Пазаруване от miniprix.bg - 4

• 29 992
  • 747
  •   1
Отговори
# 525
  • София
Благодаря ти, Мимита, ориентирах се  Peace Два пъти неуспешна доставка поради отсъствие на получателя, вчера следобед е доставена успешно на Барбу. Значи скоро трябва да очаквам да отразят в профила ми.

# 526
с експлорър съм и от време на време и на мен ми се случва онова с отварянето, но рядко и само от прикса; не съм писала на админите, защото мисля, че проблемът е в прикса; но ако някой има такъв проблем и с други сайтове - кажете и ще пиша за проблема  Peace

пп чакам куриер  Mr. Green

От миниприкса е, защото на мен ми се случва същото и като отворя линка от мейла, изпратен от  тях за потвърждение на поръчката.

# 527
Няма как проблема да е от Прикса. Нещо с четенето на линковете към Прикса в БГ Мамма не е наред. Линковете просто са копирани тук и при отварянето на нов браузър, ако забелязвате, линкът минава през БГ Мамма първо с насочваш url. Нямам проблем с нито един друг линк към друг сайт.

# 528
По въпроса за връщането на предишните - нямам никакво развитие по въпроса - нямам ваучер, не знам дали са получени  Rolling Eyes

Аз пък вече имам ваучер по върнатата пратка, която Барбу взе в понеделник. Не очаквах толкова бързо да стане  като чета мненията тук.

Същата работа - и моята върната пратка беше взета от Барбу в понеделник и тази сутрин вече имам ваучер:party:! Голямо раздвижване днес Peace.

# 529
Всички сме с ваучери Sunglasses Има ли някакъв срок, до който трябва да бъдат..употребени? Simple Smile

И четвърти ден чакам да ми обработят поръчката за тези

# 530
Всички сме с ваучери Sunglasses Има ли някакъв срок, до който трябва да бъдат..употребени? Simple Smile

Има срок,да,трябва да го пише.  Peace

# 531
Да, вярно, че го пише Hug   11/10/2014. Аз недочетох и реших, че е днешната дата.

# 532
  • София
  Здравейте, момичета, вашата тема е доста зарибяваща  Mr. Green
Искам да помоля за мнение, ако има някой, което си е поръчал, някоя от тези дрешки  Praynig
http://www.miniprix.bg/produkt/102987/
http://www.miniprix.bg/produkt/1010158/
http://www.miniprix.bg/produkt/106019/
http://www.miniprix.bg/produkt/1010399/
 Предварително ви благодаря   bouquet

Последна редакция: чт, 11 окт 2012, 11:21 от Ева на третия етаж

# 533
  • Бургас
Имам пратката.От всичко съм много доволна едно бяло жакетче с двуредо закопчаване и плетена яка,което липсва в момента много,много хубаво и този жакет на Бершка е също много хубав http://www.miniprix.bg/produkt/1009590/ моя е в жълто и едни балерини на Патаугас (или както там се пише).Вече ще чакам да се позастуди още малко и да се кипря с новите жакетчета:)

# 534
  • Бургас
Преди малко получих розовия анцуг, който всъщност не е розов, а по-скоро нещо между кремаво и тъмно екрю. Разкошен е  Heart Eyes освен, че мекичък и красив, ми пасна идеално  Grinning Размер М  Peace

# 535
Получих чантата Райфъл в черно, страхотна е.  Peace Сложих я в коша от "любими", а пишеше "изчерпани продукти", но я поръчах и я доставиха много бързо!
Бях приготвила пакет за връщане, но куриера не го взе, с обяснението, че нямал заявка от Мини-то за взимане на пратка  Shocked Такова нещо не съм срещала да коментирате, на някой случвало ли се е?

