Предучилищна - набор 2006 - 2

• 38 817
  • 746
  •   1
Отговори
# 735
  • София
vesi1,   bouquet Ще си я купя. Споменах, че от първа група се води по-бавно развиващ. На тържествата му се даваше изречение макс от по 3-4 думи. Вчера се разплаках, като ми каза 2те стихотворения, които ще казва на праника. Направо бях учудена, че и този път не е само 1 ред Blush

# 736
  • София
vesi1,   bouquet Ще си я купя. Споменах, че от първа група се води по-бавно развиващ. На тържествата му се даваше изречение макс от по 3-4 думи. Вчера се разплаках, като ми каза 2те стихотворения, които ще казва на праника. Направо бях учудена, че и този път не е само 1 ред Blush
Уф, не го разбирам този вид "педагог",каквото и да е вместо да му качвт самочувствието, да му тренират паметта и концентрацията, те се опитват да замажат ситуацията. Майка ми работеше с едно дете с тежка форма на дислексия, като му кажеше браво и виж как добре се справяш и на това дете крила му поникваха просто, а учителката в училище само го тъпчеше Sad

# 737
  • sofia
Доника, това че усвоява нещо по-бавно, не значи че за нищо не става  Simple Smile
Големия учи стихотворения наизуст без проблем, но таблицата за умножение не може да я научи наизуст. При пресмятане на каквото и да е си ползва пръстите.
Бубчето, проблемът е, че са много малко тези учители. Сегашната класна на сина ми е такава - поощряваща и трудно пише двойки.

# 738
Да те успокоя , на мойте все още дават по едно изречение на празниците в детската.Бях избесняла последния път #Cussing out само пет деца бяха с привилегиите да се изяват, останалите с по едно изречение.Майка ми каза така е като не носиш подаръци на госпожите какво очакваш?

# 739
  • София
О, свършили се специалистите по храненето, сега пък се извъдили - медицински професори - всичко знаят за вакцини! Mr. Green Mr. Green Mr. Green И разбира се са категорични. Сложи вакцина - ГРЕШКА, аман от безгрешните... ooooh! Това е моят избор, аз съм си го направила!!! Откъде знаеш, че ти си права!!!

Последна редакция: ср, 06 мар 2013, 17:49 от luss

# 740
  • Отвъд алеята зад шкафа
Май е време за нова тема  Grinning

Ваксини -ЗА. Семейство от доктори сме.

В групата на дъщеря ми дават на всички деца да участват в представленията с реплики, но някои деца имат по-дълги. Дъщеря ми е едно от тези деца. Не давам подаръци на госпожите, не им се подмазвам и не ми пука дали дъщеря ми ще каже 2 или 3 изречения. Според мен подбират деца, които са по-словоохотливи и не се притесняват от публика. Като цяло във всяко тържество има роли, но е нормално да няма възможност 25 деца да се изявят самостоятелно с по 5 реда реплики.

# 741
И според мен е такъв  подбора за празненствата. Това с подмазването  Shocked Ние подаряваме цветя за празници, което за мен е съвсем елементарен жест на уважение и към учителя, и към празника. 

# 742
И ние подаряваме цветя за празници и подаръче за коледа , но изглежда не е достатъчно.
Колкото и да са децата в групата трябва да гледат да се разпределят стихчетата по равно до колкото може , а не само на едни.Обидно е Crossing Arms отиваш да гледаш тържеството на децата си и изведнъж се оказва че си дошъл да гледаш сценката на пет деца от групата която е 28деца

# 743
Колкото и да са децата в групата трябва да гледат да се разпределят стихчетата по равно до колкото може , а не само на едни.Обидно е Crossing Arms отиваш да гледаш тържеството на децата си и изведнъж се оказва че си дошъл да гледаш сценката на пет деца от групата която е 28деца
Абсолютно съм "ЗА". И в нашата група се случва нещо такова, ако съм на мястото на някой от тези родители ще ми е много "криво" и напълно се поставям на тяхно място. На дъщеря ми винаги са давали реплики - не защото се подмазвам или правя подаръци, а просто тя е словохотлива и не е от срамежливите, но на мен ми е ставало неудобно от това, че има деца, които стоят като декор.

# 744
  • София
Болните амбиции на родителите.....

А не мислите ли, ако учителката попита - кой иска стихче, то вашето детет каза - не искам?

# 745
Не съм ви чела днес, утре ще наваксам.
Сега заповядайте в новата тема - http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=707433.new#new

# 746
  • София
Не съм ви чела днес, утре ще наваксам.
Сега заповядайте в новата тема - http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=707433.new#new

Благодаря, Бетти!  bouquet

Аз приключвам тук!
Пожелавам новата тема да е пълна с хубави емоции, че бая негативизъм лъха тук. Ако не си като мен, знячи си лоша, нямаш семейно възпитание, неправилно възпитаваш, грешиш като слагаш вакцини, лошо храниш... професорки...

Така ми се искаше да споделям, да питам, а да не получавам отговори пълни със ..... Peace

Общи условия

Активация на акаунт