Срастване при момИченцата.

• 231 474
  • 926
  •   1
Отговори
# 225
До момента...докато не стане някое бебе пьрвото.
В линка който сьм дал пиШе то4но и ясно.
Do not take Duphaston if
you are pregnant or plan to become pregnant
Duphaston may affect your developing baby if you take it during pregnancy....

Неzнам ,но в бг опаковки,винаги неЩо се раzминава в сравнение с теzи,които са в други страни...и после има страдаЩи... Cry

# 226
  • Linz
Do not take Duphaston if
Това е сериозно предупреждение и се чудя как е възможно да го "пропуснат" в БГ-опаковките?! Тук Дуфастон е продукт на Solvay Pharma... Може би трябва да им се "напомни" Thinking

Дали това важи и Утрогестан?

# 227
За Утрогестана:

Противопоказанията са еднакви с всички известни при прилагането на прогестагени - свръхчувствителност към някоя от съставките на Утрогестан; тромбофлебити, тромбоемболични заболявания, церебрална апоплексия карцином на млечната жлеза или гениталните органи, недиагностицирано вагинално кръвотечение,чернодробни заболявания.

ето и повече инфо:
http://www.climacterium.com/bama/bul/bulletins/2_02/bull202_5.htm
http://www.climacterium.com/bama/bul/bulletins/3_01/bull003_3.htm

# 228
До момента...докато не стане някое бебе пьрвото.
В линка който сьм дал пиШе то4но и ясно.
Do not take Duphaston if

Неzнам ,но в бг опаковки,винаги неЩо се раzминава в сравнение с теzи,които са в други страни...и после има страдаЩи... Cry
Добре де, нали лекар ги изписва все пак. Никой не е пил по желание. Confused
Аз винаги чета листовките на лекарствата, и като попитам примерно защо пише, 4е не може да се пие от еди каква си възраст, или има противопоказания при евентуални състояния, и лекарката ми просто маха с ръка, и казва: Няма страшно. Tired

# 229
Цитат
Добре де, нали лекар ги изписва все пак. Никой не е пил по желание.
Аз винаги чета листовките на лекарствата, и като попитам примерно защо пише, 4е не може да се пие от еди каква си възраст, или има противопоказания при евентуални състояния, и лекарката ми просто маха с ръка, и казва: Няма страшно

На чужд грьб и сто тояги са малко.Човек не може да раzчита,4е един лекар Ще поеме пьлна отговорност zа zдравето на друг човек.По скоро обратното.

# 230
Цитат
Добре де, нали лекар ги изписва все пак. Никой не е пил по желание.
Аз винаги чета листовките на лекарствата, и като попитам примерно защо пише, 4е не може да се пие от еди каква си възраст, или има противопоказания при евентуални състояния, и лекарката ми просто маха с ръка, и казва: Няма страшно

На чужд грьб и сто тояги са малко.Човек не може да раzчита,4е един лекар Ще поеме пьлна отговорност zа zдравето на друг човек.По скоро обратното.
Ееее а на кого да разчита на себе си ли ?То по тая логика да не ходим на лекар Tired

# 231
Вери, не знам къде живееш, но защо не язаведеш на детски гинеколог ?
Да я види.. никой няма да да й прави манипулации без твое съгласие! А при нас по - срастнало беше отдолу, към дупето, а не горе.. Имаше само съвсем малка дупчица останала откъдето да излиза урината.
Мдаа и при нас беше същото.
Вери, най-добре я заведи на преглед, най-малкото за да си спокойна, защото ще го мислиш постоянно това. Rolling Eyes
Да, откъм дупето беше и при нас. Два пъти се получи, защото веднъж я цепнаха ципичката, накрая - с лека операция и сега съм спокойна, но продължавам да гледам и да следя.

# 232
Здравейте, момичета!
И Маги мина през кабинета на д-р Сираков. Оказа се, че има срастване, малко е, но го има. Цепна я и така, знаете процедурата. А за педиатрите ве4е нямам думи да се изкажа.

# 233
  • Linz
При Рая пак сраства- няма оправия.

# 234
Днес и ние бяхме на поредната консултация при педито, който откри че и при нас има "срастване". Каза ми изобщо да не се притеснявам, ако детето чурка без проблеми. Каза, че е често срещано явление при малките момиченца, които носят памперси. Вагината се затваря, за да предпази организма от нарасналия брой бактерии по време на носене на памперси. Каза ми да не правя нищо по въпроса, с времето организма ще се прицени кога да се отвори вагината. Каза ми ако толкова много се притеснявам, може да ми изпише крем с естроген, който помагал, но нямало нужда, защото резултатите няма да са трайни. Не знам, да се притеснявам ли? Педито е много добра лекарка и наистина разчитам на нея.

# 235
  • софия
Случайно попаднах на темата и толкова се притесних че незнам на къде да хвана.Моята дъщеричка е на 3год. и като бебе също и открих че малките срамни устнички са слепнали,а влагалището е като точица.Заведох я при личната лекарка и тя ме успокои че това е тясно влагалище и няма никакъв проблем.Все още си е така нямаме проблеми пишка си нормално,но сега ще хуквам по доктори,дано не съм закъсняла.

# 236
Всъщност не мога да разбера,ако детето не е с памперси може ли да получи слепване? newsm78

# 237
Всъщност не мога да разбера,ако детето не е с памперси може ли да получи слепване? newsm78
Доколкото разбрах, рискът е по-малък.

# 238
  • у дома
струва ми се че може - ако по рождение е с много бяла кожа например

# 239
струва ми се че може - ако по рождение е с много бяла кожа например
А,не е с много бяла. LaughingТо на снимката си личи.Аз от време на време удрям по един поглед все пак. Wink

Общи условия

Активация на акаунт