Гримиране - идеи, продукти  и предизвикателства - 34

• 51 517
  • 757
  •   1
Отговори
# 495
А откъде купувате продуктите на Macadamia?
От златнарибка.ком.  Peace Peace

# 496
  • Отвъд алеята зад шкафа
Мерси много. Сега ще го проверя:) Срам, не срам, но досега не съм ползвала нищо на тази марка и за първи път чувам за този сайт  Embarassed

Ха, първият шампоан, който погледнах в сайта, на Макадамия се оказа...БЕЗ СУЛФАТИ  Party
http://www.zlatnaribka.com/shampoani/shampoani-macadamia/shampoa … ng-shampoo-300-ml

# 497
Мерси много. Сега ще го проверя:) Срам, не срам, но досега не съм ползвала нищо на тази марка и за първи път чувам за този сайт  Embarassed

Ха, първият шампоан, който погледнах в сайта, на Макадамия се оказа...БЕЗ СУЛФАТИ  Party
http://www.zlatnaribka.com/shampoani/shampoani-macadamia/shampoa … ng-shampoo-300-ml
Да, и аз него щях да ти препоръчам. Много е мек и нежен, но от време на време ще трябва да изпозлваш някой със сулфати. Също така е доста хидратиращ.

# 498
  • Отвъд алеята зад шкафа
Страхотен сайт, как не съм го знаела досега. Ще поръчам шампоан и маска Макадамия. Мисля да поръчам и маслото на Икаров от макадамия, пише че може да се използва и върху кожа.

# 499
Страхотен сайт, как не съм го знаела досега. Ще поръчам шампоан и маска Макадамия. Мисля да поръчам и маслото на Икаров от макадамия, пише че може да се използва и върху кожа.
Маската и шампоана са страхотни, аз съм много, много доволна, преобразяват косата ми, но има и недоволни. Можеш да си поръчаш мостричка. Друго, което използвам е олиото макадамия, вместо кристали.  Peace
Но стана голям спам, можеш да заповядаш в темата за професионалната козметика или да ми пишеш на лични.   bouquet
Спирам със спама, извинете момичета.

# 500
# 501
  • USA
Здравейте, момичета Simple Smile

Отдавна ви следя, но все не смеех да се включа. Е, днес реших да се гримирам и да пробвам да се снимам. Какви ли не чупки правих, не мога и не мога да хвана цветовете, но все пак ще пробвам да постна някакви снимки Blush

Приемам всякакви съвети и критики  bouquet

Последна редакция: сб, 16 мар 2013, 19:04 от прасковка

# 502
Да си припомним нещо свежо и пролетно, въпреки че пак се завърна зимата  Simple Smile
Кой ще носи такива цветове лятото? Изобщо какво смятате да носите и мислите, че ще е актуално лично за вас през лято 2013! Ще се радвам да споделите! thumbsup

готиният цвят на горният клепач е AMC 24 напластен по моята техника и отгоре има малко DS 477. На долният клепач е сянка на Bell, но не знам кой номер защото вече не я притежавам, смесена с малко Butterfly на Gosh

# 503
Фокси, Ревлон Калърстей за специални случаи. Ако завършваш с пудра, погледни състава да няма силика на предна позиция. Идеалния вариант е тест на грима преди събитието, със снимка на дневна светлина и със светкавица, за да се види какво как блести и колко се вижда, и как издържа грима през деня. Другото си го владееш.

gadamer маслата на Икаров са с доста ниско качество и аз лично не ги препоръчвам.

Жаки такива цветове нося и сега  Grinning От летните тенденции мисля да пробвам кобалтовото скоро.

# 504
Предизвикателство Грим на Любима Кино Звезда

Скрит текст:
Le Soleil*

WomanBerry

Албум

Използвани продукти:
Очи:
База Urban Decay
сенки: Innocence, gullibel, blade, underground от Bad girl palette на Sleek
+ oil slick и smog от Ammo 2 на Urban Decay
Очна линия: Lasting drama на Maybelline черна
Спирала: Golden rose Sexy black
Вежди: Golden Rose Glitter eye pencil

Лице
ББ на Гарниер за мазна кожа
Бронзираща пудра Deborah
Теракотен руж нa Golden Rose 01

Устни
Аvon Vermillion

foxy81

Албум

Използвани продукти:
Лице: Maybelline Affinitone 24h - цвят 021 nude
         Calvin Klein pressed powder - Цвят Bare
         ELF (за контуриране) - цвят Cool Bronzer
         Loreal Mineral concealer - цвят 10 ivory
Очи:   палитра BH 88 Tropical shimmer pallette
         за черния цвят - палитра Just you
         Nyx eyeshadow base - цвят ESB03
         CoverGirl Professional all-in-one mascara - black
         Brooklin черен молив
Вежди:Constance Carroll Clear mascara
          Seventeen (молив) №6
Устни:Maybelline Colorseansational cream gloss - цвят 105 Cashmere rose

a.l.e.n.a

Албум

Вдъхновение

# 505
  • Отвъд алеята зад шкафа
Жаки на теб ти отиват тези цветове много. Аз за себе си мисля да мина на сенки с повече блясък. Някак си свързвам лятото с блясъци, шимъри и прочие. Вчера се присетих за една серия на Буржоа, сенките са на прах в бурканчета с четки вътре, ще проверя дали ги има още, защото бяха много бляскави, а някои цветове се преливаха като холограмни.

