Beren Saat и Intikam - Никой няма да бъде забравен в тази история! - тема 7

• 94 720
  • 738
  •   1
Отговори
# 555
ДОБРО УТРО,МОМИЧЕТА! Hug

Приятен и спорен ден ви пожелавам!

Дайче Hug

Затънала съм в тръстика до ушите, но мога ли да се въздържа да не отговоря на тази супер лесна загадка,която си ни дала. Тази сладурана е малката Беренка. И аз имам нещо предвид,ама ще го сложа довечера.

До скоро!

Последна редакция: чт, 25 юли 2013, 09:39 от * Дъга

# 556

точно щях да отговоря на загадката на Дайче и Дъгичка ме е изпреварила, здравейте милички! Hug

Последна редакция: чт, 25 юли 2013, 10:52 от mar_ana

# 557
Здравей те  Hug
Последната част от преговора Peace

Е голяма злоба има в Шахика не харесва Ямур ама защо трябва да е толкова злобна. Да искаше да изненада сина си и според нея Ямур е виновна но не е така  Peace

Ямур е избрала интересен подарък   bouquet

Самодоволният и поглед след срещата с адвокат Онур Rolling Eyes

Е пак започна със старата песен на нов гла с Joy Joy

Аз не мисля че Ямур и е отнела целият живот.Тя сама направи чрез действията и постъпките си всички да я намразят и изгонят  Peace

Баръш много добре попита брат си ( няма смислъл ако не иска да бъде с Дерин да я наранява )

След тези думи на Дерин ми стан мъчно за нея  Cry Всеки човек заслужава да бъде обичан няма значение какъв е  Peace

Така е Халдунчо този път е прав за Селен  Joy

Колко тъга и болка се чете в очите и  Cry

Халдун се съгласи и Селенката е доволна ...

Каква изненада я очакваше отваряйки сейф камерата я няма.И какъв злобен поглед вади  hahaha

Колко хубава мелодия свириха 2мата и колко хубав спомен как малката Дерин учи Рюзгар на същата мелодия  Heart Eyes.

Колко са сладки тука двамата.И двамата усмихнати и щастливи  Heart Eyes

Голяма скица е Хакан  Joy bowuu

Горкият Хакан с луда като Селен  Cry

Хубав подарък му подари баща му  Peace

Шахика неможе да пропусне случей да нападне Халдун

Какви погледи само  newsm78

Емре пак ревнува Ямур Peace Много хубав е станал албума им с техни снимки. Ямур успя наистина да зарадва Емре   bowuu

Рюзгяр няма търпение да си тръгне  newsm78

Хич не му се понрави идеята да останат за вечерята  Peace

Селенката тършува в дома на Хакан като обезумяла Peace Не мисля както писах и по-горе че само на Ямур е вината за положението и  Peace

Шахика изкопира идеята на Ямур ( донякъде )

Селен накрая си получи заслуженото.Нарочно поставих и лицата на членовете защото се виждаше страха им  Peace Рюзгар постъпи много смело и спаси Ямур  Peace Неможах да снимам точно този момент Извинявай те  Peace
Това е края на преговора на 11 епизод  Hug Благодаря ви  Hug

Последна редакция: чт, 25 юли 2013, 12:55 от klari

# 558
 Дъгичка, mar_ana  wavey поздравления
 newsm78 и какво да правя с "жокерчето" сега  Rolling Eyes
  Wink  Така или иначе ние с Берен се подготвихме и за двата възможни варианта  

# 559
Дайче lovekiss
Какъв е тоя жокер?  newsm78

# 560
Дайче lovekiss
Какъв е тоя жокер?  newsm78

Дъгичка  wavey след твоя отговор от "жокер" нямаше нужда  Wink но снимката на Берен е толкова прекрасна  thumbsup че не ми се искаше да остане невидяна  Smile  Joy Joy Joy

# 561

Едно клипче с Берен по случей Р.Д на едно момичв  Peace

# 562
 wavey Привет, момичета  Hug Hug Hug

Днес  Shatzi в темата си за Джансел донесе една чудесна информация за Джансел, но тя има същата стойност и за нашето момиче Берен  smile3555 thumbsup Smile

Цитат
The Most Influential Figures in the World 2013 newsm78
http://www.waldenburginternationalcollege.org.uk/NewsDetails.aspx?id=582  
Най-влиятелните фигури в света за 2013
Уникална новина и за Джансел и за Берен newsm44 newsm44 newsm44
Нямах търпение и добричкия  google ми помогна с превод  thumbsup Smile

Освен Джансел и Берен е в списъка на най-влиятелните фигури в света и кандитати за медал  в категорията: "изкуства, музиката, киното и кино" включва огромен пакет от Холивуд, Боливуд, арабите и English rotfImao  thumbsup Smile
Мнооого известни имена на холивудски звезди и Берен и Джансел са удостоени с признаването им да са редом до най-най- най-  добрите ...    newsm74

Не мога да не сложа и един от новите прекрасни колажи на Джансел и Берен  thumbsup ... от фейса на Берен е  Smile

Превод на целия текст с гугълчо го слагам в спойлер  Grinning
Скрит текст:
Най-влиятелните фигури в света за 2013

