Американски дръзки, красиви, сладки, лъжливи, триумфални, богати, жестоки-Тема 3

• 101 911
  • 739
  •   1
Отговори
# 105
Може ли някой да ми каже до кой оригинаелн епизод сме стигнали в българия като бройка?

За ДиК - някъде към 6220.  за Биж - незнам.

Четох те ли новото резюме за следващата седмица? С манипулиране и лъжи Рик ще раздели Хоуп и Лиам, като излъже собствената си сестра, че Лиам и Стефи са се целували и това ще принуди Хоуп окончателно да прекрати отношенията си с Лиам като го обяви публично. С лъжи ще накара Томас и Хоуп уж да се сближат за да може с манипулиране да има връзка с Каралайн.

С всичко това нестига че ще нарани горката си сестра, която в случая с нищо не е виновна, ами на това отгоре ще разбие една връзка и ще изкара отново Стефи виновна, този път без да е направила нищо.

Последна редакция: сб, 25 авг 2012, 22:06 от emiliq.nikolova88

# 106
  • в омагьосващият свят на изкуството, киното и вечната любов
Аз го четох, Еми, и наистина ми призля, докато го четох. Рик трябва да го изпратят не в някой град на почивка, ами в някой затвор. То бива интриги и лъжи от него, ама то вече извън пътя неговото.  Crossing Arms
А спомняте ли си как се преструваше на парализиран и как заради него Фийби умря? Ами когато подправи думите на Брук на пресконференцията? Когато Брук прозинасяше името на Ридж, той направи така че тя да казва "Рик" и да благодари на него, а не на Ридж за успеха на компанията.  ooooh!  И заради това Ридж напусна Брук.

# 107
Оф, пак ли беееееееееее! Писна ми от тия Хоуп и Лиъм! Вечно някой иска да ги разделя, вечно някой лъже, за да ги раздели... И сега какво? Хоуп ще изрита Лиъм, той ще скочи към Стефи, но после истината ще излезе наяве, Лиъм пак ще се колебае и накрая Стефи отново ще бъде зарязана- точно като майка си. Такава изтърканост, че няма накъде просто!
Поне се задават и, надявам се, интересните сюжети с Ридж и Стефани- да видим какви работи точно ще им се случат, за да слязат от екран до догодина. А и онзи предстоящ сюжет с новия мъж в града ми се струва интересен, стига да не го набутат при Хоуп и Лиъм, които са си обречени да са досадни и да превръщат и останалите около себе си в такива.
Много бих се зарадвал и ако Шийла наистина се завърне.

# 108
След дълъг и изтощителен ден като таен агент, Памела Андерсън си легнала изморена, но била събудена от някакъв шум. Пам взела пистолета си и отишла да прoвери какво става, а то се оказало, че в дома й имало едно много гладно извънземно.  Mr. Green

Последна редакция: нд, 26 авг 2012, 02:00 от David_Charvet

# 109
  • Разпиляна във въображението
На мен Хоуп не ми е досадна. Досадна ми е Стефи, която има пет реплики на уста и ги повтаря на Лиъм. Ами да се вземат с двамата. Стефи си е виновна, защото не остави момчето да помисли на спокойствие и да реши наистина с коя иска да бъде. Не му остави пространство, а само му се навираше и говореше против Хоуп и той не можеше да чуе своите мисли от нейните. Така че Стефи си заслужава да страда. Хоуп също, защото не си научи урока - далече от мъж, които не знае какво иска. Примерът на майка й не й ли е достатъчен?!

Поне в началото Рик мисли за щастието на сестра си. Поне така ми се струва. После вече ще се намеси и неговия интерес.

# 110
Аз попаднах на едно интервю на Шон Кенан ( Дикън Шарп) от преди 2 месеца.

За повече информация : http://www.worldofbb.com/index.php?mode=entry&id=423075

Ето й преразказ на това, което е казал :

From Sean Kanan's interview:
*SK said that he met Don Diamont at an event some time ago, and they had a chance to have an extensive conversation. He said Diamont is a “really terrific actor.” He said that when DD comes onstage, no one knows what will happen, and the actors have to keep on their toes. SK said this was a rewarding challenge, and that he felt the two had great chemistry. SK hopes that Deacon will have the chance to “turn the tables” on Bill. “Deacon Sharp is a formidable enemy” when focused and motivated.

