Детски рожден ден - ВАРНА -9

• 118 854
  • 729
  •   1
Отговори
# 255
  • Варна
Да, ние празнувахме тази неделя 8-ми рожден ден. В Бизнесхотела наехме зала с кетъринг от тях, и отделно аниматор от Парти център Вега. Получи се много весел рожден ден, всички останаха доволни.

# 256
Проведох разговор в Парти Джак най-после, че само разпитвам за него - Предложиха ми залата си + кетъринг и анимация от типа на игрички разни и подобие на дискотека и торта от Амбелино (казаха и още една сладкарница, ама не запомних) за около 10-ина деца + родителите всичко щеше да излезе около 300 лева. Единственото условие е цената на детската консумация да е минимум 150 лева, което било достатъчно за около 10 -ина деца. Около 3 часа е престоя, а ако запазиш по-късен час примерно от 5- 6 часа, може и да се остане повече. Залата ми изглежда голяма и можела да поеме доста като деца, доколкото схванах родителите са в отделно помещение.
За нас излиза скъпо - просто защото повече от 5-6 деца не иска да кани и не ми излиза сметката никак.
Кетъринга можело да бъде индивидуално меню за всяко дете, а отделно може и като плата да се сложи по масите.
Като инфо толкова.
Моят бъдещ рожденик си избра вариант да заведем приятелчетата му в детския кът в мола - компютърната част имам предвид и след това да се почерпят на някое заведение и това ще е. Няма да правим резервации никъде, по желание на детето в момента ще действаме.

# 257
Моят бъдещ рожденик си избра вариант да заведем приятелчетата му в детския кът в мола - компютърната част имам предвид и след това да се почерпят на някое заведение и това ще е. Няма да правим резервации никъде, по желание на детето в момента ще действаме.
О,това е прекрасна идея,как не се сетихме Peace Grinning Така няма обвързване с определено заведение,може дори при по-големи деца забавлението да е някой 3Д филм докато големите се черпят на спокойствие Party

# 258
  • Варна
А как ще решите праздничния момент с поднасяне на тортата?  newsm78 И аз съм мислила подобни варианти, обаче, тортата къде остава  - сами да си ядем вкъщи...  Rolling Eyes Все пак, тя е символа на празника и неговия финален завършек.

# 259
А как ще решите праздничния момент с поднасяне на тортата?  newsm78 И аз съм мислила подобни варианти, обаче, тортата къде остава  - сами да си ядем вкъщи...  Rolling Eyes Все пак, тя е символа на празника и неговия финален завършек.

Ами например ако е в Гранд Мол после може да се почерпят децата на Годзила и проблем с тортата няма да имат. Ние там отпразнувахме на малкото човече рождения ден.

# 260
  • Варна

Ами например ако е в Гранд Мол после може да се почерпят децата на Годзила и проблем с тортата няма да имат. Ние там отпразнувахме на малкото човече рождения ден.

Може ли по-подробно как бяха при вас нещата?
И на мен не ми се занимава с детски клубове, а едно кино 3Д определено би зарадвало децата.  Thinking

# 261
Имам късмет детето да няма претенции към външния вид на тортата и нищо свързано с конкретни картинки и прочие. Така че просто всеки ще си поръча торта или сладолед и ще сложим свещички на   парчето от тортата и това е. Няма да отнема символа на празника, просто ще променим начина на възприемане и поднасяне.
Не знам ние за втори път правим подобно нещо и се е получавало добре. Хем се забавлява с децата, хем правят това, което той иска. Печеля, че не се притеснявам с подробности около организацията и изрядността на избраното заведение.

# 262
Здравейте момичета! Записвам се в темата, т.к. и на нас ни предстои отпразнуване на рожден ден, моята принцеса ще става на 3г. в края на месеца. Насочила съм се към две места: Портокал и trinity, в портокал вече отидох и разбрах условията, тези дни мислех да отида на място и в trinity, но туко що прочетох от sunshiny, че местата са ограничени. Бих искала да я попитам какво означава ограничени- в смисъл вече са заети ли? Бих се радвала на повече информация ако някой е празнувал вече там. Иначе първият рожден ден празнувахме в Невеляшка и си беше супер, много доволни останахме, макар че имаше и друг рожден ден аниматорите обърнаха голямо внимание на нашата рожденичка и гости те и.

