Кой е любимият ви виц? Нека се посмеем заедно... - 7

• 121 709
  • 750
  •   1
Отговори
# 285
Две червейчета се кискат  в супермаркет, пред щанда с фиде:
- Ей, скивай бе брато, тия правят групов секс...хи-хи.!

# 286
От туристически наблюдения: Двама мъже в палатка заемат повече място,отколкото двама мъже и жена между тях.

Момченце, отгледано от стадо овце, успешно се адаптирало към съвременното общество.

Ако не можете да убедите жена си, че е единствената, изобщо не се опитвайте да я утешавате с това, че е най-добрата.

Противозачатъчните таблетки трябва да ги взима мъжа. Все пак е по-логично е да се извади патрон от заредено оръжие, отколкото да се стреля в теоретично непробиваема жилетка.

Отиват мъж и жена при доктора, жената казва:
- Докторе, трябва да се увеличи на моя мъж половия орган.
Докторът пита:
- Малък ли му е?
- Докторе, дълъг му е 22 сантиметра.
- Но, госпожо, повече от приличен му е органа!
- Докторе, да ви обясня, моят корем е 10 сантиметра, неговия също е 10 сантиметра, е могат ли тези два сантиметра да ми стигнат?!

Лято.. Жега... Докторите препоръчват много да се пие... Няма какво да им възразя...

Вечерта един приятел ми даде едни хапчета и ми обеща:
"Ще ти помогнат да го правиш по пет пъти на нощ!"
Шибаното копеле ми дал разхлабително.

Simple Smile

# 287
Един виц, прочетен днес във ФБ

Един виц от мен за финал: измислили учените начин да облекчат родилнити болки на родилката, прехвърляйки ги на бащата .
Отива една двойка в родилния дом в очакване на първата им рожба, и естествено предлагат на съпруга новата екстра. Той р...азбира се, се съгласява.
Прехвърлят му 20% от болката на жена му:
-как сте, как се чувствате?
-добре, чудесно!
Увеличават на 50%
-как сте сега?
-отлично!
Стигат 100% :
-как сте господине?
-супер! Нищо не ме боли.
Прибира се той вкъщи, гледа - катафалка пред входа...пита съседите какво се е случило:
- Комшията получил внезапна болка и умрял...

# 288

Последна редакция: ср, 18 юли 2012, 17:03 от gitadam

# 289
От туристически наблюдения: Двама мъже в палатка заемат повече място,отколкото двама мъже и жена между тях.

Ако не можете да убедите жена си, че е единствената, изобщо не се опитвайте да я утешавате с това, че е най-добрата.

Противозачатъчните таблетки трябва да ги взима мъжа. Все пак е по-логично е да се извади патрон от заредено оръжие, отколкото да се стреля в теоретично непробиваема жилетка.

Много добри! Joy

# 290
  • Майничка
Млада двойка, очакваща първото си дете, отива при наблюдаващия гинеколог.
Жената е вече в осми месец, тежко й е, некомфортно, дразни се от всичко и непрекъснато се оплаква, че съпругът й не я разбира в достатъчна степен.
Той, все още много влюбен, а и френетично запален по идеята за бъдещото бащинство, обяснява, че прави всичко по силите си - изслушва я, успокоява я, обгрижва я, информира се за всичко, посещават заедно курсове за бременни, заедно избират и пазаруват за бебето, възнамерява да присъства на раждането, обаче и той не се чувства напълно съпричастен и би искал, ако е във възможностите на медицината, лекарят да го подложи на някаква хормонална терапия, която да му помогне да усети лично състоянието на съпругата си.

Гинекологът се почесва по главата и накрая заявява:
- Вижте, не мога да помогна в този случай, но ви препоръчвам да отидете при моя преподавател, професор Х., той е най-добрият специалист при проблемно забременяване и може би ще ви даде някакъв съвет.
Двойката благодари и ентусиазирано си записват координатите на професора.

След месец отново идват на редовната консултация, гинекологът ги засича в коридора да водят под ръчичка към кабинета му - и двамата с издути кореми, подпухнали крайници, пъпчасали, с торбички под очите, видимо с труд подтискащи позиви за оригване и газове. Пита ги как се чувстват и съпругът отвръща възторжено:
- О-о, чудесно, безкрайно Ви благодарим, докторе, за насоката към професор Х.! Само с една лека манипулация, той възстанови хармонията в семейството ни, сега ми е трудно да ям, да спя, непрекъснато ме мъчат киселини, всичко ме дразни и често ме избива на рев, но със съпругата ми се разбираме чудесно, на седмото небе съм!

