Преди и след „Каква е вината на Фатмагюл?” (Fatmagul'un Suçu Ne?) – Тема 184

• 28 558
  • 742
  •   1
Отговори
# 735
Дива,аз пък да ти кажа,вече даже не ми е интересно да свързват Енгин с Берен по този начин-каквото и да е имало или нямало между тях,кой кого е харесвал или не,кой кого е отхвърлил или не,минали работи.Берен си е направила нейния избор,лош или хубав,а Енгин си живее своя живот,така че всеки по пътя си.Сигурна съм,че с този талант Енгин го чакат още по-големи успехи като актьор,дано бъде щастлив и в личния си живот,същото желая и за Берен.Те двамата са страхотен тандем като артисти,но нямат много общо като ценности и манталитет,затова един любовен дует между тях в живота не би имал особен успех.Аз забелязвам,че в почти всички публикации,които касаят Берен и Кенан винаги става въпрос и за пари-колко той е похарчил за нея,колко е загубил затова че е с нея,какво й е купил и т.н.Е това не ми звучи на мен особено добре.

Велиана, донякъде съм съгласна с теб, че Енгин и Берен са различни. Но пък приятелките на Енгин не ми се струват много по-различни от Берен, даже смятам, че Берен превъзхожда с поне 10 класи Джансу, която ми изглецда супер меркантилна и жадна за слава, без да знае как да я получи. Така, че не знаем Енгин какви жени харесва, струва ми се, че харесва отракани мадами, по-възможност модели. А те не са по-добър изботр от Берен.

# 736
Дива,дано не ми се сърдиш,но аз изказах мнението си за съдържанието на тези комикси.В никакъв случай не съм искала да ги махаш-дори напротив,щеше да е интересно да разбера какво мислят момичетата за тях. Peace
Изобщо не се сърдя, Велианка!!! И на мен не ми харесаха и за това!!! Който иска, ще му дам линка. Твоето мнение ми е достатъчно!  Hug

Дива, може ли да ми пратиш линк, ако не те затруднявам.. Просто съм ги пропуснала.  Hug Hug

# 737
Дейзи,аз не казвам,че Берен е лош избор-просто връзка между тях не се случи(дали са я искали или не,това е друг въпрос).Да,мадамите на Енгин,поне тези за които знаем и които се афишират за такива не са кой знае какво,но явно първата нещо не е допадала съвсем на Енгин след като толкова пъти са се разделяли,а пък втората явно сама си е изфантазирала връзка.От друга страна не казвам,че Енгин харесва ангели(кой го знае какви жени харесва),но просто начинът му на живот е доста различен от този на Берен.Ето например той би могъл с таланта и външността си да печели луди пари от реклами,както това прави Берен,но Енгин-не.Явно парите не са най-важното нещо за него.

# 738
Дейзи,аз не казвам,че Берен е лош избор-просто връзка между тях не се случи(дали са я искали или не,това е друг въпрос).Да,мадамите на Енгин,поне тези за които знаем и които се афишират за такива не са кой знае какво,но явно първата нещо не е допадала съвсем на Енгин след като толкова пъти са се разделяли,а пък втората явно сама си е изфантазирала връзка.От друга страна не казвам,че Енгин харесва ангели(кой го знае какви жени харесва),но просто начинът му на живот е доста различен от този на Берен.Ето например той би могъл с таланта и външността си да печели луди пари от реклами,както това прави Берен,но Енгин-не.Явно парите не са най-важното нещо за него.

За Енгин наистина парите не са най-важното, но според мен и за Берен не са. Тя си има достатъчно вече. Както и Енгин. Ако Енгин снимаше реклаами, щеше фа е много публичен, а той не иска това.

# 739
Дейзи,за Берен не бих била толкова сигурна за парите-ето сега се впусна в това Отмъщение,което по мое мнение е стъпка назад в кариерата й.Не мисля,че не е наясно с това-американският филм е горе долу добър,но да правиш копие това никога и от никого не се е ценяло.Но затова пък колко пъти в пресата се написа за хонорара й и затова че е най-скъпо платената актриса.

# 740
Аз пък си мисля, че сме си изградили много грешна представа за Енгин. Слагамем му някакъв ореол , а той е нормален мъж. Не мисля, че нито е толкова свит, нито толкова скромен. И той харесва красивите жени, затова и Джансу го е привлякла. (макр, че според мен има много по-красиви от нея, включително Берен).

# 741
Дейзи,за Берен не бих била толкова сигурна за парите-ето сега се впусна в това Отмъщение,което по мое мнение е стъпка назад в кариерата й.Не мисля,че не е наясно с това-американският филм е горе долу добър,но да правиш копие това никога и от никого не се е ценяло.Но затова пък колко пъти в пресата се написа за хонорара й и затова че е най-скъпо платената актриса.

Берен е кариеристка, иска във всичко да е номер едно. Дакли е грешка сериала, ще се разбере по-нататък.  Simple Smile

# 742
Дейзи,хайде в новата тема да си продължим раздумката.

Общи условия

Активация на акаунт