На море в Гърция 2013 - IV

• 74 026
  • 738
  •   1
Отговори
# 735
  • Пловдив
Моляте ако имаш линк с подоходящи аква джапанки ще ти бъда много благодарна. Ние имаме точно тези с мека подметка, купени от Джъмбо и явно няма да ни свършата работа.

В Лидъл имаше промоция на такива обувки тези дни и ми изглеждаха добре. Ако искаш прегледай им брошурата.

Тези от Лидъл аз вчера ги гледах на място в магазина. Според мен не стават за нищо. Подметката им ми се стори толкова тънка, че ако си с тях и малките камънчета ще ти боцкат като да си бос. Поне аз така ги видях. Освен това в Лидъл Пловдив нямаше избор на номерация.

# 736
  • София
Моляте ако имаш линк с подоходящи аква джапанки ще ти бъда много благодарна. Ние имаме точно тези с мека подметка, купени от Джъмбо и явно няма да ни свършата работа.

В Лидъл имаше промоция на такива обувки тези дни и ми изглеждаха добре. Ако искаш прегледай им брошурата.

http://beco.bg/45--beco-aqua-fitness
кои от тях са подходящи
сега ще видя и лидъла

# 737
  • България, София
Много благодаря за отговорите  Hug
Явно ще си се ориентираме към платнени със стабилна подметка. Аз най - вече заради децата ще купувам, което значи, че ще са само за това лято.
По отношение на силиконовите една колежка ми каза, че вътре кракът се хлъзгал като се намокри е не било комфортно. Та явно везните клонят към платнените и по тази причина.

# 738
Много пишете, затова - нова тема

Общи условия

Активация на акаунт