365 тайни от моя живот

• 924 987
  • 9 020
  •   1
Отговори
# 4 320
В първи курс в университета учихме старогръцки.Харесах си дума- меримна.Означава грижа,загриженост.Стана ми толкова любима че я слагах на всичко- мейли,никове,пароли....с години.Чак сега осъзнавам какво влияние има над мен - тревожа се за всичко,постоянно съм загрижена ... Rolling Eyes

# 4 321
Много ми е неприятно непременното желание на хората сеир да гледат, интрига да има. Наистина, само негативното ли е интересно?

# 4 322
Нямам много истински приятелки. А мечтая за това... Но знам, че няма да ми се случи. Защото днешните жени са далеч от представата ми за приятелка. Събират се по интереси, най-вече чалга, друсат кючеци и за тях това е  забавление. Понякога си мисля, че нещата, които съм изпитала като постижения в работата си, макар и само вътрешно изживени, без да бъдат споделени конкретно с някого са далеч по-силни от това четири пет жени да се друсат цяла вечер под звуците на чалгата и да си вярват, че това е върховно.. Честно казано презирам ги, но те всъщност си живеят по-добре от мен. Глупостта ги свързва завинаги.

# 4 323
Нямам много истински приятелки. А мечтая за това... Но знам, че няма да ми се случи. Защото днешните жени са далеч от представата ми за приятелка. Събират се по интереси, най-вече чалга, друсат кючеци и за тях това е  забавление. Понякога си мисля, че нещата, които съм изпитала като постижения в работата си, макар и само вътрешно изживени, без да бъдат споделени конкретно с някого са далеч по-силни от това четири пет жени да се друсат цяла вечер под звуците на чалгата и да си вярват, че това е върховно.. Честно казано презирам ги, но те всъщност си живеят по-добре от мен. Глупостта ги свързва завинаги.

Много ми хареса поста ти  Mr. Green
Аз също нямам такива приятелки....а може и да имам  Rolling Eyes То е малко като когато бяхме деца и се питахме "искаш ли да сме приятелки" .Сякаш трябва да е изказано за да заявиш пред света "Ето,виждаш ли....тя каза да"  Mr. Green Е,аз нямам такива приятелства,но има момичета с които мога да си кажа нещата които не разбира мъжа ми.Той е истинският ми и най-верен приятел,но това не значи че разбира всичко и тогава идват те.
Май покрай "Секса и града" се почувствахме особено ощетени откъм приятелки.Незнам защо но много жени се припознават там и се чудят защо пък и аз нямам такова приятелство.Напудрено ми идва.
Това с друсането си е баш така  Mr. Green
Извинете че така се олях.... Embarassed

# 4 324
Много ми липсва една съфорумка, не съм я засичала от 10-ина дни и я мисля постоянно. Кога ще се появи на скайпа, кога ще си влезе в профила във форума, дано всичко е наред при нея и.....  Praynig

# 4 325
  • Варна
Доскоро ми беше странно по-възрастните близки как се просълзяват от дребни неща! Че детето ги сурвака, че отиваме на гости, че се чула музика от сватба. При мен май рано започна това просълзяване от радостни, дребни нещица!  Confused

# 4 326
Има дни, в които не мога да понасям мъжа си. Без някаква основателна причина. Ей така, събуждам се и ме дразни, дори и когато диша. Има и такива дни в които преливам от любов и нежност. Пак без причина. Не бих му казала за тези си усещания за нищо на света, сигурно би ме помислил за побъркана.

# 4 327
Изпитвам ужасен страх от изпити! Crazy

# 4 328
Трябва нещо хубаво да ми се случи скоро..време е  Praynig

# 4 329
  • out of space
ЗА съм въвеждането на задължително тримесечно военно обучение за жени.

Ходя по банки с отвращение.

# 4 330
Знам, че бихте жестоко ме нападнали, затова го пиша в тая тема Laughing
Днес видях наистина точно три типажа Глиган в анцунг с  колички. После кажете че е мит..има ги навсякъде.  Rolling Eyes
С анцунг поларен, на топчета, очертаваш целулитните бучки на огромните задни полукълба...
Не така бе хора...жени сте, вземете се в ръце  TiredPeace

# 4 331
  • София
Офф...................чак става някой досаден..................

Последна редакция: пн, 04 мар 2013, 21:14 от marche14

# 4 332
  • Варна
Разбирам донякъде Шантал оф! Доверете се на доброто намерение!  Grinning

# 4 333
...не им понасят на някои тайните.

Последна редакция: пн, 04 мар 2013, 23:00 от Самсара

# 4 334
Срам ме е като чета последните мнения.  Stop

Общи условия

Активация на акаунт