*When asked what leading ladies he’d never played with –but would like to work with—he said that he was fascinated by watching the actress who plays Steffy.He also said that he’d never worked with Hunter Tylo, and that working with “Hunter” would be interesting and fun.

В превод :  От интервюто на Шон Кенан:

Шон Кенан казва, че се е срещтнал със Дон Диамонт на някакво събитие преди известно време и са имали възможност да проведат обширен разговор. Той казва още че Дон Диамонт е наистина страхотен актьор. Той казва още, че докато Дон Диамонт е на сцената никои не знае какво ще се случи и актьорите трябва да стискат палци. Шон Кенан казва още че докато са играли заедно, за него е било едно възнаграждаващо предизвикателство и двамата са се сработили страхотно.  Шон Кенан казва че се надява, че Дикън ще има възможност да "завърти масата" на Бил (тоест да му преобърне живота. Казва още че 'Дикън Шарп е опасен враг" , когато е мотивиран и фокусиран.

На въпроса с коя дама никога не е работил - и с коя би желал да работи - той казва че бил очарован (или запленен)  да наблюдава  актрисата която играе Стефи. На въпроса с коя дама никога не е работил, той казва че никога не е работил с Хънтар Тайло, но ако работи с нея за него би било интересно и забавно.

ПП : Ако някои има забележки към превода ще му бъда благодарна ако ме поправи. Поздрави.  Peace

Последна редакция: нд, 26 авг 2012, 20:20 от emiliq.nikolova88

# 111
"Kingdom Hospital" / "Болница кралството"

Създател: Стивън Кинг
Държава: САЩ
Жанр: Драма, Комедия, Трилър, Ужаси
Година: 2004
Сезони: 1
Епизоди: 13
Телевизия: ABC
В ролите: Андрю МакКарти, Брус Дейвисън, Даян Лад, Брандън Бауер, Джак Коулман, Дженифър Кънингам, Мегън Фей, Джодлин Мика Ферланд, Лина Георгас, Джейми Харолд, Алисън Хосак, Суки Кайзър, Шери Милър и други

Сюжет: Вдъхновен от датския мини сериал "Кралството", майсторът на ужаса и трилъра Стивън Кинг придава на сюжета уникален американски привкус, вдъхващ истински ужас и страх.

"Кралството" е болница, населена със странни хора като например блестящ хирург, който живее в мазето, полусляп пазач и медицинска сестра, която редовно припада при вида на кръв. Но дори когато пациентите и персоналът чуват гласа на плачещо из коридорите момиченце и когато пациент с диагноза параплегия чудотворно се изцелява, те упорито отхвърлят всяка мисъл за мистицизъм или намеса на невидими сили.

Андрю МакКарти ("Уикенд при Бърни", "Мъж-Мечта", "Триумфът на червилата", "Канзас") изпълнява ролята на доктор Хук, хирург, който живее в мазето на болницата. Номинираната за "Оскар" Даян Лад / Alice – Алис / играе ролята на госпожа Друз, която е в болницата, поради факта, че притежава способности на медиум. Друг актьор номиниран за "Оскар" – Брус Дейвисън ("Практиката и Екс Мен") се превъплъщава в образа на доктор Стегмън, надменен, но неспособен лекар.

Идеята на сериала е да следва структурата на книга. Следващията епизод започва точно от мястото, на което е завършил предишния. Не в стила на "24", който пресъздава събитията час по час, а по-скоро глава по глава. Самият Стивън Кинг казва: ''Запомнете, че "Болница Кралството'' е телевизонна адаптация на романа." По подобие на романа филмът донеся дивиденти, но след известно време. Самият Кинг характеризира продукцията като смесица от "ER" / "Спешно отделение" и "The Shining" / "Сиянието".

Линк към всички епизоди в замунда:
http://DMCA-removal-from-Google/details.php?id=72375&hit=1

Последна редакция: вт, 28 авг 2012, 09:06 от David_Charvet

# 112
Здравейте и от мен! Реших да се включа и в тази тема, защото съм почитател на Алф. Сериите са доста малко, но, все пак, за мен това е страхотен сериал.