# 536
От хелп-а в сайта:

Как да съобщя, че желая да върна продукт
1.Влез в Твоя профил с потребителско име и парола
2.Направи заявка за връщане на продукт
3.Избери поръчката от която искаш да върнеш продукти
4.Избери количеството от всеки продукт, който желаеш да върнеш
5.Натисни бутонаPސѐࠑPѐӐؠзаявка за връщане на прдукт
6.Избери метода за връщане на сумата за продуктите, които желаеш да върнеш и попълни всички задължителни полета.
7.Можеш да върнеш продукта по следният начин

Как да върна продукта?
Можеш да върнеш продукта по следният начин:

Ние ще ти изпратрим сумата, чрез Банков трансфер, а ти трябва да ни изпратиш продуктите по куриерска фирма Спиди и да спазиш следните изисквания:
1.опаковай продуктите, които желаеш да върнеш в един колет
2.сложи в колета и копие от фактурата, която си получил при доставка на колета
3.напиши четливо от външната част на колета ID номера на заяката за връщане на продукт (номер, който си получил след попълването на заявлението за връщане на продукт)-този, който започва с R.......
4.изпрати колета по куриерска фирма Спиди до:
M-FASHION COM на адрес гр. Русе, ул. Тулча 15, тел: 02 / 49 17 574,
за сметка на получателя
Как ще си получа парите?

1.Банков превод

Сумата за върнатите продукти ще ти бъде преведена, чрез банков трансфер в срок от 10 работни дни (считано от датата на приемане на продуктите от наш оператор).
За да направим банковият превод трябва да ни изпратиш твоите три имена и номер на банкова сметка. ((ВНИМАНИЕ - банковата сметка (IBAN) трябва да бъде задължително на човека на когото е издадена фактурата).
Можем да преведем парите директно в твоята банкова сметка (не бъркай номерът на твоята карта с номерът на банковата ти сметка - IBAN !)

В какъв срок ще получа сумата за върнатите от мен продукти?
Сумата за върнатите продукти ще ти бъде върната в рамките на 10 работни дни, считано от датата на приемане на колета от наш оператор.

Върнатите от мен продукти пристигнаха в miniPRIX?
Ще потвърдим, че сме приели продуктите, като ти изпратим е-мейл, който ще съдържа всички продукти, които са били в колета. Също така можеш да следиш статусът на твоята заявка за връщане на продукт в Твоят профил, в категория Заявки за връщане на продукти. Ако статусът на твоята заявка е "приета" това значи, че сме получили колета и предстои да ти бъде възстановена сумата, която си заплатил за тези продукти.
допълвам още:
#имаш на разположение 15 календарни дни, (считано от датата на получаване на поръчката), за да ни изпратиш заявка за връщане на продукт. Формулярите изпратени след този срок, няма да бъдат разглеждани.
След като си ни изпратил заявката за връщане на продукт, трябва да се свържеш с куриерска фирма Speedy, за да изпратиш колета. Колетът трябва да пристигне при нас в срок от 15 дни, считано от датата на изпращане на заявката за връщане на продукт). Колетите, които надвишат този срок, няма да бъдат приемани!

Мисля, че е изчерпателно, допълних с червено от мен.
Бубанка, ако прецениш включи в първия пост, че да не се пита на страница по 100 пъти. Peace

Последна редакция: чт, 11 окт 2012, 10:20 от very nice

# 537
  • Варна
Пуснах едни боти, кафевички, с дупки отстрани, без цип, кафеви... Уффф, ама едно обяснение. Не мога да им намеря снимката. Коментирани са. Ако след това цветущо обяснение някой се сети за какво говоря, може ли да сподели дали са готини Simple Smile
Ей тези са, на Gaastra, доколкото видях в табличката. Някой дали ги е получил да даде отзиви...

# 538
Получих чантата Райфъл в черно, страхотна е.  Peace Сложих я в коша от "любими", а пишеше "изчерпани продукти", но я поръчах и я доставиха много бързо!
Бях приготвила пакет за връщане, но куриера не го взе, с обяснението, че нямал заявка от Мини-то за взимане на пратка  Shocked Такова нещо не съм срещала да коментирате, на някой случвало ли се е?
Ти направи ли заявка за куриер?
Ако си направила сигурно ще дойде друг.

# 539

А ти пусна ли заявка в Спиди,че искаш да вземат пратка?

Общи условия

Активация на акаунт