Кандидатите на Медал за професионално усъвършенстване на най-влиятелните фигури в света за 2013 д-р Мохамед Махмуд El-Gamasy-регионален директор на Waldenburg International College WIC, помощник-секретар на "Международния съвет по правата на човека, арбитраж, политика и стратегическо изследвания ", посланикът на дипломатическата мисия за съживяване на световния мир, заяви, че от списъка с кандидат на Медал на върхови постижения за най-влиятелните личности в света, представени от WIC, включва висши влиятелните фигури в света; главата на държави, правата на човека активисти, специалисти от медиите, спортисти и треньори. Д-р Ел-Gamasy, който е генерален секретар на комисията надзор отпускане на медал, по това, че кандидатът списък е разделен на девет категории, включително лидери и високопоставени политици, актьори, водещи фигури в развитието и областта на икономиката и бизнеса , мира и правата на човека активисти, интелектуалци, учени, писатели и преподаватели, които имат важна роля за въздействие върху хода на събитията или за създаване на културен климат и развойна дейност и тези, които са оставили своя отпечатък върху много и формира ново съзнание. В категорията "Лидери и високопоставени политици" включва такава значителна група, който играе на славата роля в насочването на събитията и изготвянето хода него, харесва: • Д-р Абдел Moneim Абул Fotouh • King. Абдула бин Абдулазиз • крал Абдула II бин Ал-Хюсеин • Marshal Ahmed Shafik • Алекси Навални • Алекси Салмънд • аятолах Али Хаменей • канцлер Ангела Меркел • General Ашфак Каяни • Aung San Suu Kyi • президент Барак Обама • премиер Дейвид Камерън • David Plouffe • г-жа Дилма Вана Русеф • Ерик Кантор • Председател: Франсоа Оланд • Президентът Гудлък Джонатан • Grover Norquist • шейх Хамад бин Халифа ал Тани • президент Хамид Карзай • Хазем Салах Абу Исмаил • Hamdeen Sabahi • Хилъри Клинтън • Imran Khan • Джанет Наполитано • Джими Картър • председател на Върховния съд Джон Робъртс • президент Хуан Мануел Сантос • Khaled Mashal • Председател: Ким Чен Ун • Леон Панета • Ron Paul • Li Chengpeng • президент Махмуд Ахмадинеджад • Marco Rubio • Marine Le Pen • министър-председател Марио Монти • Mitt Romney • Д-р Мохамед Ел Барадей • президент Мохамед Морси • крал Мохамед VI • шейх Мохамед бин Рашид Ал Мактум • председател Moncef Marzouki • Mouaz Al-Хатиб • Мустафа Абдел Джалил-• Шейх Нахян бин Мубарак Ал Nahyan • Нанси Пелоси • главния министър Нарендра Моди • министър Насар Zghair Al Rubaiee • Нют Гингрич • Frm. Президент Никола Саркози • главния министър Nitish Kumar • Пол Райън • премиера Порша Симпсън-Милър • султан Кабус • Рашид Ghannouchi • министър-председател Реджеп Тайип Ердоган • полковник Riad Al-Асаад • Richard Cordray • Д-р Саеб Ерекат • Соня Ганди • Sheikh: Султан бин Мохамед Ал-Qasimi • президент Thein Sein • президент Владимир Путин • Дзинпин Докато в категорията "изкуства, музиката, киното и кино" включва огромен пакет от Холивуд, Боливуд, арабите и турски, като например; • Абигейл Бреслин • Adele • Ahmed Mekky • Amr Diab • Angham • Ariel Зимни • Aryana Engineer • Асгар Фархади • Аштън Къчър • Assala Насри • Аси El Helani • Азиз Ансари • съхраняване на стока Медисън • Бен Афлек • Бенедикт Къмбърбач • Beren Saat • Bon Iver • Брус Спрингстийн • Брайън Кренстън • Çağatay Ulusoy • Камерън Диас • Cansel Elçin • Carrie Brownstein и Fred Armisen • Catherine Zeta-Jones • Chelsea Handler • Хлое Грейс Мориц • Клер Дейнс • Cyrine Abdelnour • Daniel Craig • Дани Бойл • Diana Haddad • Donia Samir Ганем • Drake • Дрю Баримор • Elisabeth Moss, Кристина Хендрикс и януари Jones • Elissa • Eva Longoria • Foster народна • Haifa Wehbe • Harvey Weinstein • Hazal Kaya • Hend Камел • Hend Сабри • Ингрид Майкълсън • Изабел Fuhrman • Jason Katims • Jennifer Lawrence • Jessica Частейн • Jessica Simpson • Джулия Робъртс • Julian Fellowes • Kadim Al Sahir • Каджол • Кристен Wiig • Lady Gaga • Louis CK • Маги Смит • Marc Марон • Мартин Скорсезе • Maya Насри • Melissa McCarthy • Мерил Стрийп • Michael Fassbender • Michel Hazanavicius • Mike Nichols • Мона Заки • Morgan Lily • Najwa Karam • Nancy Ajram • Nawal Al Zoghbi • Nicki Minaj • Николина Добрева • Pascale Machaalani • Пенелопе Крус Санчес • Куентин Тарантино • Ragheb Alama • Rick и Ричард Харисън • Rihanna • Ryan Gosling • Райън Нюман • Sabah • Sadek Махди Shabaan • Сандра Бълок • Sarah Burton • Shahrukh Khan • Sulaf Fawakherji • Suzanne Collins • Тилда Суинтън • Tyra Banks • Видия Балан • Виола Дейвис • Yasmin Абдулазиз • Юсу Н'Дур • Зоуи Дешанел категорията на "Мир и правата на човека "е пълен с фантастична гама от тези, които участват в постигане и поддържане мир на планета пълна с конфликти, както и тези, които се борят за свободата и достойнството на народите и носи на раменете си безсмъртен съобщение. Тези изтъкнати имена са; • Sheikh Adnan Мохамед ал-Aroor • Ahmed Saif сегментира • Ai Weiwei • Ai-джен Poo • Алек Болдуин • Алмудена Бернабеу • Alsheikh Мохамед Асад Alkhalaf • Амал Zaki • принцеса Амира Ал Taweel • Anna Hazare • Asmaa Mahfouz • Ben Rattray • Брад Пит и Анджелина Джоли • Сесил Ричардс • Corrado De Benedictis • Далия Mogahed • вожда CAMAD M. ALI • Esraa Абдел Фатах • Fatou Bensouda • Гада Shahbander • Джордж