На море в Гърция 2013 - IV

• 74 027
  • 738
  •   1
Отговори
# 720
  • Варна
ПетърКи, какво имаш предвид под "пробвано"? Имали сте инцидент и "Виктория" са реагирали адекватно - това ли искаш да кажеш?

В Турция след инцидент детето на другото семейство 4 дни лежа в болница , "Виктория"(т.е.Дженерали) пое всичко.Други приятели на МСЦ ЛИРИКА вирус ги гътнал всичките и "Виктория"са поели пак всичко с изследванията , лабораторията и лекарствата.

# 721
  • София
Ясно, благодаря.  Hug

# 722
  • Варна

Гледам за застроховките говорите - с ЕЗК нямам ли шансове или ще е по-трудно?
[/quote

2 души +дете ,за седмица в Гърция=16 лв. в ЗАД ВИКТОРИЯ
Задължително , никаква здравна карта - с нея там си плащаш всичко и тук си търсиш от здравната каса да ти платят нещо според тяхните пътеки.т.е там може да си платил  1 000 евро и тук да ти възстановят примерно 100 SadSadSad

# 723
  • София
2 души +дете ,за седмица в Гърция=16 лв. в ЗАД ВИКТОРИЯ

За каква застрахователна сума?

# 724
  • Варна
За каква застрахователна сума?

10 000 евро
има и по високи лимити

# 725
  • София
Значи ще направя в Алианц здравна застроховка
Имам  още две питания, че вече дойде момента да се стяга багажа- трябват ли ни аква обувки за Арменситис, Ситония заради таралежите? и още нещо може би да е обсъждано преди има някакъв сайт  за прогоноза времето, на което може да се разчита?

# 726
  • България, София
Здравейте!
Следя внимателно темата и въпросът със застраховките силно ме интересува. Аз реших да направя застраховка, вместо да си вадя ЕЗК. То дано не се налага. Застраховката ще направя в Армеец.
Пътуваме на 10.06. за Созополи (намира се на 45 км. от Солун). Казаха ми, че е добре да си носим обувки за плаж заради таралежите. Аз обаче не знам кои са за предпочитане - тези които са изцяло от силикон, или тези, които са платнени с подметка отдолу.
Моля, ако някой има опит в тази насока, да ми даде съвет.
Обещавам отзиви, като се завърнем  Simple Smile

# 727
  • Варна
ЗАД ВИКТОРИЯ е пробвано , работят добре и са на най - ниска цена.
Аква обувки си купете с по твърди подметки, ще ги ползвате много години Simple SmileSimple SmileSimple Smile

# 728
  • София
ЗАД ВИКТОРИЯ е пробвано , работят добре и са на най - ниска цена.
Аква обувки си купете с по твърди подметки, ще ги ползвате много години Simple SmileSimple SmileSimple Smile
Ние може би, но децата си растат и ще само за този сезон уви.

# 729
Peterky,
стига би тъпана, веднъж е достатъчно. Може би не искаш да правиш преднамерена реклама, но така звучи Grinning
Акваобувките с мека подметка (тип "платненки") са абсолютно безполезни според мен.

# 730
Здравейте,
Дойде време и аз да се присъединя към Гръцкото море Grinning
 Ще почиваме от 22 до 30 юни ето тук:
http://www.thalattacamp.gr/en/pages/kalamitsicamping
Моля ви да споделите мнения, ако сте били там и съответни някои препоръки. Ще бъдем в каравана на плажа - трима възрастни и детето.
Чакам тези дни да му стане паспорта, но пък добре, че влязох, защото не се бях сетила за застраховка ooooh!
Идея си нямам как да подредя багажа, колко да е......моля за съвет.
 Аз някак си мисля, че ще прекараме седмицата само по бански Mr. Green

# 731
  • София
Акваобувките с мека подметка (тип "платненки") са абсолютно безполезни според мен.
Моляте ако имаш линк с подоходящи аква джапанки ще ти бъда много благодарна. Ние имаме точно тези с мека подметка, купени от Джъмбо и явно няма да ни свършата работа.

# 732
  • София
Сега ме шашнахте с тези таралежи и аква джапанки.Ние ще сме в Нея Мудиниа,трябват ли ни такива обувки?
А таралежите опасни ли са?

# 733
Не бе, не че няма да ви свършат - реално на 97% от местата те не са необходими изобщо, но си мисля, че ако човек настъпи сериозен таралеж или остър камък, подметката е твърде тънка и мека и ще се пробие. Може и да греша...

Както казах, според мен, ако човек не се гмурка и не ходи по скали, джапанки не трябват. Евентуално от глезотия може да си ги обуе където има обли камъчета някъде по дъното (както е в Парадисос примерно, но аз там никога не съм виждала таралеж).

Единствено ако човек има по-големи деца - над 7-10 години, които ходят без надзор в морето и ако сте около скали.

Ето едни хубави аква-обувки с подметка. В Гърция по толкова (5-6 евро) на всяка сергия вървят обикновените.

Последна редакция: чт, 30 май 2013, 11:51 от Параход

# 734
  • София
Моляте ако имаш линк с подоходящи аква джапанки ще ти бъда много благодарна. Ние имаме точно тези с мека подметка, купени от Джъмбо и явно няма да ни свършата работа.

В Лидъл имаше промоция на такива обувки тези дни и ми изглеждаха добре. Ако искаш прегледай им брошурата.

Общи условия

Активация на акаунт