БРОДИРАНА КРАСОТА - ГОБЛЕНИ ТЕМА 100

• 95 399
  • 726
  •   1
Отговори
# 30
  • Kneja, Vratsa, Bulgaria
Размазвам се от кеф като гледам такива красоти. Но ме хваща яд на моята немарливост че не съм снимала и аз да почна да се фукам
Тържествено обещавам - утре показвам.  Naughty
Днес обаче се размазах от лежане, направо вече ме боли глава.
Утре съм на линия и аз да се хваля - няма само Вие.  Crossing Arms

Благодаря за хубавите думи и за подкрепата. Нека има още доста такива стотни теми.   bouquet

# 31
  • София
Да ни е честита новата юбилейна темичка!   bouquet Нека имаме още много такива и все да са ни пълни с красоти!!! Стихотворението е прекрасно, моите поздравления за Делфинчето и Бачийска   bouquet

Изобщо няма да изброявам всички великолепия, които видях, че ще пропусна някого  Hug

Реа, видя ли колко са приятни кръстчетата  Wink Нямам търпение да почнеш дечицата, за да видиш там какво по-голямо удоволствие ще изпиташ от смесената техника  Hug

Много внимателно следя развитието на Юбилейната томбола и няма как да не изкажа възхищението си от всичко видяно до тук!   bouquet За мое най-голямо съжаление не успях да се включа, защото ме затрупаха с работа и имах сили само да се довлека до леглото и да спя. И тук идва едно голямо НО. След вчерашния безумно тежък ден едва долазих до нас и там ме чакаше невероятна изненада!  Grinning
Мила Пепен, благодаря ти за невероятния жест и прекрасното писмо   bouquet , дано се сбъдне всичко, което си написала в него  Hug Трогната съм от вниманието и загрижеността ти  Hug

А ето за какво говоря: (съжалявам, беше красиво опаковано, но не се сдържах и го отворих още по пътя  Embarassed)
Скрит текст:

Ето тук да се види хубаво медальончето:

Още много пъти - хиляди благодарности за всичко, което направи за мен  Hug Ножичката пристигна в изключително подходящ момент (дължа ти монетка), защото онзи ден моята се счупи окончателно  Simple Smile

Намерих място за моя прекрасен рамкиран "Риолис". След ремонта си поръчахме шкафчета, пасна си така, все едно е бил шит точно за там  Peace
Скрит текст:

Деси, много ми хареса идеята ти за български надпис!  Grinning
В първия момент не видях, че си писала отдолу  Mr. Green и даже се учудих, колко прилича на моята картичка  Simple Smile Ужасно не обичам надписи на чужди езици, винаги гледам да ги "побългаря"  Hug

# 32
Момичета, откъде ги купувате тези красиви ножички?

# 33
          Честита юбилейна тема 100 на всички вас прекрасни дами!

Включвам се да отговоря на дечко-сатенена веревна лента има в Шехерезада-всякакви цветове.

# 34
  • София
ааааааааааааа ден без компютър, и ЮБИЛЕЙНАТА ТЕМА - ДА НИ Е ЧЕСТИТА ,вече е готова, че и три страници запълнени...
аз ще се запиша с предпоследния етам от моята пума, надявам се в скоро време да мога да я довърша

# 35
  • София
Честита юбилейна тема и от мен, момичета! Благодаря на всички тук за красивите неща, които показвате и за всичко, на което се уча от вас! smile3525
Нямам с какво да се запиша, нищо не шия сега, но мисля от утре пак да почна една диня.

# 36
  • София
Честита 100-ната юбилейна тема на всички вас, които творите такива красоти! Бъдете все така позитивни и отзивчиви!

За сега само ще съзерцавам, защото почнах работа и като се застудее със сигурност ще почна да шия. Заредила съм 3 гоблена, за което съм много благодаря на пишешите тук момичета.

# 37
  • В страната на мечтите
Честиа ни юбилейна тема!
Браво на Бачийска и Делфинче за прекрасното оформление!

И за да не съм с гол запис показвам етап от Източната красавица на Солария, която шия в момента. Снимката ми е ужасна, ама с телефон на слаба лампа толкова:

# 38
  • Троян
Ето и това което изработих за другарчето в томболата,за първи път сглобявам такава кутийка и си има кусурити
  и едно сърчице което едвам снимах,стана много дребно Embarassed    и картичката 

# 39
  • София
Честита да ни е юбилейната тема   bouquet
Благодаря на Бачийска и на Делфинче за оформлението и за стихчето  Hug  bouquet
Също искам да благодаря на всички които откликнаха на молбата ми за гоблена и за тези които не се отказаха от мен да ме научат да шия кръстчета  newsm20 намерих начин /някъде по средата на всички съвети удобен за мен разбира се  Embarassed/.Ще покажа етап,но малко по късно,че се готвя за първокласничка и ми е малко трудно шиенето.
Скрит текст:
Срам не срам за гоблена на баба ще позлвам помощ,не се наемам сама да го направя  Embarassed

# 40
  • Плевен
Деска  Hugрадвам се че съм ти доставила малко радост !Скромно ,но изработено с много старание и уважение към тебе!Заслужаваш , нищо че не успя да участваш в томболата-извинена си !

Айде мили момичета който се интересува от красотите които момичетата изработеха в чест на юбилея е събрано тук.И коментари може да пишите за да ги зарадвате .Айде който не успя да участва в тази томбола скоро ще има и друг тираж,гответе се !  Grinning Peace

https://picasaweb.google.com/109657146500358612827/100

# 41
didida,  -=Деси=- , вярно, че много мрънках против кръстчетата, но сега ги уважавам много  Hug

Смятах днес след като приключих балеринките с нищо друго да не се занимавам, но ни сърце може да търпи, ни ръце  Joy

pepen, много хубаво е станало амбумчето   bouquet

# 42
ЧЕСТИТА 100-тна ЮБИЛЕЙНА ТЕМА
   bouquetЗА ЧУДЕСНОТО оформление
 честито на всички за ушитите нови попълнения
 smile3501както винаги участниците в томболата са се справили чудесно много хубави неща сте ушили
моят принос към новата юбилейна тема е още топъл бече завършен гоблен

# 43
  • Стара Загора
Честита юбилейна тема на всички, творящи красоти!
Pepen, откъде купи рамката с четирите снимки и има ли различни размери на снимките?

# 44
zhak, супер, птичките сякаш са истински  Heart Eyes

Искам да си направя игледник/берлинго. Пуснах в google, но нищо не излиза кой знае кво  Crossing Arms От два дни търся нещо интересно, но не мога да разбера защото не намирам  newsm78
Динята ( любеницата  Wink ) е супер, но ми се искаше преди това да погледна и други варианти Peace
Вие от къде гледате?

Общи условия

Активация на акаунт