Бубка, имаш ли спомен какви бяха условията долу-горе за Тринити? Мислех си тази година за там, рождения ден е декември /стават на 3 год. /, от сега събирам информация, че зимата са ограничени местата за празнуване Simple Smile

# 263
Киса, ами няма нищо за разказване общо взето Wink Запазвам маса и оставям тортата при тях. Хапват децата и след това или на игрите(кино) или детския кът. Пък може и обратно, това вече както си решите.

# 264
  • Варна
Киса, ами няма нищо за разказване общо взето Wink Запазвам маса и оставям тортата при тях. Хапват децата и след това или на игрите(кино) или детския кът. Пък може и обратно, това вече както си решите.

Само тортата ли за хапване? Традиционните пици-мици.... да не останат съвсем гладни, пък...  Rolling Eyes

# 265

Само тортата ли за хапване? Традиционните пици-мици.... да не останат съвсем гладни, пък...  Rolling Eyes

А не не е само торта Wink Всеки си поръчва каквото иска, пица, салата, лазаня....и накрая за десерт тортата. След това другите забавления.

# 266
  • Варна
Всяка година по това време изравям темата и я чета. Няколко рождени дни по ред празнувахме в Капелата, винаги сме били много доволни. Тази година се опитах да пусна мухата, че не е задължително да празнува, може просто да отидем някъде четиримата, той доста се поколеба, но май все още му се празнува из детски кътове. Самият не знае какво иска, пробвали са какво ли не с брат си и някакси не знам с какво да ги изненадам.
Някой има ли скорошни отзиви от Влъхвите през този сезон? На сайта им пише, че ще правят РД партита от декември, една приятелка ме разколеба, че било наистина катакомби и доста миришело на мухъл.
По нейна идея отидохме да видим детския кът в Аспарухово, хареса му и рече, че там ще бъде. Нямам много време да мисля, че тази година бях нещо несериозна с организацията.
Мога да дам отзиви за Парти Джак - празнували са там по различни поводи от предучилищната. Винаги децата са били изключително доволни и много са се забавлявали. Ходили сме на РД в Радост и усмивка. Там също много добре ги забавляваха, малкият ми син тогава беше на 4, имаше деца на 10 - 11 години - независимо от разликата в годините, всички си тръгнаха много доволни. На стандартните - Невеляшка, в Двете кули, Анжелика - по мое мнение винаги е имало нещо за забележка, но децата са били винаги щастливи и са играли много.
В класа си от миналата година се канят взаимно по рождени дни и той ще си покани предимно деца от училище, нищо че е първи клас, семейните приятели вече остават на заден план.
Не че е по темата, но като го питам какво иска, той казва - на "Копитото", щото да гледа как ще гърми топа и как танцуват нестинарите  Joy Ще каже човек, че това дете по кръчми е расло.

# 267
.
Цитат
.......И аз като почти всички тук ми предстои организация на РД........ даже 2. След много чудене се спряхме на сладкарница ФЛОРАЛ. Имат промоция в момента 10 деца - 44.99 лв. което включва детското меню, аниматор ,украса, костюм за рожденика на анимационен герой при поднасяне на тортата. Залата не е много голяма, детския кът също и ако ще празнуват деца по-големи от 1-2 години трябва аниматор от вън. Работят със артисти от кукления театър. Цената за 1 е 50 лв. без ваучер и 40 със. За двама е 100 лв. без ваучер и 80 със. С двама аниматори правели цял спектакъл.......обличали децата в костюми на съответната приказка и те били актьорите  в нея....това поръчахме и ние .Минус е ,че работят само с дилайт, и искат 7 лв. сервиз. Въпроса ми е някой скоро да е празнувал там ,за да сподели и дали е ползвал прогрма с двама артисти и разбира се отзиви. Също и почерпката за родителите каква е била
Цитат

