На море в Гърция 2013 - 1

• 124 164
  • 765
  •   1
Отговори
# 300
  • Варна
Момичета сигурно сте писали по моя въпрос но нямам време да чета всичко предварително се извинявам  bouquet
Търся подходящо студио или вила в която да има кухня задължително, да е прилично чисто защото ще ходим тази година на морето с бебе на 1 г. и кака на 11 г.
Търся нещо близо до Александруполис или максимум на 40 км от него живея в Ивайловград и пътя през нашето КПП до Александруполис е 140 км. много подходящо за път с бебе за това търся студио , вила, хотел за нас в тази траектория много ще се радвам ако ми помогнете

В гръцката тема :http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=687931.225
се включваше живуща там и ми правеше добър разбор на местата и подробни и добри препоръки.Пробвай там.За съжаление аз и изгубих дирите SadSadSad

# 301
  • Варна
Момичета я вижте това:
http://-spam129-Pet-noshtuvki-na-baza-polupansion-v-ultra-luksoz … tml?afl_camp_id=5
Как ще го коментирате???
Като бунус след границата голяма част от пътя до там е магистрала!!!

# 302
  • София
За Амулиани - много приятно и диво островче. Имайте предвид, че до трите плажа на острова се ходи с автомобил - мисля че най-близкият до селцето е на 40 мин пеш. Селото е също много мъничко - 4-5 тавернички, 2-3 магазина тип "квартален супермаркет" и 4-5 магазинчета за сувенири. Вечерната разходка приключва за 15 минути.
Не съм забелязала лекарски кабинет, мисля че има 1 аптека. Инфото ми е от преди 2 години.
А, Еолос е много чисто хотелче с основни удобства и приятни собственици. Намира се до двора на единствения по-голям хотел и затова може да е малко шумно от почиващите в него.
Исках да предупредя търсещите по-оживено място, че Амулиани категорично не е такова. Даже и на мен ми дойде в повече нищожния размер на селото и не си представям ако се развали дори един ден времето, какво ще се прави.

# 303
# 304
# 305
  • София
http://--reklamen-spam--Pet-noshtuvki-na-baza-polupansion-v-ultr … t--Spa-v-Litohoro,-Gartsiya-samo-za-235-lv.-na-chovek,-nastanen-v-dvoyna-staya-s-izgled-kam-planinata,-sas-sobstven-transport.-o1034.html?afl_camp_id=5

Simple SmileSimple SmileSimple Smile

На този сайт за групово пазаруване не можеш да пуснеш линк. Провай, копирай името деректно и пиши в кой сайт е.  Hug

# 306
  • Варна

На този сайт за групово пазаруване не можеш да пуснеш линк. Провай, копирай името деректно и пиши в кой сайт е.  Hug
[/quote]

Да бе шашкат ме тука Sad
Три или пет нощувки на база полупансион в ултра луксозния 5 звезден (Deluxe) хотел Bomo Club Dion Palace Resort & Spa в Литохоро, Гърция за 324 лв. на човек, настанен в Double Deluxe Room със собствен басейн към стаята, със собствен транспорт.
През  БУЕНО.бг

# 307
Dechy, Zvanche благодаря за отговорите. Хотел на главната не е за нас. Ще търсим друго. А някой може ли да сподели нещо за Уранополи. Там си харесахме това хотелче http://www.booking.com/go/e0831b78ba01c9b.html, но май плажа е доста по-зле от Амулиани. Кое от двете е по-добре откъм магазини за хранителни стоки?

# 308
  • София
Dechy, Zvanche благодаря за отговорите. Хотел на главната не е за нас. Ще търсим друго. А някой може ли да сподели нещо за Уранополи. Там си харесахме това хотелче http://www.booking.com/go/e0831b78ba01c9b.html, но май плажа е доста по-зле от Амулиани. Кое от двете е по-добре откъм магазини за хранителни стоки?
В Урануполи плажът е много зле. Магазини може би има малко повече и градът е по-големичък от селото на Амулиани. Ако приоритет ти е разнообразието на магазини и места за разходки, а не плажът, то тогава о-в Амулиани не е за вас. Но миналата година напр. от Амулиани също тръгваха корабчета за разходки до Атон и около острова. За мен Амулиани изобщо не беше скучен, както съм описала в миналогодишния ми пост. Имаше доста какво да се прави откъм разходки с лодки и разнообразни плажове, за което всъщност аз отивам в Гърция на море.

# 309
Определено плажа е приоритет. Не ме притеснява,че ще скучаем в Амулиани, е може би малко каката, но ще гледам да я уморявам с плуване Laughing. Въпроса е, че надали ще можем да си позволим редовно хранене в таверните и затова е важно да може да си пазаруваме хранителни стоки. Надявам се, че няма да е проблем.

# 310
Да поясня за тези, които биха искали да съчетаят Амулиани с други разходки и пътувания- ферибот между острова и Атон има на всеки половин-един час през лятото, като за пътник струва само 2 евро, за малки деца безплатно (може би до 6 или 7 години, не съм сигурна). За кола по последните ми спомени беше 10е. Има голям безплатен паркинг на пристанището в Трипити (откъдето тръгват корабите на сушата).

Самото село Трипити е едно нищо, т.е. не е атракция само по себе си, а и пристанището е извън него. По-големите места наблизо са Йерисос и Уранополи - и двете имат многобройни магазини, заведения, музеи, лекари, детски площадки, аквариум и 3D кино (в Йерисос), крепост (в Уранополи) и т.н.
Плажовете - в Уранополи както са ти писали не става, в Йерисос е широка и дълга плажна ивица, но морето много бързо става дълбоко. Има, обаче, 2-3 хубави плажчета извън тези населени места. Писано е по-назад в темата.

Съвсем накратко това е за района. Другото развлечение е разходка с корабче около манастирите на Атон.
По въпроса за хранителните стоки - нищо не ти пречи да напазарувате на сушата, където има всякакви магазини от веригите, един багажник и после да отпътувате на острова.

# 311
  На мен Уранополи ми се е виждал винаги голяма лудница. Повече ми идва народонаселението там. Като прибавим липсата на свестен плаж, не го броя за опция за почивка. Да се разходиш, да се помотаеш за разнообразие-да, но да отседнеш не става.

# 312
Точно де, за дей трип е идеален, и после да се върнеш в някоя тиха селска идилия.  Всъщност, извън сезона (и българските национални празници) не е лош.

# 313
  Малко спам. Тази селска идилия....откога я чакам! Писна ми зимата, искам гръцко лято!

# 314
  Малко спам. Тази селска идилия....откога я чакам! Писна ми зимата, искам гръцко лято!
И аз, и аз. Особено, след като вчера ми пристигна потвърждение на резервацията. Heart Eyes

Общи условия

Активация на акаунт