте, според Вас кой сайт е най- точен за прогноза за времето. Ние пътуваме на 24.05, за почивните дни, аз гледам в синоптик...май дъждовно... CrazyБях писала в миналата тема- ще бъдем в Вилидж Маре, метаморфози.АИ

Ей, този сайт е много точен.  Peace Може да се потърси и за други гръцки градове или острови.
http://bulgarian.wunderground.com/global/stations/16622.html

Общи условия

Активация на акаунт