Клуни • принцеса Хая Al Hussein • Hibah Shata • Jaycee Dugard • John Prendergast • Камала Харис • Karim Сахар • Khalil Al-Delimy • Princess Lalla Salma • Мелинда Гейтс • Мишел Обама • Моли Katchpole • Шейх Мохамед Ал-Arefe • Мохамед Али Noah Al-Quda • Mustafa Al-Qarna • Папа Бенедикт XVI • Salman Al-Ouda • шейха Моса Al Missned • Navi Pillay • Nawara Negm • Никол Кидман • Paul Rieckhoff • Preet Бхарара • Queen Elizabeth II • Ragaa Abdullah Ahmad Al-Mosaabi • кралица Рания Ал Абдула • Princess Saita бинт Абдула Ал Сауд • Salman Khan • Sammi Hanratty • Сандра Fluke • Сардар Tabassum • Shakira • Shawn Saber Mustafa • Suhila Zain Al-Abdeen Хамад • Tawakul Карман • Timothy Dolan • шейх Wali Khan Al-Muzaffar • Wajid Saeed • Yousra • Юсуф ал Карадауи • Ziauddin Юсуф Zai One от най-известните категории е категорията на Media & Press, в резултат на жизнената роля, която те играят в ежедневието на всеки. Тази категория включва: • Abbas Nasir • Абдел Бари Атуан • Abdul-Rahman Al-Rashid Ahmad Al Shugairi • • Ахмад Мохамед Ал-Zubaidy • Ахмед Мансур • Ali Farzat • принц Ал Уалид бин Талал • Amira Al.Sharif • Amr Adeeb • Amr El-Leithy • Bassem Youssef • Дейвид Карп • Ellen DeGeneres • Емад Adeeb • Erik Martin • Фейсал Абдула Mahmmoud Al-Yasseri • Файсал ал-Qassem • Фатхи Саид Hussan Natoor • Гази Al-Shayee • George Kurdahi • Giuliana Rancic • Hala Sarhan • Хеба Jamal • Хеса Сейф • Hung Хуанг • Ливна Асал • Ira Glass • Jamal Rayyan • Jill Abramson • Jon Stewart • Хадиджа Benguenna • Kim Kardashian • Lamis Elhadidy • Mahmoud Saad • Moataz Al-Demerdash • Мохамед Hassanein Heikal • Мона ел-Shazly • Mona Eltahawy • Мохамед Ал-Khamiri • Мустафа Ал-Ага • Опра Уинфри • Касим Balshan Al-Tmeemy • Рания Bargout • Reham Saeed • Рупърт Мърдок • Rush Limbaugh • Ryan Seacrest • Safinaz Moustafa • Сахар Мохамед Sobhi Hamza • Saleh Hadi Al-Mayah • Сауд Katib • Sherif Amer • Snooki • Стивън Колбърт • Турки ал Dakhil • Wadah Khanfar • Уалид Mahmmoud категорията "развитие, Бизнес и икономика" включва: • Ali Dawi • Андрю Куомо • Angela Braly • Бен Бернанке • Carlos Ghosn • Chan Laiwa • Charles Elachi • Крис Кристи • Кристин Лагард • Дъглас Питърсън • Eike Batista • Емад Абу-Сакр • Greg Smith • Howard Schultz • Индра Нуйи • Ирене Розенфелд • Джак Дорси • Джейми Даймън • Jan Брюър • Джеф Безос • Камела As- Сайед • Ken Levine • Халед Ел-Baloushy • Laila Salhab Karami • Larry Page • Laura и Kate Mulleavy • шейха Lubna Al-Qasimi • Majdah Мохамед Ахмед Aburas • Marc Andreessen • Мария дас Graças Silva Foster • Марио Драги • Mark Pincus • Mark Zuckerberg • Д-р Мохамед Ел-Ериан • Pete Cashmore • Peter Thiel • Рашид Обаид Al-Laym • Рей Dalio • Reid Hoffman • Сахар Sallab • Sami Dhaen Al Qamzi • Сара Блейкли • Шелдън Аделсън • Серджо Маркионе • Шерил Сандберг • Suzanne Simpson • Terry Гоу • Tim Cook • Уорън Бъфет • Юрий Милнер Фигурите на науката, литературата и мисълта попада в категорията на "книжовници, мислители и учени": • Abd-ElAziem Фарук Гад • Абдул-Хамид Bassiony Al-Katib • Abdul- Мохсен Shalash • Ahmed Al-Gubbanchi • Abdul Aziz Сауд Ал Babtain • Ann Patchett • Princess Basmah Бинт Сауд • Charles Murray • Dieter Egli • EO Wilson • Фарук Gewida • George RR Martin • Д-р Хасан Hanafi • Hayat Sindi • Ibrahim Afia • Idris Al-Kharshaf • Джонатан Тили • Карън Пиърс • сър Магди Якуб • Маруан Баргути • Nawal El Saadawi • Pamela Druckerman • Pippa Middleton • Рафи Khairy Halabi • Раджи Инаят • Ree Drummond • Richard Muller • Робърт Грант • Ron Fouchier • Сара Талеб Al- Sohail • Al-шейха Soad As-Sabah • Zeyad Махмуд Рашид Ал Всяко От друга страна, в категорията на "обучители" съдържа елита на арабски и чуждестранни преподаватели като: • Abbas Soliman • Abullah Al-Momny • Abdullah Shunnaq • Abdul -Rahman Al-Zobiany • Аднан Абу Deeba • Adnan As-Сада • Ali Ismail Hama Al-Jaff • Abdul-Rahman Ali • Amer Al-Telawi • Azza Shahine • Д-р Bassem Khafaji • Bert Feustel • Bob Pike • Ezzat анализирани Ahmad • Fares Omran • Frank Luntz • Д-р Gihan Гамал • Хайдар Chasib Oraibi • Harb EL-Bardisy • Hassan Messlhy • Хатем Safarji • John Grinder • John Adair • Хадиджа Qusom • Khaled Hamed Khairan • Khalfan Al Araimi • Majdolin Abdullah • Махди Elmandjra • Mahmmoud Abdullah El.Sayed • Marvin Ока • Massoma Al-Reda • Мохамед Абдула Ал-Akayla • Мохамед Ал Хабаш • Мохамед Ghoneim • Мустафа Саид • Osama Al-Tory • Наджи Абдо • Osama Al-Tory • Rabab Ahmad Al-Maaby • Randa Nassef • Рийд Хейстингс • Richard Bandler • Рик Фалквинге • Сейф Adel Hassan • Д-р Salah Al-Rashid • Salim Шариф • Samih Abu Zakieh • Д-р Тарик Suwaidan • Thaera Shamoon El-Bazi • Tony Robbins • Тони Бузан • Wyatt Woodsmall • Д-р . Zakaria Ahmad Al-Sherbini За любителите на спорта, в категорията "Спорт" включва набор от герои в света на спорта, например: • David Beckham • Eli Manning • Hope Solo • Джереми Лин • John Cena • Лионел Меси • Шейх Мансур бин Зайед Ал Нахян • Michael Phelps • Новак Джокович • Оскар Писториус • Роджър Goodell • Рори Макилрой • Sachin Tendulkar • Serena Williams Jameka • Shawn Michaels • Тим Tebow • Юсейн Болт • Undertaker за готвене ентусиасти, категорията на Chefs съдържа редица на хора като: • Alaa Al-sherbini • David Chang • José Andrés • Рене Реджепи
Клари   bouquet  bouquet  bouquet

