Каква е вината на Фатмагюл? (Fatmagül'ün Suçu Ne ?) - Тема 135

• 37 944
  • 719
  •   1
Отговори
# 705
Вашият изненадващо дълъг и неочаквано хубав ФИНАЛ

Начало на Продължението:

Скрит текст:
ananova: То ще е затишие пред буря. Както си е кротко и мудно, изведнаж ще ни залеят с вряла вода!
beti76: Кои ли са тези всичките жени около Енгин
hrissi_sz: Не се притеснявай, Едже може да обясни в Туитър. Тя обикновено го прави, когато на феновете не им е ясно.
mp42: Мелтем уж от сой ама и тя се маже с "Нивея" от синята метална кутия за 1.80
fantasya: Момичета, предупредих ви днес да не си скубете косите, но не ми се доверихте. Сега вече можете да си ги скубете

hrissi_sz: Успяха да ме изненат да му се не види.
KStew: Ей... стигнахме до кривата круша, започна да става интересно.
mama_an_ji: Ето ни Керим по шорти. Толкова зор беше
баба Ана: Какво прави Мустафа с тези моми на по чашка? мистикаааа!!!!
ПАДНАЛА ОТ БАЛКОНА: Висят си на далекопровода и никой не може да ги свали от там.
Л_Дани: Финалът за мен не беше силен,но логичен и щастлив!
mp42: Разбрах,че не съм дорасла да гледам турски сериали! 

KLOTILD: Момичета кой беше сайта, който е с 20 минути закъснение?
miranda78: На мен ми е супер интересно какво ще изскочи от миналото, което не сме знаели!
hrissi_sz: Реклами. С хубавата мацка във влака.
Ljubljana: Абе тоя оператор не можа да даде тия момчета от кръста надолу,особено едното.
Dilemi: Май нямаме много думи, трябва да се освестим, за да проумеем какво точно се случи
Slawena: Колко време ще гледаме тази ретроспекция на 1 сезон,нещо не ми харесва до сега-лично мнение
miranda78: охх, тръпна да не се окаже, че Керим е виновен
Даниела Попова: оттук насетне само хамерикански екшъни-реални действия в реално време и с реални персонажи
freespirit: помощ моля, ще ми подхвърли ли някой качените части от финала на LOST

Следва Край

Joy Страхотен купон беше пак.  bouquet за теб
Съгласна поне в темата беше на 6 като не броим newsm75

# 706
Каква е вината на Фатмагюл 80 епизод ФИНАЛ
Превод и субтитри: Meriam Pandarova-Kocaomer,
Моргана, Александра

Data-BG.ORG

Masters

Специални благодарности на всички, които избраха да гледат нашия превод!

Момичета голямо благодаря за всички преведени серии  newsm10 smile3501
+1  newsm10
Много,много,много благодаря! Вие сте златни!

# 707
Добрютро, Мацунелкииии!  Hug
Аферим, ашкулсун, евала на Мериам, Моргана и Алексче! Велики сте!!!   bouquet  bouquet  bouquet  bouquet  bouquet
Сега да споделя колко се разочаровах от снощната серия, но както каза някой тук поне тя ми помогна по-добре да приема, че вече няма сериал. С разочарованието на гръб по-лесно понесох раздялата. Толкова ми стана тъпо, че чак не успях да почувствам присъдите както трябва.Толкова неочакван беше наистина този финал, никой не се беше сетил, че ще гледаме първа серия. Оказа се, че 2 година чаках за да видя началото. Почувствах се някак употребена, употребена за да мина през машината на рейтинга.
Довечера ще го изгледам с преводче и тогава пак ще споделя мнение, но не мисля, че ще е много по-различно.

