Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Какви са някои от темите, за които участниците са гласували?
Какво представлява предизвикателството за гримиране?
Какви са основните елементи на пълния грим за очи?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Какви са някои от темите, за които участниците са гласували?
-
Какво представлява предизвикателството за гримиране?
Предизвикателството за гримиране включва анкета с теми за грим, гласуване за избор на тема, участие със снимка и списък на използвани продукти, срок от две седмици за изпълнение, изпращане на снимки до водещия, обобщаващ пост със снимки и информация , обсъждане на резултатите и предложения за нови теми.
-
Какви са основните елементи на пълния грим за очи?
-
Как се гримират различните видове очи и клепачи?
-
Какви са предложенията за корекции на снимки с грим?

Да оставим факта, че не може да се наслагват цветове и да се преливат. И в интерес на истината не съм виждала гримьор да ползва апликатори.
когато наслагвам цвета го правя с потупване по клепача (зоната за нанасяне), а не с движение - напред-назад; може би така ползвам четката, като апликатор

се показах на любимия да ме види с него и да ми се подиграва. Той обаче ме хареса страшно и ме накара да остана с този грим за да ми се радвал.
Емииии страхотен е медала. Взех смело с кабуки четката и се направих на плашило, защото тази чиния /смятам да си сервирам суши върху него/ трябва да се ползва все едно утре ще свърши и никога вече няма да пипнем бронзър.