Последна редакция: чт, 25 юли 2013, 16:37 от dai4e

# 563
Ооооо пак никой тук
до сега бях в една друга тема, но то много разправии
а тук тишина

Момичета - няма ли тук много флуд , бе - снощи я разбрах тази дума - наводнение.... докато премина цялата страница ще ми се повреди мишката -а ми е нова

Не знам какво да ви пожелая лека вечер или лек ден - но какото и да е - леко да ви е

# 564
Добър вечер, момичета  Hug

Как върви лятото? Надявам се добре и забавно, особено на тези с отпуските  Peace

Преглеждам честичко, но ако съм изпуснала все пак да си попитам, има ли някакво инфо за новият сезон? И да не е всички, повечето знаем какво става, но все пак ни е интересно    Blush

Сори, ако някой е дал инфо и съм го пропуснала. Знам колко е неприятно някой да пита нещо, което вече има отговор   Wink С някаква скапана флашка ми е нета и нямам нерви да преглеждам съвсем всичко  Heart Eyes

Мерси предварително   bouquet

# 565
  • AMS

Привет, момичета!!! newsm18 newsm18 newsm18
Клари,  Hug специални поздравления за преговора на 11-ти епизод!!!   bouquet
Не се притеснявай, че нещо си пропуснала. Ти направи най-трудното. То, наистина не може да е кратко, защото сериала ни е такъв. И аз се сблъсках с това. Как да направя коментар, или разкажа за серията, когато като видя финалните надписи,  изпадам в паника, че съм забравила началото!? Ама то голям преговор му удрям. Един път го гледам с превод, после още веднъж да извадя кадри, и трети път  да не би да омешам нещо при подреждането на поста. Сега с твоя преговор много ме улесняваш. Аз имам да добавя нещо, но  още не съм готова.
За следващия преведен епизод, друга дружка ще е наред.  hahaha Нали, момичета?  Joy
Дайче,   bouquet специално благодаря на теб и Shatzi   bouquet за информацията за Берен,
че е в този престижен списък и в такава престижна компания.
Берен сама си завоюва това място с ролите си, с таланта си, с активната си гражданска позиция!!! Искрено се радвам на успехите ѝ и се наслаждавам на таланта ѝ!!!
GossipGirlBS,  Hug добре си наминала! Няма много новини за 2-рия сезон, но ще започнат да пристигат скоро. Август трябва да започнат снимките и тогава повече инфо ще излезе. Вълнуваме се кои нови попълнения ще дойдат. Сега наблягаме на преговора и се надяваме на превод.
Тони,  Hug   bouquet  дори и една точка да напишеш, много ме радваш с появяването си!!!
Дъгичка,  Hug  Мар-анка,  Hug Дайче,  Hug благодаря ви за всичко, което правите в темата!!!

Скрит текст:
Аз малко тия дни имах работа по градината. Жега е.  Crazy  Поливам.  Whistling Но инвентарът - пробит.  Mr. Green Та за това ме хвана липсата. Mr. Green Но пък вече ще ме виждате редовно да се пека на балкона. Joy Joy Joy
И още малко снимки на нашите любимци.
Скрит текст:

Скрит текст:

# 566
 Здравейте, мили момичета!Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug

# 567
 wavey Добра вечер, момичета   typeuu

Моята е лесна  Wink вие му мислете  Naughty когато искам си почивам  Laughing нали не съм на "държавна" работа  Peace  когато имам работа ...  newsm78 ами  #Crazy работя си я ...  Joy Joy Joy

Клари  bouquet дано не си ни се разсърдила миличко  Praynig оставихме те сам самичка с преговора  Embarassed и ти беше чудесна с подробен и обилен снимков материал  smile3555 ако не бях разбрала, че за първи път правиш снимки от стоп кадри  thumbsup нямаше да ти повярвам   Heart Eyes Сега аз отново ще си изгледам епизода и само ще добавя и моите впечатления в "текстов" вид  Grinning

Wink  Преди това обаче от вчера видях една интересна информация във ФБ с предстояща среща или по-скоро срещи на нашето момиче в "компанията" и на други турски артисти като сред тях са и познатите ни нейни партньори в предишните й сериали   Laughing  Party
أجمل مسلسلات تركية
Харесвам страницата · преди 23 часа

تحضرت اول قائمة لبرنامج اكسترا تركي الذي سيعرض على ‪#‎mbc4‬ من أجل استضافت الممثلين مع ليانا دحدوح مين لسا حابين تشوفوا ؟ راسلوا ليانا على التويتر من خلال حسابها @lianadahdouh

google доволно помага на такива като мен и ето какво преведе от арабския текст :
Thoudrt първия списък на EXTRA програма, която ще бъде представена на турския ‪ # МВС4 ‬ за домакин представители с Liana Dahdouh Maine SA Ahabin Chowoa? Rasilwa Liana на Twitter през изчислената

Потърсих информация за тази  EXTRA програма и по специално за  Liana Dahdouh, но тук ще имам нужда да ми помогнат и другите момичета с повече информация пък и има време  Naughty не видях нито дата, нито час за срещата ...  #Crazy и си предполагам, че още не е уточнено ...  newsm78
Засега това прочетох  Wink
http://sinematelevizyonlifestyle.com/tag/liana-dahdouh/
                                                 LIANA DAHDOUH
Celebrity MBC канал "Екстра Турция" програма

Скрит текст:
Отново с  google превод под изображението прочетох това:
Публикувано на 26 юни 2013 By Gönülce LifeStyle , Заглавие
Вътрешен Излъчващият MBC TV серия са в география на Близкия Изток арабите заради големия интерес "Extra Турция" подготвя нова програма за списанието. Програмата в момента е в Истанбул и добре познати играчи Dahdouh сървъра Лиана започнаха инициативи за интервюта. Турски телевизионен сериал, както и много играчи са обичани в Близкия изток, в съответствие с изискванията на последователите на преговорите, играчите получават положителен отговор, въпреки процедурните етапи от трудностите интервю menajerleriyle [...]
Може би не съм разбрала добре  Embarassed но освен тази среща ще се вземат интервюта с участниците в срещата ...

