Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Какви са датите за Житния режим за 2013 г.?
Как се приготвя житото за покълване?
Какви са препоръките за приемане на храна по време на Житния режим?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Какви са датите за Житния режим за 2013 г.?
Датите за Житния режим за 2013 г. са: януари-30, февруари-27, март-1 април, април-29, май-29, юни-26, юли-24 , август - 26 септември - 23 октомври - 23 ноември - 18 декември за почистване и януари - 16 февруари - 13 март - 13 април – май – юни – юли – август – септември – септември на девети октомври на шести ноември на четвърти декември за придобиване.
-
Как се приготвя житото за покълване?
За да приготвите жито за покълване, накиснете го в съд с вода, която го покрива. Оптималната температура за покълване е около 22 градуса, но може да бъде между 19 и 27 градуса. Смяната на водата на всеки 8 часа ще предотврати вкисването. След около 24 часа житото трябва да е готово за употреба. Покълналото жито се съхранява при температура около 16-18 градуса или степен 2 на хладилника.
-
Какви са препоръките за приемане на храна по време на Житния режим?
Препоръчително е плодовете, зеленчуците и ядките да съставляват поне половината от вашата диета, като останалата част може да бъде варена или печена. През първите пет дни се консумират само варени храни; след това постепенно се добавя четвърт печено. От единадесетия ден можете също да включите пържени ястия в диетата си.
-
Какви са препоръките за използване на цветове по време на Житния режим?
-
Какви са препоръките за приемане на течности по време на Житния режим?