Прием в ясли и детски градини в Пловдив -5

• 48 267
  • 749
  •   1
Отговори
# 735
  • Пловдив
Да слага се тиксо.не е нещо страшно,даже помня и на нас ни слагаха като деца.По-гадното е онази част,когато трябва да се занесе ако за изследване

# 736
Ние не бяхме приети и затова вече нервите ми не издържаха и подадох жалба в РИО, ще ни отговорят в 7 дневен срок.

# 737
  • Пловдив
еее,много неприятно,но добре си направила,че си подала жалба,дано има резултат.Дръж ни в течение

# 738
Да, основах жалбата си на това, че ние не сме подавали документи за отписване от градината, затова са отписали детето незаконно.Ще видим какво ще стане, дано развоя да е положителен за нас и мястото там да ни бъде върнато, ако не, ще се записваме в предучилищна група за следващата година в ОУ "Антим І ".

Писна ми от тази пародия с детските градини, не може на предпоследното класиране във въпросната градина последното дете да е прието с 16 точки, а на това което излезе в сряда миналата седмица приетите две деца да са 19 т.Просто няма логика, освен ако нямаме пренареждане на желанията и местата.

# 739
  • Пловдив
Има логика, ако е по социални критерии. Тях ги класират първи и с по-малко точки може да се вредят. Нас са ни класирали по социален критерий, при нас това са трите деца.

# 740
Може и така да е, но мястото беше на общо основание и просто ме очуди как това дете с толкова точки не е прието до тогава, все пак мястото беше за 2 група.

# 741
  • Пловдив
Може и така да е, но мястото беше на общо основание и просто ме очуди как това дете с толкова точки не е прието до тогава, все пак мястото беше за 2 група.
Е, това не знам. Но все пак има варианти ...

# 742
Има логика, ако е по социални критерии. Тях ги класират първи и с по-малко точки може да се вредят. Нас са ни класирали по социален критерий, при нас това са трите деца.

ами не съм съгласна, че децата по социални кртиерии ги класират първи и с по-малко точки.

Според действащата методология има места на общо основание и по социални критерии. те просто са различни класирания, макар че на практика няма два списъка и може би затова много родители се заблуждават.

Освен това децата по социални критерии имат и социални точки, които се прибавят към общите и затова са и уж с повече точки (това важи само за децата с двама родителя, децата с един родител пак са прецакани).

По рксор дурго може да видите - дете с повече точки да не е класирано от дете с по-малко точки - прието е детето по общи критерии само с общите точки, а детето със социалните точки не еприето понеже мястото е на общо основание и за това място тези социални точки не важат.ю и системата ги изважда, макар че това никъде не се вижда. - пропукс на системата

# 743
оли мамми и аз нз какво да правя днес разбрах че цдг.котаракът в цизми дето сме приети ще отвори врати сигорно чак към 15 октомври защото все още не е обзаведена  а  лелята в яслата дето ходим в момента каза че щяли сигорно да ги отписват от яслата на 13 септември  а аз ходя на работа и нз кой ще я гледа имат ли това право да я отпишат дайте моля мнение

# 744

ами не съм съгласна, че децата по социални кртиерии ги класират първи и с по-малко точки.

Според действащата методология има места на общо основание и по социални критерии. те просто са различни класирания, макар че на практика няма два списъка и може би затова много родители се заблуждават.

Освен това децата по социални критерии имат и социални точки, които се прибавят към общите и затова са и уж с повече точки (това важи само за децата с двама родителя, децата с един родител пак са прецакани).

По рксор дурго може да видите - дете с повече точки да не е класирано от дете с по-малко точки - прието е детето по общи критерии само с общите точки, а детето със социалните точки не еприето понеже мястото е на общо основание и за това място тези социални точки не важат.ю и системата ги изважда, макар че това никъде не се вижда. - пропукс на системата
Подкрепям. И при нас стана така. Аз има три деца, но сме класирани и приети без този критерий - на общо основание.

# 745
  • Пловдив

Подкрепям. И при нас стана така. Аз има три деца, но сме класирани и приети без този критерий - на общо основание.
Може. Моят син са го приели по социални критерии.

# 746
  • Пловдив
оли мамми и аз нз какво да правя днес разбрах че цдг.котаракът в цизми дето сме приети ще отвори врати сигорно чак към 15 октомври защото все още не е обзаведена  а  лелята в яслата дето ходим в момента каза че щяли сигорно да ги отписват от яслата на 13 септември  а аз ходя на работа и нз кой ще я гледа имат ли това право да я отпишат дайте моля мнение
и аз знам,че в годината,в която навършват 3г-септември месец ги отписват,но все пак поговорете със Директора на яслата-може да направи компромис

# 747
аха
аз мислех че докато направи 3 год.нямат право да я отпишат от яслата ще видим акво ще кажи директорката утре ще говоря с нея и ще пиша

# 748
Нови места в Космонавт

Скрит текст:
Допълнителни 75 места ще бъдат разкрити до средата на октомври в ОДЗ “Космонавт” в “Северен”, увери вчера кметът на района инж. Ральо Ралев.
Триетажната пристройка е завършена в груб строеж, дограмата е монтирана и се работи вътре в сградата. До края на септември сградата ще бъде готова и се надявам, че до 15 октомври ще я обзаведем, предположи Ралев. Групите са три, записването ще бъде обявено през септември

# 749
  • Пловдив
Гледам,че наближаваме края на темата и си позволих да направя нова тема,въпреки,че ще ми е за първи път,та извинете ме за грешките,ако съм допуснала такива
НОВА ТЕМА

Общи условия

Активация на акаунт