Засега спирам и в по-късните часове отново ще съм в темата  Hug Hug Hug

Последна редакция: пт, 26 юли 2013, 21:29 от dai4e

# 568
ПРИВЕТ,МОМИЧЕТА! Hug

Влизам в темата с удоволствие,но и за да ви се похваля,че въпреки че съм зверски уморена след последните две седмици,когато тръстиката беше по-висока от мен , но през следващите две съм в отпуск и ме чакат само почивка и приятни занимания.

Късно снощи най-после успях да приключа с преговора на 11 епизод ,който стана направо епичен,защото го започнах още в неделя. Не ми достигнаха силите да го публикувам,защото без малко да заспя на компютъра,затова го правя сега.

Все още не съм имала време да проверявам за новини ,нъбързо видях само това:

http://www.gecce.com/magazin/haber/yaz-aylarinda-intikam-surprizi

Изненада през лятото

Канал Д е решил поднесе приятна изненада на зрителите си като започва да излъчва отново епизодите от първи сезон на сериала „Отмъщението” с Берен Саат,Мерт Фърат и Нежат Ишлер в главните роли.
Сериите ще се излъчват всеки делничен ден от 11 часа по Канал Д.
Не разбрах точната дата с  превода на гугъл ,но предполагам че ще е от началото на новия месец. Вероятно като приключат повторенията, ще започнат и новия сезон.Това прави средата на септември примерно.  

Клари  Hug
Още веднъж те поздравявам за новопридобитите ти умения. Снощи не писах,затова сега ще ти кажа,че във втората част си задобряла. Много добре са ти се получили нещата. Избрала си много интересни моменти,които са ти направили впечатление в епизода, а и коментарите ти чета с удоволствие.Благодаря ти и ще чакаме да се включваш в преговора и по-нататък.

Дайче Hug,много хубава новина си ни донесла за Берен. Благодаря на теб и Шатци че я споделихте с нас. Списъка е пълен с много впечатляващи имена и е голяма чест да видим любимата си актриса сред тях. Тя наистина заслужава тази чест не само заради актьорския си талант,но и както е отбелязала вече Дива заради активната си гражданска позиция.

Дива Hug,много интересни снимки си сложила на нашата Дерин/Башак Дашман.
Явно момичето се наслаждава истински на лятната си почивка и събира сили за новия сезон.
Май е време да ни пуснат някоя новина или снимчица от сета на нашето момиче. Иска ми се поне да видя как ще изглежда в новата си роля,ама нещо се стискат,искат да ни изненадат.

GossipGirlBS Hug, радвам се че си наминала. Прави го отново когато имаш възможност и тук ще намериш новините ,ако има такива. Не се притеснявай да питаш за всичко ,което те интересува около сериала. Стига да можем,с удоволствие ще ти отговорим. При нас няма ограничения и забрани и всеки е добре дошъл ,така че не се притеснявай.
Колкото до новините за втори сезон,такива няма,всичко е само слухове. Може би снимките ще започнат на 15 август и пак може би сезона ще започне в началото или средата на септември.
Спрягат се имената на двама актьори като партньори на Берен и то все за една и съща роля, на новия герой - Ейдън в американската версия,който ще се появи още в първия епизод на 2 сезон.
Ние тук си харесваме този вариант- Берг Хакман.

Марианка Hug ,отново си донесла настроение в петъчната сутрин тази кармазъ-сладурана...

Ето го най-после и моя преговор на 11 епизод.

Скрит текст:
Ако сте изпълнени с безкраен гняв, няма да забележите страданието на врага си.
Недейте да забравяте! За човек, който е загубил всичко, единственият път е този на отмъщението.

Ямур отново пришпорва Хакан. Иска той да разкаже на Селен за това,че сем.
Арсой са виновни за смъртта на баща й, тя да започне да ги изнудва, а те да я отстранят.
Ямур мисли няколко хода напред, като по чудо този път и Хакан е информиран за намеренията й.
Той обаче се колебае…

Селен се „надъхва”за личното си отмъщение ,а Хакан се чуди
как да си прибере камерата с видеата обратно преди да е научила
Ямур за този гаф.

Разговорът между Халдун и Шахика относно Селен.

Халдун: Това момиче засега не е направило нищо. Но скоро отново ще се появи. Трябва да я задържим при нас. Няма смисъл да я превръщаме във враг без причина.
Шахика: Говорим за някого, когото отгледахме в дома си, Халдун. Тя притисна мен, а теб те заплаши. И по-лошото е, че оклевети сина ни. Защо я държим все още тук?
Халдун: Тя знае много неща, Шахика. Трябва да държим Селен под контрол.
Ако започне да говори, тогава ще видиш ти позор.
Шахика: Какво може да разкаже тя, Халдун? За парчето хартия, което взе от ръцете ми, ли? Нека да говори, никой няма да й повярва!
Халдун: Няма значение. Ако хвърли нещо върху нас, няма да можем лесно да изтрием петното. Бъди умна, Шахика! Не говори прибързано!
Шахика: Селен вече не е в състояние, в което да бъде контролирана, Халдун. Дай й това, което иска и я отпрати!
Халдун: Това не е нещо, което може да бъде разрешено само с предлагане на пари, г-жо Шахика. Самата ти каза, че тя говори за женитба с Емре. Ако му разкаже информацията, с която разполага… Тогава ще видиш ти!
Шахика: Халдун, не се дръж като страхливец, а изкарай това момиче от живота ни веднъж и завинаги. Тя не притежава нищо, което би могла да използва срещу нас!

Хакан опитва всичко,за да си върне камерата,но удря на камък.
Всички предлагат на Селен пари,но тя иска само едно- отмъщение.
Положението хич не е добро и ще трябва да признае пред Ямур за гафа си,
за да се справят заедно с последствията.

