Информация за новата МБАЛ Надежда (на д-р Стаменов)

• 190 767
  • 741
  •   1
Отговори
# 75
А това какво означава  newsm78 Дулите не израждат бебета. И откъде имате такава статистика какъв е ефекта върху родилката от присъствие на дула? С раждали с дули ли сте говорили?
Така е, дулите не израждат бебета, те са тези, които трябва да помогнат на раждащата да се чувства по-добре. С раждали жени с дула не съм говорила, говорила съм с медици, които са работили с дули. Мнението им е, че се намесват (разбира се с думи) в ситуации, които реално застрашават бебето, като са подтиквали майките да не се съгласяват на предложените им процедури по време на раждане, въпреки ясно демонстрираната заплаха за бебето. За сведение - в екипът ни има акушерка, сертифицирана за дула и мнението ѝ за сега съществуващите дули не е позитивно. Тя работи като акушерка, а не като дула.
Ценоразпис - активно се обсъждат и остойностяват всички процедури, прегледи, изследвания и очаквам в най-скоро време да можем да ви представим такъв.
Днес се обсъждаше и организацията на маммографския кабинет и кабинетът за остеоденситометрия.
Разбираме нетърпението ви и молим за търпение - болницата отвори за първи път врати преди две седмици и няколко дена и ни трябва малко време за да тръгне всичко поетапно.
За следенето за рискова бременност - записвате си час за проследяване на бременност при д-р Сигридов или д-р Михова и те ще ви обяснят всичко. Морфологии - всеки преглед при тях е една подробна фетална морфология, изследванията извън стандартните за ЖК се назначават според конкретната потребност т.е. напр. бебето е доста по-голямо от очакваното за съответния срок и има съмнение за гестационен диабет - лекарят преценява какво да прави (диета, изследвания) и т.н. Клиничната лаборатория е срещу кабинетите за ЖК и могат да се направят веднага.

Каква е цената за проследяване на бременност при д-р Сигридов?

# 76
Цената на един преглед е 40 лева

# 77
Сетих се и още нещо да попитам - бебето колко време след раждането се дава на майката?

# 78
Здравейте,

Аз съм пациентка на д-р Ташков и живот и здраве до около месец мисля, че ще имам удоволствието да раждам в новата болница.

nani_, когато звънях на посочения телефонен номер за информация, свързана с раждането, ми отговориха, че все още няма планирани курсове. Сега останах доста изненадана и съответно съм закъсняла със записването за курс с дата 04.02. Моля, за информация има ли планирани други дати- до края на месеца? Благодаря ти!

# 79
  • София
kate_15 ,  и аз натам съм се насочила и мисля също да избера него, но съм чак за май месец..а утре ще разглеждаме родилното и се вълнувам  Heart Eyes

# 80
Kanari1305, добре сме се ориентирали-аз съм голяма почитателка на д-р Ташков. За болницата ще споделиш впечатления, защото аз изглежда ще я посетя по-нататък.

# 81
Здравейте,
Днес бях на отворените врати на МБАЛ Надежда, искам да изкажа мнението си.
Много съм доволна от самата обиколка, от информацията, която получих , а и от самата обстановка там. Всичко е много на ниво, влизала съм в няколко други частни болници до сега, но тази болница май ми е фаворит. Наистина, че е нова и работи доста от скоро, но малко болници могат да се похвалят с такава обстановка наистина предразполагаща, ще цитирам "домашния уют". Надявам се скоро да мога да се похваля и със специалистите , които работят там. За съжаление не познавам никой от тях, но предполагам че са от най-добрите Simple Smile

# 82
  • София
И аз бях и страхотно ми хареса Simple Smile За момента съм се насочила към нея и освен ако глобално не се вдигнат цените (което ме съмнява), там ще си раждам.

# 83
Момичета аз имам записан час за отворени врати за утре, 06.02.2013г. от 14,30ч. /за двама човека/, но няма да мога да отида. От сутринта де опитвам да се свържа с регистратурата, но без никакъв успех. Ако някой има желание може да отиде на наше място.

# 84
Здравейте утре съм на преглед в Надежда някой може ли да ми каже каква е цената на първичен преглед там?

# 85
Здравейте утре съм на преглед в Надежда някой може ли да ми каже каква е цената на първичен преглед там?
аз платих 50 лв. за първичен преглед през януари

# 86
summer_love88  много ти благодаря за инфото,да се надяваме, че още е същата цена Simple Smile

# 87
  • София
Днеска цял ден се опитвам да се свържа с болницата и не успявам  Sad
 Нали това са телефоните:
0882-193-970 и 02/44-17-970

# 88
Да това са телефоните, имай малко търпение и ще се свържеш Simple Smile

# 89
Здравейте днес бях на генекологичен преглед в Надежда, това е една страхотна болница Heart Eyes,и да докладвам за цените 50лв първичен преглед и 20лв. вторичен преглед, след 1 месец ще ходя за цитонамазка отново там, защото съм очарована, а и да допълня прегледа ми беше при д-р Любомир Христов- един страхотен доктор и човек Heart Eyes

Общи условия

Активация на акаунт