Гримиране - идеи, техники и предизвикателства - 40

• 59 086
  • 735
  •   1
Отговори
# 210
Диана е страхотна и като човек. Много мила и добричка.

# 211
  • в 1001-та нощ
ДобитоPeace това, което можеш да пробваш е очната линия - да е една идейка по дебела в края на окото, може пак да звършва тънка, но да е една идейка по-извита и леко да се уширява  Peace

malkoto_malence  Hug мерси  Peace

# 212
  • Willebroek, Belgium
a.l.e.n.a мерси  Hug Ще пробвам  Simple Smile

# 213
  • Пловдив
Дами,ще ми препоръчате ли добър молив за вежди - черен? Hug

# 214
Предизвикателство Коралов Риф

г-жа Стихийно бедствие

Продукти

a.l.e.n.a

Албум

# 215

Новата тема за предизвикателство е Морски страсти. Срок 31ви Юли.

# 216
  • в 1001-та нощ
г-жа Стихийно бедствие  Hug много се радвам, че се включи този път  Hug  bouquet

от моите снимки, може би най-добра видимост има на тази  Blush

# 217
Г - жа. Стихийно бедствие, Аленка,  много хубави летни и свежи гримчета Heart Eyes
Аз видях анкетата във ФБ, но нещо останах недоразбрала, за следващото предизвикателство имам желание да се включа.

# 218
Интересно ми беше, трудното е че аз мога да го правя вечерта а снимките вечерта не стават добре ooooh!

# 219
  • в 1001-та нощ
и при мен за хубави снимки - се иска слънце Sad а то не е много благосклонно Sad напоследък )

# 220
  • София
Алена, г-жа Стихийно бедствие прекрасни цветни гримове  Heart Eyes.

Момичета, имам въпрос и незнам точно в коя тема да го задам  ooooh!, търся отзиви за козметиката SVR. Оказа се, че на единия клепач имам контактен дерматит /вчера бях на лекар/ и в нещата които ми изписа присъства и едно кремче на фирмата за раздразнени сърбящи клепачи. Купих го, страхотно е  Peace. Просто днес съм друг човек, не ме дразни сърбежа, нито кожата ми е суха там. Много съм доволна. Та събирам впечатления за останалата им козметика. Имат ли анти-ейдж грижа. Зяпах в нета, но си е друго впечатление от първа ръка  Hug.

# 221
Харесва ми как сте се справили с предизвикателството.  Heart Eyes
При мен също снимките се получават добре само на дневна светлина при това трябва да грее слънце  Rolling Eyes
LOSHKA, направило ми е впечатление, че имаш много красиви очи и вежди, а веждите все ги криеш (изрязваш). Аз много харесвам плътни тъмни вежди особено в комбинация със светли очи  Heart Eyes

Аз днес отново съм с безцветен и не много забележим грим  Blush

Мишчица, аз си бях купувала техен крем и не бях впечатлена, но тези неща са доста относителни и индивидуални. Може да имат нещо хубаво, но аз да не сам попаднала на него.  Peace

# 222
  • София
Мишчица, аз не веднъж писах, на незнам колко места по темите, че съм доволна от слънцезащитната им пудра. Вече имам и по-светлият цвят. Та, запасила съм се с втора, даже. Peace

# 223
B & C, аз така безцветна съм почти всеки ден, дори и без очна линия  Simple Smile

Мишчица, не съм ползвала от тази козметика и не мога да помогна, но наистина всичко си е до кожа и организъм, ако за един е добре не е задължително и за друг да е така. Ако имат мострички най-добре с тях да опиташ първо.

От мен едно бързо, 5 минутно гримче:

# 224
  • в 1001-та нощ
Момичета  Hug радвам се, че пускате повече гримчета, аз съм болна в последните десетина дни и вчера дори си се тръшнах да полежа  Blush добре ми се отрази, не ми е до форум, нито до работа, не се гримирам, но надничам  Blush

Днес спретнах едно чисто лилаво гримче - с петицата на YSL - много съм доволна, жалкко, че не мога да покажа  Cry .

Също така има и друга новина - за дамите, които следят темата Ревиталаш - днес миглите ми се удрят в стъклата на сл. очила - не очаквах толквоа бързо ефект, още повече, че в последните дни не съм редовна - защото съм болна Confused но все пак - явно действа.

Видимо - не бих казала, че сама виждам огромна разлика, но тестът с очилата е показателен - така бях, когато имах поставени косъм по косъм  Peace

Общи условия

Активация на акаунт