Ето и по-интересната /поне за мен/част от разговора между
Халдун и Шахика относно Селен.

Шахика: Много ти харесва постоянно да ме обвиняваш, нали?
Халдун: Лъжа ли е? Взе момичето и го доведе вкъщи. След това изобщо не се поинтересува от него. Тази работа не свършва с това да изучиш някого и да му дадеш джобни пари, г-жо Шахика.
Шахика: Какво трябваше да направя? Нима трябваше да я оставя в детския дом?
Халдун: Като дъщерята на Адил ли? Разбира се! Заради това, което направи на дъщерята на Адил, взе Селен и я доведе тук. За да успокоиш съвестта си! Сега Селен ни кара да платим за това, за което дъщерята на Адил не можа да ни накара! И двама ни!

Много е вярно подчертаното, жалко че Халдун казва тези неща
само за да манипулира жена си, а не защото съжалява за стореното.

Ямур разкрива ,че заровеният в градината пистолет липсва.

Шахика разпорежда на прислугата да не допускат Селен в
къщата и да съберат вещите от стаята й.
А Аслъ отново успява да се възползва от ситуацията и
да спечели точки пред Шахика.

Дерин отива в дома на Ямур,за да обясни ,че оръжието не е  у нея.
После се опитва да измъкне пари от Ямур,като се опитва да я изнудва,
но номерът й не минава. Ямур я гони от дома си.

Хакан отива в бара при Рюзгяр.
Опитва се да сподели проблема си без да разкрива подробности,
но не му се отдава и си отива.

Страх не страх,Хакан се обажда на Ямур,а на нея
тъкмо й развалиха настроението…

След всичките неприятни новини,които получи днес Ямур,
липсваше само още едно нещо,за да бъде денят й възможно най-неприятен.
Шахика се появи в дома й.

Хакан докладва резултата от разговора на приятеля си.

Тук са големи сладури. И но двамата са им потънали гемиите…

Хакан: Какво става, Ямур нарани и теб,нали?!
Аз те бях предупредил. Казах ти да не се не се занимаваш с нея.

Шахика е дошла и за да получи от Ямур информация за Дерин,
защото явно е притеснена от завръщането й. И я получава… Ямур се връща
 в спомените си към един от най-ужасните моменти в живота си -
как полицаите отвеждат и нея и баща й пред очите на Шахика и Халдун.

Добре,че поне тези двамата се обичат и подкрепят искрено.

Хакан вече има план как да си прибере камерата от Селен
и идва да го сподели с Ямур. Поне има една хубава новина.
Камерата е защитена и информацията не може да се копира.

В кабинета на Халдун го чака изненада.
Селен е дошла да му представи новите си искания.

Селен: Искам да променя малко споразумението ни.
Халдун: Слушай, момиче. Няма да има никакво споразумение.
Аз ще ти дам пари, които ще ти стигнат до края на живота. А ти ще отидеш някъде много надалеч от нас. Това е всичко!
Селен: Защо да приема това?
Халдун: Не увъртай повече!
Ако искам мога да те изхвърля на улицата без пукната пара. Ако искаш да ти направя тази услуга името на годините, които прекарахме заедно. Знай стойността на това!
Селен: Защо Лейля те заплаши, че ще разкаже за заговора срещу Адил Челик?
Халдун: Какви ги говориш?
Селен: Ако кажа, че имам видео.
Халдун: Не си играй игрички с мен! Това е безвкусно!
Селен: От теб зависи дали ще повярваш или не. Аз обаче знам също, че Адем се е опитал да убие Лейля.
Халдун: Ти си била... Разбира се! Ти си сложила скрита камера в дома на Лейля. Колко искаш?
Селен: Не можеш да купиш записите с пари. Искам предишния си живот, дома си и най-важното - искам отново да бъда заедно с Емре. Ти направи това, което искам. А аз ще направя всичко възможно видеото да не излезе наяве.
Халдун: Ти как успя да докараш дотук онова малко невинно момиченце, което познавах?
Селен: Благодарение на годините, прекарани с вас.
Научихте ме на много неща.

Екипът за бързо реагиране започва операцията в хотела.
Първо Ямур оставя портфейла на Адем сред вещите на Селен в куфара й,
а след това започва да претърсва стаята да камерата.
Успява да отвори сейфа,където намира пистолета и камерата.
Връща обратно пистолета,а камерата взема със себе си.
Точно в този момент в стаята влиза Селен и без малко да я  види.
Добре,че Хакан се беше погрижил след като Ямур не отговори на позвъняването му.

Дерин е дошла в дома на Ямур,за да я предупреди,че Шахика
е идвала в бара да я разпитва.
Дерин отново изразява подозрение към Ямур,свързани с мотивите й
да се разменят. Ямур измисля логично обяснение и  успява да замаже нещата,
а и явно вече е решила как да използва Дерин в отмъщението си по-нататък,
защото има предложение към нея.

Не само Хакан и Ямур , но и тези двамата редовно си правят
„оперативки” /взаиммствам термина от Дива/ поради натрупалите им се проблеми за разрешаване.
Налага се,въпреки че не могат да се гледат.

Разговорът е в типичния им стил и завършва с отправени заплахи.

Шахика: Не вярвам, че Селен има записи. Тя лъже. Вероятно по друг начин е разбрала за разговора ти с Лейля.
Халдун: Откъде да разбере, Шахика?
Тогава ние с Лейля бяхме сами в дома й. Няма как да знае. Освен това тя спомена, че има и други записи. Това означава, че тя е заснела видеото с Адем.
Виж ни само! Вземи я в дома си и я отгледай… След това идва и те напада в гръб. Пропускаме нещо. Тя защо направи това?
Шахика: Погледни тези.
Халдун: Какво е това?
Шахика: Лекарства за нерви. Аслъ ги е намерила в стаята на Селен. Халдун, това момиче е болно. Ти разбери какви са тези лекарства и каква е болестта на Селен!
Халдун: Само това липсваше, Шахика! Да й дадем каквото иска. По-добре да е тук в дома ни. Ще бъде под наш контрол.
Шахика: Влезем ли веднъж в тази игра, няма да можем да излезем. Докато съществуват онези записи, тя цял живот ще ни заплашва.
Халдун: Добре, какво да направя?! Трябва да позволя всички да разберат и да стана дъвка в устата на хората ли?
Шахика: Трябваше да помислиш по-рано за това, Халдун! На мен ми писна да бягам с години! Излизаш на открито и каквото ще да става!
Халдун: Нима мислиш, че само аз ще пострадам? Ако аз потъна, няма да бъда сам, Шахика! Да знаеш, че ще повлека и теб!