MissNellie благодаря за отзивите, ако са ниско качество наистина не си заслужава да ги взимам.

За предизвикателството:

Le Soleil* докарала си очите 1 към 1 със Скарлет  Peace, само на първият грим щеше да е перфектно, ако беше оформила веждите с молив.

WomanBerry много идентичен грим с този на Джесика, ако можеше да има и видео урок как направи очите, щеше да е супер  Mr. Green Единствената забележка, която имам на това фантастично изпълнение са ..ноктите. Иска ми се да са червени. Иначе нямаше да има значение, но така и така са на снимката. На лицето наистина ли си с ББ-то на Гарние - изглеждаш много бяла, а то идва тъмничко?

Фокси, третият грим в предизвикателството, идентичен с вдъхновението, с малко отклонение на цвета на червилото. Очите перфектно си ги направила.

Алена, твоят грим също е близък с показаният в клипа.

Неочаквано за мен, но това предизвикателство показа страхотни изпълнения   bouquet

# 506
Добро утро Hug

Мис Нели
, точно Ревлон Colorstay за мазна/комбинирана кожа мислех да си купя, но не го бях решила окончателно. Много добри неща чета в нега за него. Вече реших със сигурност. Не е толкова скъп, по джоба ми е Simple Smile Благодаря и на теб,  ина Ивчето, защото и тя ми го предложи като вариант.
Жаки, лятно време винаги нося по-ярки цветове. Не следвам модни тенденции, гримирам се както сметна за подходящо. Със сигурност ще използвам любимия ми тюркоазен молив на Seventeen Peace
Това, което си показала ти е страхотно! Heart Eyes
gadamer, много благодаря за мнението относно предизвикателството. Цвета на червилото ми се различава, защото направих грешката да си сложа фдт на устните под гланца, защото по принцип са ми по-червени и се притеснявах, че няма да се получи същия цвят. Та в крайна сметка пак не се получи Simple Smile Сега съжалявам, че не си сложих едно друго червило, то щеше да пасва по-добре. Но като цяло аз винаги наблягам повече на очите.

Абсолютно всички в предизвикателството ми харесват. Просто няма как да кажа коя от вас ми харесва най-много. Нямам думи просто. Справили сте се страхотно, момичета Hug Heart Eyes
Аленка с тези мигли ми напълни сърцето. Веждите също си ги направила много добре.
Бери пък просто ме закова! 100% прилика!
LeSoleil  също впрочем Simple Smile
Ето, просто няма как да кажа, че някой се е справил по-добре от другия Naughty Себе си няма да коментирам, защото никога не се харесвам на 100%. Другия път ще се постарая повече Peace

# 507
WomanBerry   bouquet,  bouquet,  bouquet
разкошно си се справила!Приеми моите адмирации!
Очите , червилото, позата великолепно съчетание.
Прическата също.
Не само много успешно си възпроизвела грима, но си хванала духа и стила, което е и по-трудното и по-важното!

Алена,    bouquet,  bouquet
много красив грим си направила сам по себе си.
Даже смятам да го направя за себе си, толкова ми хареса.
Но , честно, преди да отворя снимките с вдъхновението не можах да се сетя, че е ММ.
Може би трябваше да акцентуваш повече върху очната линия и върху веждите.
И бенката, прославената Мерлинска бенка къде е?
Също позата и прическата.А и ако беше сложила едни перли...

Le Soleil, така само с едно око нищо не мога да кажа.Покажи и двете:)

Foxy81,   bouquet
много добре си направила грима, липсва ми усмивката.

-----------

А за въпроса на Жаки - бих носила такъв грим. A летните колекции са в такъв дух. Влюбена съм в лятната на Диор този път. А и лаковете на Шанел за това лято са вълшебство. Не мога да възприема обаче жълтата им спирала.Идва ми много.

Последна редакция: сб, 16 мар 2013, 08:54 от Ara_bella

# 508
Арабела и на теб благодаря Simple Smile Усмивка липсва, защото аз като се смея "и очите ми се смеят" (така ми казват хората Simple Smile) Доста ми се затварят като се смея, затова реших да не се усмихвам много на тези снимки, за да се видят очите.

# 509
Това предизвикателство се е получило страхотно,много сте добри момичета   bouquet
Жаки,липсваше в темата напоследък,но се завърна с гръм и трясък с това вдъхновение за лятото.Само ако можеше и да се постопли малко навън  Mr. Green

Общи условия

Активация на акаунт