# 708
# 709
# 710
  • Варна
Добро утро, спорен и прохладен петъчен ден!

Утрото по-мъдро е от вечерта
утрото по- нежно е... Утрото е младо!
Финала - началото на любовта
и надежда, вяра в бъдещето... Браво!
Скрит текст:

# 711
Добро утро! Бих искала първо да гледам преведената серия и после да пиша, но като чета колко сте разочаровани, реших, че моите думи могат да успокоят някого.

Първа серия се отличаваше от всички останали с атмосферата на невинност и жизнерадост, защото тогава още нищо лошо не беше се случило. Връщайки ни на финала в същата серия, всъщност ни показват, че героите са се отърсили от тъмните сенки. ФГ и Керим не само успяха на делото, те успяха да се освободят от демоните в душите си.
Веднага след самопризнанията на Селим и Ердоан, Керим си представи онази сцена, в която той не спира ФГ. Както ФГ преди време беше осъзнала, че няма двама Керим и че той е бил на грешното място в грешното време, така сега Керим се освободи от тежестта на вината, прости си. В ПБН ФГ му беше казала, че няма смисъл от съжаления и мисли какво би станало, ако...Каза му, че трябва да приемат онази нощ и да се научат да живеят с нея. Точно това стана с Керим.

80 еп. с връщането към 1ви е и добро решение за изграждане на формата. Затвори цикъла, даде завършеност на цялото.

Ако 79 еп. ни върна цветовете, то 80 еп. ни освободи от кошмара на онази нощ.

Сега с огромна благодарност към двата екипа, сядам да се насладя на финала на най-удивителния сериал, който съм гледала.  Hug

# 712
  • софия
 Привет и от мен! Hug
мненията са дости крайни, къде ли съм аз?

но нека си кажа, още повече , че  съм от тези, които излязоха от филма  още преди време

Обичам да гледам първа серия на сериалите – там виждам ще го гледам ли или не. Представят ми героите, но аз все още не ги познавам. Съставям си мнение, което после може и да се промени заедно с развитието на действието. От средата на втори сезон имам несъгласие с Е. и М. и може и заради това да харесах финала.
В 80- пак видях героите в началото, когато всички все още бяха невинни – но аз вече ги познавам и гледам на тях с други очи. Допълненията към първа серия засилиха този ефект – на мен лично много ми допадна.
Финалната серия ме върна при каузата – паралелен свят – не, прошка –  не / вече я имаме/ .
 За мен това беше начина по който ни показаха, че едно престъпление е такова независимо от това кога, как и защо се е случило!
Никой по никакъв начин няма право да посяга на чуждата воля и живот!
Наказанието е заслужено , а борбата трябва да продължи – ами хареса ми.

вчера писах полузаспала, но това си остава  моето виждане за финала……
за мен е реално и просто…….
И се радвам, че не отидохме напред във времето. Това , че ще имат дете ми е достатъчно. По- блудкаво щеше да е скока напред и иху-аху около новото събитие….то ще се случи, ние го знаем, какво повече….
Прекрасната 79-та серия ни даде другото в аванс.

Единственото излишно бяха подсказките…..
Даже си бяха откровена лъжа….

Обаче аз пък много харесах финалчето…….
Много нежно, не натруфено, просто……
Без излишен драматизъм…и без елементарно дърпане на струните на ЕQ -то ми.

благодаря на Ванчето, че вчера качи линковете , та да мога да видя всичко това Hug

Последна редакция: пт, 22 юни 2012, 11:17 от freespirit

# 713
Добро утро! Бих искала първо да гледам преведената серия и после да пиша, но като чета колко сте разочаровани, реших, че моите думи могат да успокоят някого.

Първа серия се отличаваше от всички останали с атмосферата на невинност и жизнерадост, защото тогава още нищо лошо не беше се случило. Връщайки ни на финала в същата серия, всъщност ни показват, че героите са се отърсили от тъмните сенки. ФГ и Керим не само успяха на делото, те успяха да се освободят от демоните в душите си.
Веднага след самопризнанията на Селим и Ердоан, Керим си представи онази сцена, в която той не спира ФГ. Както ФГ преди време беше осъзнала, че няма двама Керим и че той е бил на грешното място в грешното време, така сега Керим се освободи от тежестта на вината, прости си. В ПБН ФГ му беше казала, че няма смисъл от съжаления и мисли какво би станало, ако...Каза му, че трябва да приемат онази нощ и да се научат да живеят с нея. Точно това стана с Керим.

