Детски рожден ден - ВАРНА -9

• 118 837
  • 729
  •   1
Отговори
# 270
Ние празнувахме в Панамера, по желание на детето, което е било чест гост там.
Имах някакви резерви към този вариант, защото рожденият ден е през есента, празнувахме вечерта, след училище, децата са на разнородна възраст, предимно " ни риба,ни рак" - втори-трети клас.

Изключително доволна съм и всичките ми притеснения бяха напразни.
Изящна украса, хубаво меню, спокойствие за родителите и пространство и забавления за децата.

Най-важното- никой не те притиска с време, не се плаща на "минута", като в други места, възможност за родителя да си определи начина на празнуване , нищо задължително.

На повечето места до момента, макар и да съм била доволна, малко се случва "да си мине от реда".

# 271
  • Там където има любов
Някой има ли представа Двете кули  работят ли още и по точно някакъв сектор тип пайнт бол с пушки? Дано някой ме е разбрал Simple Smile

# 272
Някой има ли представа Двете кули  работят ли още и по точно някакъв сектор тип пайнт бол с пушки? Дано някой ме е разбрал Simple Smile
Детския кът не работи от много време. Днес затварят и тенис-а ...

# 273
Аз влизам с най-пресни впечатления от Мам'с енд ме(Mam's & me)...Миналата година рождения ден на детето ми беше там и останахме супер доволни.Затова след дълго чудене пак решихме да сме там.Първо като отидохме се оказа че не сме на масите които искахме,а са ни сложили в съседната зала защото имаше още няколко рождени дена и кой,кога,какви резервации е приемал така и не се разбра....След това обслужването беше ужасно.Минаваха край нас много рядко или транзитно.Трябваше да викаме някой да ни вземе поръчката и това през всичките 3 часа  като винаги сервитьорите изглеждаха потресаващо отегчени и с досада ни обслужваха.Примерно аз питам какво е това ядене в менюто,отговарят ми и докато се обърна да споделя с госта който е питал,сервитьора вече е заминал преди да поръчаме...Трудно поръчване,храната беше доста кофти.Голяма излагация от тяхна страна.Почти никой не остана доволен от поръчката си с 1-2 изключения.Отделно детския кът се оказа голяма резачка.Деца на свободен прием бяха таксувани по 5лв на час,за 3 часа 15 лева на дете Shocked Сами сметнете ако заведете 7-8 деца какво ще ви вземат.Тази година не е като миналата и съм ужасно разочарована.Не ми хареса и никога не бих препоръчала това място Crossing Arms ooooh!

# 274
  • Там където има любов
Детския кът не работи от много време. Днес затварят и тенис-а ...

Благодаря  Hug

# 275
  • Варна
И аз съм в списъка на подготвящите първи РД.
Водила съм сина си в няколко детски къта на други РД и се оказа, че му харесва в басейните с топките или просто да си пълзи насам-натам. Та явно ще е в детски кът. Имам няколко майки-приятелки с дечица на нашата възраст и ми се иска да се съберем и да се почерпим, а децата да се забавляват.
На тази възраст е ясно, че едни ще ядат, други ще спят, трети ще пълзят и ми се искаше просто да резервирам 2-3 маси в някой детски кът. Без специални куверти ОСОБЕНО за децата. То е лудост просто- пица и сокчета на бебета  Whistling  (да не говорим, че принципно не одобрявам такова меню за каквито и да е деца, спокойно може да се сложат плодове и зеленчуци на пръчици, сиренца и фреш).

Така като слушам, обаче, през уикендите е най-натоварено или се бъркам?
Забелязали ли сте дни и часове, които се избягват за празнуване? Искам да избера по-ненатоварено време.

Иначе като място- За сега си мисля за Веселите крачета, Пфое Мол и Невеляшка (въпреки, че едното детенце вече празнува там).

# 276
  • Варна
Капарирах в боулинг-бар Кариби в Явор, като мине РД, ще се постарая да си напиша впечатленията.

# 277
Капарирах в боулинг-бар Кариби в Явор, като мине РД, ще се постарая да си напиша впечатленията.

Ще чакам с нетърпение, макар и да мина нашият рожден ден.Това ми беше другата идея, но нещо се разколебах, защото при нас имаше и по-малки деца.

# 278
  • Варна

Ще чакам с нетърпение, макар и да мина нашият рожден ден.Това ми беше другата идея, но нещо се разколебах, защото при нас имаше и по-малки деца.

След 2 седмици чак.  Simple Smile

Като ходих да уговорим условията, попаднах на РД. Децата бяха основно около 4-годишни. Не знам защо родителите на рожденика са избрали точно това място. Според мен, никак не е подходящо. Бяха ги събрали в детския кът, аниматорката им пускаше музика и се опитваше да им организира игри, но трудно й се получаваше.
Да бяха ги пуснали в Капелата да се надивеят.  Wink

# 279
  • Варна
Запазихме залата на Весели Крачета. Щяхме да ходим и до Пфое Мол, но Крачетата ни харесаха още от първия път и решихме да не обикаляме повече. Действително на по-големи деца (6-7г) може и да им е скучничко, но за нашите бебоци е идеално- просторно да си лазят на воля.

Кофти, че работят само с три сладкарници Дилайт, Атлант и Дъга, та ще трябва от там да си изберем торта Sad Аз не съм фенка на Дилайт, а не съм опитвала нищо от другите две, така че ще се радвам да споделите впечатления.

# 280
  • Варна
Веселите крачета работят и с Катя, доколкото знам. Питай.  Peace
Аз още там не съм ходила, във вторник сме канени на РД и ще го посетя за първи път.

# 281
  • Варна
Веселите крачета работят и с Катя, доколкото знам. Питай.  Peace
Аз още там не съм ходила, във вторник сме канени на РД и ще го посетя за първи път.

Мерси, ще питам  Peace . Въпреки, че ние на самата дата на РД ще празнуваме с бабите и дядовците и ще имаме "бутикова" торта (или както се води там- демек правена по поръчка), та ще си вземем 5те пари. Та затова не ми е много дерт дали в детския кът ще е украсена. Дори си мислех за обикновена торта с няколко захарни човечета отгоре.

Ако имаш време, моля те сподели впечатления след празника.

# 282
  • Варна
И ние бяхме във Веселите крачета. И на мен ми казаха за тези трите сладкарници само. Поръчах от Дъга фототорта, беше много вкусна. От фото тортите им до сега не бях яла, само от другите-те не ми допадат, но тази беше супер лека и вкусна.

# 283
//Герито//,откъде бутикова торта?Нашата беше от Крамер,красива и скъпа за съжаление...Мисля си че най-обикновен вариант на тортата освен че щеше да е почти 30 лева по-евтина,щеше да е и по-вкусна.Когато слагат фондана отгоре винаги спестяват от оригиналната рецепта(в нашия случай без орехи и карамел).При все това Крамер бяха на ниво с тората Peace

# 284
Ние също запазихме залата за РД на дъщеря ми във Весели Крачета, много весела обстановка и добро впечатление ми направи жената, която беше там.  Ще видим как ще мине празника ни! Peace
Този месец поръчах две торти от Катя за да ги пробвам на вкус и съм много доволна, поръчвала съм и от Ламор и от повечето жени от Варна, които правят бутикови торти, разликата е в цената и, че тя прави само с два крема тортите.

Общи условия

Активация на акаунт