Сега и новината от преди няколко седмици:
Ще правят филм за Алф! С тази задача са се заловили Сони пикчърс. Лошото е, че този път извънземното от Мелмак няма да бъде кукла, а анимация, както и целият филм - някаква смесица между актьори и компютърно генерирани образи. Много вероятно е отново главният герой да бъде озвучаван от кукловода Пол Фуско, който прави това и в сериала.

Дотук всичко звучи много добре, само едно не се знае - кога точно ще можем да гледаме филма на голям екран.  newsm12

Последна редакция: пн, 27 авг 2012, 18:27 от Bill Spencer

# 113
Здравей, Бил, добре дошъл в темата ни!  Hug  И аз съм голям фен на Алф.  Peace

# 114
# 115
Добра среща и тук Бил Спенсър  Hug
И аз съм "Алф"-стка    Joy
Ще чакаме с нетърпение и новия филм за "Алф".

Дейвид  Hug колажът ти с любимия ни Алф е много оригинален.

# 116
Много ти благодаря, СегаGrinning

# 117
"Baywatch" / "Спасители на плажа"

Създател: Майкъл Бърк
Държава: САЩ
Жанр: Екшън, Драма, Приключенски
Година: 1989 - 1999
Сезони: 11
Епизоди: 242
Телевизия: NBC
В ролите: Дейвид Хаселхоф, Паркър Стивънсън, Били Уорлок, Ерика Елениак, Никол Егърт, Дейвид Чарвет, Памела Андерсън, Ясмин Блийт, Дона Д'Ерико, Александра Пол и други

Интро: http://www.youtube.com/watch?v=bA7ooUPWlIY&feature=relmfu

Сюжет: Действието на сериала се развива на плажовете на Лос Анджелис, Калифорния и проследява приключенията на група спасители, които рискуват живота си, за да спасят този на всеки изпаднал в беда, и да осигурят сигурността на останалите, които почиват на плажа.

Скрит текст:

Сериалът има и продължение: "Спасители на плажа: Хавай" (1999 - 2001)

и три игрални филма - "Baywatch: Forbidden Paradise" / "Спасители на плажа - Забраненият Рай" (1995),       "Baywatch: White Thunder at Glacier Bay" / "Спасители на плажа: Гръм в ледниковия залив" (1998) и            "Спасители на плажа: Хавайска сватба" (2003).

Последна редакция: ср, 29 авг 2012, 11:07 от David_Charvet

# 118
Предстоящето в САЩ (27-31 август 2012 г.)

CBS: "ДЪРЗОСТ и КРАСОТА" в САЩ

6395-6399 епизоди

Скрит текст:
Ep. # 6395 Епизод 111, 27 август 2012 г.
Бил се опитва да даде ценни бащински съвети на Лиъм. Рик прибягва до измама за да гарантира щастие за сестра си Хоуп.

Ep. # 6396 Епизод 112 28 август 2012 г.
Лиъм обещава на Тейлър, преди да си отиде да потърси Стефи. Стефи се колебае какъв следващ ход да направи. Хоуп се утешава с бивш приятел.

Ep.  #6397 Епизод 113, 29 август 2012 г.
Рик насърчава Хоуп и Томас да прекарат известно време заедно. Лиъм и Стефи имат страстна повторна среща. Ридж и Тейлър обсъждат за това как миналото им има ефект върху децата им в наши дни.

Ep. # 6398 Епизод 114, 30 август 2012 г.
Томас продължава да е до Хоуп, когато тя отива до къщата на Лиъм да си вземе нещата и да попадне на Стефи и Лиам. Рик се опитва да убеди семейството си, че Хоуп и Томас трябва да бъдат заедно.

Ep. # 6399 Епизод 115, 31 август 2012 г.
Лиъм прави последен опит да промени мнението на Хоуп. Рик се опитва да изясни намеренията си към Каролайн. Дона и Пам спорят за Forrester Creations.
[/color]

Още информация за ДИК в САЩ

# 119
Благодаря, Сега Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт