Лидл ::23::

• 77 354
  • 742
  •   1
Отговори
# 75
  • София
добре де, като ги пуснете във водата не отплуват ли с пускането й?

# 76
добре де, като ги пуснете във водата не отплуват ли с пускането й?

Доколкото си спомням те се разтварят като разтворимите витамини. Пускаш ги разтварят се уж правят нещо, чистят ала бала и чак след това пускаш водата. Няма как да почистят цялата тоалетна чиния, като другите таблетки или кошнички, а само тази част на тоалетната дето има вода. Офф ама как го обясних само  Thinking Thinking Thinking

# 77
  • София
Защото в сайта пише "Интензивно почистване и свежест при всяко пускане на водата"...т.е. би следвало да действат известно време, не само до първото пускане на водата, а просто не го виждам как ще стане.

# 78
Точно тези таблетки купих,но няма да повторя. За 4 лв щях да си взема нещо по-добро.
Пуснах една таблетка в казанчето, но с 4-5 пускания нямаше и следа от таблетката. Разтварят се като ефервесцентните таблетки,голямо клокочене беше,но ефект не видях.
Друга таблетка пуснах в тоалетната на свекърите,която е стара, и с отлагания ,същото съскане и фъскане,но разлика не видях.
Ще ги използвам, нямам избор,но повече няма да купя.

# 79
  • София
Момичета, някъде в София има ли останал чопър? Запалих се много, ама и бая се потутках, докато реша да си го купя.

И аз го търся. В магазините в Овча Купел и на Стамболийски го няма. Ще съм благодарна, ако някой сподели дали го има някъде.

Таблетките на W5 и аз ги купих да ги видя. Иначе и аз ползвам тези, които са 4 в комплект сини и зелени.

# 80
Момичета, искам да питам за инфрачервената лампа. Дали ще подейства добре на кожа с акне? Силно се надявам да ми помогне да ми се почисти малко кожата.  Praynig

До колкото четох, лампата действа при болка, не лекува.
Но ако искаш, пак прочети листовката.

И ние сега се върнахме от Лидл.
Купихме си студен, чай, шоколади, месо, кисело мляко. Общо взето, нищо интересно.
Имаше един прожектор, счупен и скъсан отвсякъде. Не го взех. Sad

# 81
  • софия
Точно тези таблетки купих,но няма да повторя. За 4 лв щях да си взема нещо по-добро.
Пуснах една таблетка в казанчето, но с 4-5 пускания нямаше и следа от таблетката. Разтварят се като ефервесцентните таблетки,голямо клокочене беше,но ефект не видях.
Друга таблетка пуснах в тоалетната на свекърите,която е стара, и с отлагания ,същото съскане и фъскане,но разлика не видях.
Ще ги използвам, нямам избор,но повече няма да купя.
И аз не видях някакъв ефект. Седи си кутията в банята. Трябва да почна да ги слагам. Поне да се махнат и да не ми заемат място.

# 82
Тия таблетки за почистване на тоалетни не са нищо особено, но най-лошото е, че изобщо не чистят. Пак трябва да играе четката. Аз бях с особени надежди, защото под нивото на водата се натрупва някаква тиня, която трудно се маха и си мислех, че ще я разтворят. Да, ама не. Хич не си харчете парите.

Искам да ви питам защо казвате, че квасената сметана от Лидл не се разбива хубаво? Току-що разбих за един сладкиш една кофичка от червената сметана Пилос 20% масленост с пудра захар и стана абсолютно перфектна за пет минути. Разбира се, квасената не става на толкова гъст сняг като течната, но си увеличи обема, гъста е и пухкава. Аз очаквах провал. Май не знаете как се бие сметана. Mr. Green Шегувам се.

# 83
Уф, че и два поста пуснах.... Embarassed

# 84
....... една кофичка от червената сметана Пилос 20% масленост с пудра захар и стана абсолютно перфектна за пет минути. ..........увеличи обема, гъста е и пухкава. Аз очаквах провал. Май не знаете как се бие сметана. Mr. Green Шегувам се.

Guess Who, завидях ти! Издавай сега тайната, ако обичаш, защото аз само имам спомен от руските сметани на какви пухкави кремчета ставаха, но българска не успях да разбия така! Освен да я докарам до течно състояние. Grinning    bouquet

# 85
Добре, без претенции да съм спец по тези въпроси, казвам какво правя аз. Знам го от много години, не помня вече откъде.
Знаете, че колкото повече мазнина в една сметана, течна или квасена, толкова по-хубаво се разбива. В Лидл има два вида сметана Пилос - в червената опаковка е 20%, а в по-шарената е 12%. За биене взимате по-мазната.
Това се отнася и за течната, и за квасената: половин час преди да я бия слагам сметаната с метална купа и я поставям във фризера. Бъркалките на миксера също слагам във фризера. Сметаната не трябва да замръзва, просто трябва да стане възможно най-студена. Вадя и разбивам веднага докато не се е стоплила: от ниска скорост постепенно до най-високата и обратно. Като си увеличи обема леко и стане по-пухкава, прибавям пудра захар и продължавам да разбивам. Горе-долу опира до опит кога трябва да се спре, защото в един момент не става по-гъста, а се пресича (течната) или втечнява (квасената). С тази процедура нямам издънка досега. Но, labrex, не трябва да очакваш да стане като с руската сметана. Просто на Пилос (пък и на много от другите марки) ѝ е много ниска маслеността. Но сега я погледнах на сладкиша - стои си гъста и не се разтича, което е целта.

# 86
Guess Who, благодаря  bouquet, пак ще пробвам, упорита съм, да не използвам друга дума! Grinning С течната сметана нямам проблем, нито един път не се е случило да не ми се разбие, но заквасената нещо ми се опъва. Ще смръзна бъркалките, това не съм го правила, ще замразя и целия миксер, ако трябва Grinning, непременно ще опитам, и без това ми е любима за торти. Peace

# 87
На мен течната не ми се сгъсти веднъж като пробвах, Но сега имам още няколко кутийки в хладилника и аз упорито ще пробвам, докато се получи Wink

# 88
Течната сметана на Лидл много ме радва, защото е направо без пари в сравнение това, което се предлага по другите супермаркети, от мляко е, а не е растителна, и се разбива толкова добре, че може да се шприцова върху торти. За това я използвам - за намазване и украса на торти отгоре и за готвене, разбира се.
labrex, и аз много харесвам квасена сметана, особено на плодови торти и сладкиши, заради леко киселия ѝ вкус, но я продпочитам не просто разбъркана с шоколад, примерно, а да е по-пухкава и въздушна. Течната е по-блудкава.

Пробвайте така, нищо не губите. Дано да ви се получи.

# 89
  • Burgas
Някой ползвал ли е препарата против мухъл и плесен, пише че не съдържа хлор и не мирише, дали има ефект?

Общи условия

Активация на акаунт