80 еп. с връщането към 1ви е и добро решение за изграждане на формата. Затвори цикъла, даде завършеност на цялото.

Ако 79 еп. ни върна цветовете, то 80 еп. ни освободи от кошмара на онази нощ.

Сега с огромна благодарност към двата екипа, сядам да се насладя на финала на най-удивителния сериал, който съм гледала.  Hug

Вале,за пореден път съм съгласна с теб! Hug
Ето това е-какво друго да кажа освен,че финала беше нестандартен и неочакван,но в никакъв случай,поне за мен,не беше разочароващ.А изгледаната серия с превод ми затвърди мнението! bowuu

# 714
  • софия
Мериам, Моргана и Алекс - прекрасни сте! благодаря!

мацки, ще мога да гледам превода чак довечера.
Моля ви тези които вече го видяхте кажете ми:

- двете сцени, когато Керим показа Фати и не я показа, бяха една след друга, а между тях Ердоан в съда. Какво каза той и какво му каза съдията?
благодаря предварително Hug

# 715
Спиритче,и аз като теб излязох от филма отдавна-още след п.б.н.! И мога да кажа,че не съм разочарована,защото нямах големи очаквания! Оставих ви да гледате и днес прочетох коментарите и не съжалявам,че пропуснах гледането на двата финални епизода!
За мен финалът бе да видя щастието им,да усетя доверието и любовта,изградена между К и Ф. А наказанието на Яшараните-те си го заслужиха!
Радвам се,че К. и Ф. ще имат дете,че любовта им разцъфтя като дъхава роза и ги опива! Това е най-важното!
Благодаря на двата екипа за превода! Невероятни сте! Аз ви пожелавам лек ден с финала на КВФ и много щастие! Peace

# 716
  • Разград

# 717
  • София
Никога не съм предполагала че някога ще го напиша това за любимият ни на всички филм, но финалният епизод беше пълен боклук.Не съм била по разочарована никога. Каква я мислихме а то каква стана.
И все пак БЛАГОДАРЯ на неуморните ни преводачки за бързия превод.Момичета златни сте.

Мда..ПЪЛЕН БОКЛУК, че и по-зле. За какво час и нещо ни накараха да мислим, че и Керим я е изнасилил и накрая не стана нищо..ама точно НИЩО. Още не съм гледала превода на момичетата, но честно казано нямам и желание, защото знам, че няма да промени мнението ми. За мен също финала беше 79 еп. Боричкането в леглото и разбирането за детето. А какъв финал само можеха да направят - нежна целувка, след като тя е родила, погледи, ново начало, детето - което е плод на тяхната невъзможна любов...ехх, колко неща можеха, а НИЩО не стана и се чудя ЗАЩО.........ТОЛКОВА ли нямаха въображение ония две патки? Толкова ли искаха да ни изненадат НЕПРИЯТНО, че грандиозния финал беше наистина изненадващо РАЗОЧАРОВАЩ...ЕХ, ЗАЩОООО.....Ако аз бях сценаристка, щях да оставя хората доволни!

# 718
А аз не разбрах как така и кога Мюнюр и Мука от адвокат и свидетелка
станаха обвиняеми newsm78 Че и Решат също ?Rolling Eyes
Осъдиха ги джаста - праста, без дори да са на скамейката при обвиняемите. Shocked
Не че съм против де, ама някой специалист има ли, който да каже дали може така?

Нали казаха че ще слеят двете дела...

# 719
  • Разград

Общи условия

Активация на акаунт