ПрЪвУписТ по прИзМУция- цитоЗ на матКа, секцЬо и гОВНазия - 75

• 25 854
  • 749
  •   1
Отговори
# 735
  • София
Цитат
Хм, явно това, което на мен ми е обяснявано, се разминава с вашето.
Пунктуацията си е сложно нещо. Но можем да си помагаме.  Simple Smile

# 736
"аз я давам елдата с храната на обяд но имаш право тя му действа разхлабително и на него,а за йогурт и аз не сам давала до сега но можеби скоро щего въведа,а за водата не сам преварявала,пие само с етикет от втория си ден на раждането и за сега слава богу няма проблеми."

Crazy, каквото и да каже, ще бледнее...

# 737
И като си говорим за употребата на "й":

"Ами не всичко което хвърчи се яде но мисля е добре да се образоваме и да научаваме повече,
за новостите и отглеждането на децата.
Има обаче такива които си мислят че всичко знаят и разбират.НО накрая се оказва че за много неща дори не сее чувало.
Жалко че обръщате внимание на това кои как си гледа детето кои какво дава,а не давате съвети и примери за да се учат някои които не знаят,като мен например (немее срам че питам ) а аз ви споделих тези неща за дави дам информация,но попитах съвсем друго нещо на което нямаше компетентно лице което да ми отговори..................
И вместо да ме нападате отговаряйте (ако искате) на въпросите а не се хващайте за информацията с нея се образовайте и я съберете за вас си,обърнете внимание на това че има неща които други хора по света препоръчват,не само да се подигравате че някои и опитал повече от вас,малко ми заприличва на злоба и завист."

# 738
  • София
ioli  , такива изречения развиват мисленето.  Party Ако беше както трябва, нямаше да си напрягаме мозъка, за да разберем написаното. Peace

# 739
  • Там, където ме обичат
Такива изречения развиват мисленето.  Party Ако беше написано както трябва, нямаше да си напрягате мозъка, за да разберете написаното. Peace
Йес, йес, йес!  Peace
Ма, що ли изобщо си купувам вестници със судоку, я по-добре в такива теми  Mr. Green

# 740
  • Mediterraneo
Хайдееееее! НОВА ТЕМА!

http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=687088.0

# 741
Цитат
Хм, явно това, което на мен ми е обяснявано, се разминава с вашето.
Пунктуацията си е сложно нещо. Но можем да си помагаме.  Simple Smile

Така става като бързам. ooooh! Забравих, че имам хапчета да пия... и следва дилемата - дали да си изпия хапчето първо, или да си допиша изречението? Laughing

Някой да знае на "нормалната" клавиатура къде й е удареното и, че ми писна да използвам "й"?

# 742
  • Там, където ме обичат
И аз съм питала за това ударено "и", но май няма отговор.
Понякога ми се появява, но не знам при коя азбука - БДС, фонетика или английска (понеже тези ползвам), на клавиша на тирето, който е след 9. Пробвай там.  Peace

Последна редакция: ср, 07 ное 2012, 14:25 от foxysilver

# 743
При фонетичната би трябвало да ти се появява. Обаче аз на нея не пиша, използвам си обозначените на клавиатурата български букви.

Последна редакция: ср, 07 ное 2012, 14:29 от ≾_Smile_≿

# 744
  • София
Така става, като бързам.  Забравих, че имам хапчета да пия... и следва дилемата - дали да си изпия хапчето, първо, или да си допиша изречението?

За ѝ - Натиска се Alt + 01117

Последна редакция: ср, 07 ное 2012, 14:27 от july1993

# 745
  • Там, където ме обичат
Ааа, видях и се редактирах, старост-нерадост, кво да се прави.
Ама Смайли ме е цитирала.   Mr. Green

# 746
  • Там, където ме обичат
Не става с тоя номер!

# 747

И аз сега го пробвах, не работи!

# 748
  • София
При мен става при всякаква азбука. Ето: ѝ

# 749

Общи условия

Активация на акаунт