Понеже никой не ми отговори, а рожденият ден вече мина искам да дам отзиви -дано успея да помогна на някой. Та ......
             Изкарахме един НЕВЕРОЯТЕН РОЖДЕН ДЕН и това не е само мое мнение, а на 15 родителя и 15 деца. Двете аниматорки -едната се казва Ема ....а на другата за съжаление не и запомних името......просто надминаха всичките ми очаквания! Децата полудяха от кеф! Думи на гостите ми са "....че на такъв весел РД не са били." Аз избрах приказката Пепеляшка. Облякоха едно от гостенчетата като пепеляшка....друго беше ловеца, другите бяха джуджета...... LaughingПо едно време едната аниматорка се преоблече като кокошка и започнаха някакъв патешки танц, после се преоблече като вещица с голям нос, който когато го пипнеха децата и почваше да свети----това много ги забавлява.Фокуси правиха....просто програмата беше невероятна и не съжалявам за нито един дадев лев!Сметката -225 лв. ми излезе всичко -храната, напитките и анимацията. Направих много снимки....... ще ги пусна да ги видите! Поръчах сладки - 400гр. соленки -400 гр. пилешки хапки 500гр и кюфтенца 500гр. това за 15 възрастни ......понеже имахме и 15 детски  куверта , а някой от децата стояха при майките си, ги помолих част от тяхната почерпка да я сложат на масата на възрастните. Масите изглеждаха прилично, аз се притеснявах, че е малко, а накрая......  много храна остана.  Всичко беше много вкусно, сандвичите за децата ги опекоха на място, точно преди да ги сервират и бяха топли. Хапките, соленките и сладките бяха хубави , но кюфтенцата -не! даже доста гаднички бяха! Работят само с Дилайт и вземат по 7 лв. сервиз на внесена торта.
              ИДЕАЛНО НИКЪДЕ НЯМА....... да кажа, какво не харесах!  Мъжът, който играеше ролята на барман и сервитьор изобщо не се вписваше в картинката.Много "дръпнат" и "безизразен". Още като уговаряхме всичко, трябваше с ченгел да му вадя думите от устата......аз естествено с нормалните притеснения относно тържеството .....и питам и разпитвам за всичко, а той още малко и ще ми се кара.......Гостите ми дойдоха, а той стоеше зад бара и  трябваше аз да донеса менюта. Добре ,че не играе голяма роля по време на тържеството......децата от игри изобщо не седнаха на масите, а родителите бяха прекалено заети да гледат представлението и да снимат.Детският кът е много малък, но от забавления, те почти не ходиха там. За 15 деца идва малко тесничко.....в смисъл повечето момчета ,които искат да бягат и дивеят -за по-кротки и по-малки деца, може и 20 да побере.
Ами това е от мен. Доста дълъг пост се получи, но аз като търсех инфо преди месец точно нещо такова търсех- изчерпателно!

# 268
Моля Ви не правете детски рожденни дни в Караоке Аромат в Кукления театър Варна!!! Не са коректни и ще си имате проблеми със сметката. Бях се договорил с една от техните девойки, че вместо да ползвам тяхното меню от 14 лв./дете, ще поръчам от техния кетъринг, филенца, шишчета, по 2 броя питиета на дете и т.н., за да не е така постно менюто, каквото е тяхното. Ако гостите са до 15 деца, DJ се заплаща отделно и е 50 лв., а над 15 деца е безплатен. Първоначално запазих за 10 деца, при който се доплаща DJ, но с уговорката, че когато ми потвърдят точната бройка ще увеличим децата и те ще бъдат поне 15, за да не плащаме отделно и за DJ. Направихме меню за 10 деца за около 130 лева. Предварително се обадих, че децата ще са повече. На деня дойдоха 16 деца, като аз поръчах за още една маса, меню като на другите деца, т.е. очаквах сметка около 200 лв.макс. Рожденният ден мина прилично, но изненадата дойде със сметката - около 290 лв. Повиках управител, но ми беше казано, че DJ e безплатен само ако поръчам от тяхното меню от 14 лв., независимо, че момичето при което направихме резервацията пред 3 човека, беше казала друго. Излиза че и 1000 лв. сметка да направиш, DJ се плаща щом не си поръчал от тяхното меню. Извън това сметката беше надписана. Имаше нереялно много изписани напитки, някои от които въобще не сме поръчвали. Освен това аз при съствах и знам колко пиха децата, а за всяко бе предвидено по 2 бутилки, а платих около 3 бут./дете. Останаха и малко шишчета и хаппки, за които попитах, дали мога да си ги взема, но ми отговориха, че нищо не е останало. Така че се оказаха абсолютно некоректни и ни загубиха за клиенти занапред. Надявам се и Вие да не се опарите!!!!  #2gunfire #Cussing out

# 269
  • Варна
Ужас, няма да се разхождам дотам, в такъв случай. Съвсем ми се свиха вариантите за РД на 10-годишно.  Confused

Общи условия

Активация на акаунт