След консултацията лекарят се обажда на професор Х. и започва да се прехласва по телефона:
- Професоре, току-що се видях с г-н А. и още не мога да дойда на себе си! Вие сте гений, истински гений!!! Кажете ми, ако не е тайна, той спомена за лека манипулация, женски полови клетки ли му имплантирахте или може би, ембрион...?

В слушалката се чува сумтене:
- Кой А., бе, колега? А-а, онзи кретен ли!? Ембрион..., глупости, просто му заших г.за!

# 291
Скрит текст:

Joy Mr. Green

# 292
Семейство си купува нов гардероб.Идва майстор,монтира го,ама когато минава трамвая,гардероба скърцал.Съпругата го извикала отново да оправи проблема.Идва майстора,влиза вътре и чака трамвая да мине. В това време се прибира съпруга.Отваря и какво да види:
–А,ти какво правиш тук?–попитал .
–Брат,ако ти кажа ,че чакам трамвая,няма да ми повярваш.

# 293
Семейство си купува нов гардероб.Идва майстор,монтира го,ама когато минава трамвая,гардероба скърцал.Съпругата го извикала отново да оправи проблема.Идва майстора,влиза вътре и чака трамвая да мине. В това време се прибира съпруга.Отваря и какво да види:
–А,ти какво правиш тук?–попитал .
–Брат,ако ти кажа ,че чакам трамвая,няма да ми повярваш.

Аааа,този ми е един от най-любимите,често го цитираме вкъщи  Joy /заедно с вица за Васко/  hahaha

# 294
  • Galaxy 13197853088
Бог казал да бъде светлина. И станало светлина.
Дяволът се ухилил и измислил мракът.
Бог казал на Адам и на Ева да се плодят.
Дяволът се изкискал гадно и измислил вирусите и болестите.
Бог създал адвокат - да урежда споровете между людете.
Дяволът се сепнал, мислил, чудил се... и създал втори адвокат.

# 295
Работник се обръща към началника си:
- Шефе, дръжката на лопатата се счупи.
Началника отговаря:
- Остави я, подпри се на трактора.

# 296
  • на североизток от Рая
Работник се обръща към началника си:
- Шефе, дръжката на лопатата се счупи.
Началника отговаря:
- Остави я, подпри се на трактора.

Е тук направо се претъркулих от смях.  Joy Joy Joy

# 297
  • Карлово
Мъж разглежда 100 лв. банкнота срещу слънцето, за да се увери, че не е фалшива.
Появява се катаджия:
- С кола ли сте?
-Не, защо?
- Жалко!

# 298
  • Варна
Аааа,този ми е един от най-любимите, често го цитираме вкъщи  Joy /заедно с вица за Васко/  hahaha

И у нас (докато си жевеех с нашите) беше от най-често цитираните, заедно с "Важното е, че коня ми е зелен" и "За всеки случай... да ви кажа ли адреса", но този за Васко не го знам. Ще ме осветлиш ли?

# 299
Живели две комшийки тераса срещу тераса. Едната винаги, когато си изперяла дрехите, времето било слънчево и дрехите ѝ изсъхвали за по-малко от ден. Другата, когато си изперяла дрехите, времето винаги било облачно, мъгляво, дъждовно и дрехите ѝ стояли на терасата по една седмица. Един ден тази, която все не улучвала време, решила да попита другата какво прави тя, че винаги улучва слънчево време. Срещнала я един ден на стълбището и я попитала:
- Ама, комшийке, как така винаги, когато си изпереш дрехите, времето е слънчево и ти изсъхват за един ден, а аз като изпера, времето винаги е лошо и не могат да изсъхнат?
Комшийката ѝ отговорила:
- То за тази работа си има чалъм бе, комшийке.
- Ами кажи ми го и на мен.
- Ще ти го кажа, защо не.
- Всяка сутрин като се събудя, надигам на моя мъж слипа, и гледам накъде му е обърната оная работа: ако е надясно, значи времето ще е ясно, и аз си пера дрехите; ако е наляво, значи времето ще е мъгляво, и тогава не пера.
Другата комшийка помислила малко и попитала:
- Ами ако му е нагоре ма, комшийке?
Другата отговорила:
- Че ти луда ли си баш тогава да переш, ма!

Общи условия

Активация на акаунт