Така важните за нас спомени ,свързани със срещата в миналото
на Ямур с бившия адвокат на баща й, настоящ на Шахика.
Този път г-н Онур е този,който си спомня.

Ямур: Защо изостави баща ми?
Онур: Г-жо Дерин, извинявайте, но не мога да споделя това с Вас.
Ямур: Той беше убит в затвора. Ти си виновен толкова, колкото и човекът, който го е намушкал. Ти знаеше, че баща ми е невинен. Ти също го предаде!

И част от признанията на Шахика пред него.

Онур: Ако Вие не започнете да ми се доверявате, аз не мога да Ви предпазя.
Шахика: Аз… Преди години аз направих много голяма грешка, г-н Онур. Станах съучастник в игрите на Халдун. Той ме принуди.
Онур: Принуди ли Ви? Нима г-н Халдун Ви направи съучастник в нещо, което не сте извършили? Разкажете, моля Ви. Г-жо Шахика говорете преди да е станало късно. Аз мога да Ви защитя.
Шахика: Не сега, г-н Онур. Моля да ми дадете малко време.
Онур: Както искате. Но не забравяйте, че аз съм на Ваша страна. Няма да Ви задържам повече.
Шахика: Благодаря.

Първото спречкване между Дерин и Рюзгяр.
Дерин отправя въпрос към него,но не получава отговор…

Отново оперативка,този път между Хакан и Ямур. Тя му съобщава,че на рождения ден на Емре ще събере на една маса сем. Арсой и Дерин.

Емре тайно от Ямур отива да се срещне със Селен. Въпреки че той не иска и да чува за това, тя му съобщава че винаги го е обичала.

Шахика все още не знае ,че празненството,което тя организира
се отлага и планира подробностите по него.
Подготвила е и специална закуска за любимия си син по случай рождения му ден.
Хубав жест, но явно традицията е останала от времето когато Емре  е бил петгодишен…

Идва Ямур и разваля идилята между майка и син,
а и тя носи неприятна за Шахика новина -
празненството й се отлага и вечерята ще е в дома на Ямур.

Ямур: Ти знаеше, че баща ми е невинен. Ти също го предаде!
Онур: Не! Баща ти ме накара да направя това. Ти беше най-добрата възможност, която имаше баща ти. Аз исках и ти да присъстваш на последното заседание на съда. Но баща ти не се съгласи. Той се страхуваше, че това ще ти се отрази зле. Баща ти не ми остави друга възможност, освен да се откажа да бъда негов адвокат.

Адвокатът казва,че е искал малката Дерин да присъства на последното заседание на съда ,но защо ли?!  newsm78 С какво е щяло да помогне това, тогава тя е много малка…

Селенката е дошла да се разправя с Ямур.
Не можем да отречем,че е много досетлива и усеща ,
че има нещо нередно около Ямур и я държи под око.

Не пропусна да фиксира и това…. Това си е жива подсказка,но за такива дето са гледали внимателно.

Този поглед на тръгване пък сякаш казва: „Какво ти кроя….!

Харесва ми ,че двамата братя имат хубава връзка помежду си
и си споделят един с друг. Иначе са големи скици, особено в случай
 като този,когато малкия дава съвети за любовта на големия.
Но има добри попадения Баръш.

Рюзгяр: Какво правиш, човече?
Баръш: Защо се дразниш веднага?
Какво ти става днес?
Рюзгяр: Малко се сдърпахме с Дерин? Не спира да пита защо съм с нея, дали съм щял да бъда с нея, ако не се казвала Дерин...
Не го разбирам това момиче.
Баръш: Не би могъл да разбереш. С години чакаш същото това момиче, но не можеш да го разбереш. Ела, седни тук.
Рюзгяр: Какво? Сега съвети от теб ли ще получавам? Толкова ли е лошо положението?
Баръш: Батко, би ли седнал?
Рюзгяр: Хубаво, добре.
Баръш: Ти искаш ли да държиш ръката на това момиче или не?
Рюзгяр: Искам! Искам, но… И аз нямам отговор на въпроса, който тя ми зададе.
Баръш: Защо нямаш? Нека аз ти отговоря.
Ти продължаваш да мислиш за Ямур.
Рюзгяр: Какво е това сега? Не започвай и ти!
Баръш: Батко! Прави тези номера на някой друг, става ли? Аз те познавам най-добре от всички.
Виж… Ямур вече я няма, тя замина. Забрави я! Дерин те обича! А и момичето се старае. Наслаждавай се на връзката си, батко! Помисли за себе си!
Рюзгяр: Какво ще правя аз сега?
Баръш: Ами, извини се. Кажи й нещата, които иска да чуе.
Рюзгяр: Благодаря ти.

Дерин споделя с приятелката си,че е задала на Рюзгяр въпроса,
който тя е задала на нея,но не е получила отговор.

Ямур проявява загриженост, но това изражение показва,
че май не е искрена,жалко.
Дерин понякога ме ядосва,но често я съжалявам,
готова е на всичко само да е близо до Ямур.

Халдун и Шахика вече знаят цялата истина за Селен.
Че има сериозно психическо заболяване и ако не приема
редовно лекарствата си,може да се влоши.
Че е извършила сериозни неща докато е била в Америка и
дори не е завършила учението си.
Питам си ,как може да живееш под един покрив с един човек
толкова време и да не го познаваш. За тях Селен е била като част от интериора,
а не като член на семейството. Това до някаква степен обяснява нейните проблеми,
които с годините са се задълбочили.

Хайде,имаме нов виновен за всичките неволи на сем. Арсой-Селен.
Те са чисти като сълза.

Какво ли е „нужното”,което има намерение да направи Халдун към онзи момент?!

Подготовката за рождения ден е почти приключила,
когато в дома на Ямур идва Рюзгяр,който явно е решил да последва съветите
на брат си и да поговори с Дерин.

А Рюзгяр се опита да обясни на Дерин защо не й е дал отговор.

Халдун преминава към действие по отношение на Селен.
Първо я заплашва,а после й предлага пари срещу записите.
Типично,тези хора всичко решават с пари.

Селенката е доволна,но само след момент мисията й става невъзможна,
защото ще разбере,че камерата не е там,където я е оставила.

Рюзгяр веднага е включен в празничните приготовления.

Моментът с пианото ми е много любим и понеже съм го гледала
само веднъж,сега ми направиха впечатление някои детайли.

Рюзгяр се отдава на спомени,казва на Ямур,че това пиано и люлката на двора са единствените неща от детството му с Дерин,които са останали в къщата.

Спомените отново са на Ямур, как тя е учила Рюзгяр да свири тази мелодия.

Предишния път не съм видяла как Рюзгяр си дърпа ръката,
а тази на Дерин остава да виси във въздуха.

Това пък според мен е много добър режисьорски похват -
само чрез ръцете ни показват колко са притеснени и двамата.

Селен е дошла да търси сметка на Хакан за откраднатата камера и
 провалените й планове. Ямур пак го постави „на топа на устата”.
Този път е дошла подготвена…

Ямур поднася подаръка си на рожденика,който не пропуска да
направи сцена на ревност като вижда Рюзгяр.

Ямур тъкмо успя да успокои Емре и пак го сюрпризира като
покани Рюзгяр и Дерин,за да може да приведе плана си в действие -
да постави сем. Арсой на една маса с тази,която те смятат за
Дерин Челик и да им гледа сеира.

Селен се претърсва дома на Хакан,но не открива камерата и се изнервя.

Накрая Хакан прави това,което отдавна иска от него Ямур -
казва на Селен истината за баща й. Бомбата Селен вече започва да "цъка".

Много съдържателен разговор проведоха Халдун и Шахика ,
пристъпвайки с неудоволствие към къщата на Адил Челик.
Мен лично ме подразниха фалшивото съжаление на Халдун
и циничността на Шахика.

Шахика директно се направи,че не вижда Баръш,
но и Джемре не й остана длъжна като се държа студено с нея
и открито я пренебрегна. Халдун обаче се реабилитира за поведението към Баръш
на вечерята в дома им,добре че го направи ,че малкият беше на тръни.

Ямур иска да представи на Халдун и Шахика изненадата на вечерта.
Тя просто в този момент не знаеше,че друг е подготвил по-голяма изненада.

Халдун е изненадан от запознансвото,Шахика пак е „пропуснала” да му каже за Дерин.

Всички  гости са на масата и започват наздравиците,
само Хакан закъснява.

Това е реакцията на Ямур на подаръкът на Шахика за сина й.

Пристига изненадата.

Изненадата на вечерта - Селен даже е подготвила и програма-песен за рожденика.

Селен: Ямур Йозден! Горкото богато съседско момиче.
Казах ти, че ще те накарам да си платиш за стореното!
Емре: Селен…
Селен: Млъквай! Ти ми каза последната си дума!
Сега е твоят ред! Тази вечер ще разбереш какво означава да страдаш, Емре!
Шахика: Селен! Не наранявай децата ми.
Селен: Скъпите Арсой! В продължение на години аз ви възприемах като мои майка и баща. Но какво научих днес? Моят баща е умрял заради вас! Баща ми се е самоубил след като е загубил всичко, което е имал, вложено във вашата банка! Някой спомня ли си?
Халдун: Какво си мислиш, че правиш, Селен?
Селен: Чакай малко! Успокой се!
Тази вечер аз ще задавам въпросите! И за всеки грешен отговор ще се сбогуваме с един от вас! Да се върнем на 1995 г.
Кой изпразни сейфовете на банката? Разкажи да чуем!
Тази вечер ще разкажеш цялата истина за Адил Челик! И всички ще научат за играта ти!
Халдун: За какво говориш?
Селен: Ти да не би да си толкова слаб, че да не можеш да застанеш зад лъжите си?
Заради теб някой ще умре тази вечер!
Но кой ще бъде любопитен относно моя въпрос?
Халдун: Виж, тази тема не засяга никой от присъстващите.
Селен: Грешен отговор! Всички да си вземат довиждане с Ямур.
Емре: Селен!

Погледът на Емре към баща му когато разбира истината.

Емре се чувства задължен да благодари на Рюзгяр за помощта.

В дома на Арсой Халдун успокоява Шахика,че въпреки случилото се
 нещата със Селен са под контрол. В хотелската й стая е намерен и портфейла
на Адем и тя ще бъде обвинена в убийството му.
Спокойствие за тях обаче няма,защото не се знае къде са записите и
както предполага Шахика,все някой ден може да попаднат в нечии ръце.

Да отмъстиш означава да влезеш в дълга и изморителна война.
За да останете живи, се налага да изпълнявате тежка роля.

Понякога, дори и без да искате, въвличате хората, които обичате, в тази война.
Единственото, което може да облекчи съвестта ви, е любимите ви хора да знаят каква е ролята ви във войната.

От мен-хубава вечер на всички!

Дайче,аз ще съм някъде наоколо и ще чакам и твоето включване по преговора.

Последна редакция: пт, 26 юли 2013, 23:34 от * Дъга

# 569
Привет   bouquet
Див аблагодаря за положителният коментар  Hug
Дайче не сте ме оставили сама в преговора ето че и ти ще се включиш просто в момента аз имам повече свободно време все пак съм във ваканция  Hug Благодаря за милите думи  Hug
Дъгичка чудесен преговор   bouquet
Надявам се да ставам по-добра със снимките но и да ти кажа чесно е много изморително отнеми повече от 1ден да снимам да ги оправям тези снимки да избера най-добрите  Peace Радвам се че ти харесват коментарите ми  Hug
Аз изгледах и 13 епизод утре ще гледам 14 епизод  Peace
Дъгичка малко ще ми е трудно да правя преговор на 12 епизод но ще се опитам да напиша по нещо за някои от героите ни но незмнам дали щше бъде точно.Разбирах някои неща само и единствено благодарение на резюмето  ooooh!
А в 13 епизод абсолютни нищо почти не разбрах  Peace

Общи условия

Активация на акаунт